Bluew doci ce ti neko jos u sobu tijekom dana. Tako je meni nilo. Prvo sama pa na lraju nas 3 bile. Rano je tek se pacijenti primaju.
Bebac i meni isto tako. 3 dana obilno sad pomanje. Ne boli me nista.
Lily drzim fige da se crp smanjio.
06/20 blighted ovum 8tt.
Evo da se javim, jos malo pa ce se otopiti ove dvije tablete.. Nakon koliko su vama poceli grcevi? Niko ne dolazi pitati ni je li se otopilo, kako si...grozno
Doktor me pogledao na uzv i rekao da je dosta vec otislo, ali da ipak uzmem tab.
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Evo da se javim, jos malo pa ce se otopiti ove dvije tablete.. Nakon koliko su vama poceli grcevi? Niko ne dolazi pitati ni je li se otopilo, kako si…grozno
Doktor me pogledao na uzv i rekao da je dosta vec otislo, ali da ipak uzmem tab.
Ok. To je dobro da je dosta otišlo. Nadam se da ce ti s tim tabletama sve otići do kraja.
Ma tako ti je to u bolnicama ponekad, oni to svakodnevno skoro gledaju pa više nisu ni osjetljivi na te stvari. Ja sam ti ovdje isto sama u sobi i to u jednokrevetnoj tako da nitko ni ne može doći.
Pošto nisam dobila drugu tabletu jer su procijenili da nema potrebe jer se sve očistilo nemam iskustva kad nakon toga počnu grčevi.
Evo da se javim, jos malo pa ce se otopiti ove dvije tablete.. Nakon koliko su vama poceli grcevi? Niko ne dolazi pitati ni je li se otopilo, kako si…grozno
Ok. To je dobro da je dosta otišlo. Nadam se da ce ti s tim tabletama sve otići do kraja.
Ma tako ti je to u bolnicama ponekad, oni to svakodnevno skoro gledaju pa više nisu ni osjetljivi na te stvari. Ja sam ti ovdje isto sama u sobi i to u jednokrevetnoj tako da nitko ni ne može doći.
Pošto nisam dobila drugu tabletu jer su procijenili da nema potrebe jer se sve očistilo nemam iskustva kad nakon toga počnu grčevi.
Da, rekao je da cu vjerojatno vec oko 12h doma.. Jedva cekam..
Pokušavamo od 2./2020.
Jos se nista ne dogada, osim sto imam na momente groznicuu
Pokušavamo od 2./2020.
Još malo izdrži i proći će ti sve.
Hej evo me opet, dosadno mi.. 🤣
I dalje nikakvi ugrusci, ali me proljev uhvatio 🤦♀️ i tek onda vidim da se cistim, ali inace nista.. Sad me lagano to brine, nadam se da ce do podne otici sve..
Pokušavamo od 2./2020.
Hej super da je otislo.
Proljev je sasvim normalna pojava. Nemoj se brinuti. Nakon druge tablete meni se nije nista strssno desilo. Samo na momente grcici. I pustila me je dr kad me pogledala na uzv. Vazno je da ti je vecina otisla. Sretno.
06/20 blighted ovum 8tt.
Hej super da je otislo.
Proljev je sasvim normalna pojava. Nemoj se brinuti. Nakon druge tablete meni se nije nista strssno desilo. Samo na momente grcici. I pustila me je dr kad me pogledala na uzv. Vazno je da ti je vecina otisla. Sretno.
Da, nadam se.. Jel mozete virovati da me jos niko nijednom nije dosao poviriti? Ja sam u šoku 🙄
Pokušavamo od 2./2020.
Da to su nuspojave. Bit će to ok.
Hehe a ovo da te nisu došli provjeriti nije čudno to tako zna biti.
Javljaj jel te puštaju doma.
Sortiraj odgovore
Najstariji