Dija97 jako mi je žao što to moraš prolaziti 💔
Ja sam krajem isto na redovnom pregledu saznala da je našem anđelu srčeko stala u 24tt, to je bilo prošle godine krajem 8mj. Odmah sam dobila uputnicu za bolnicu, nakon pregleda u bolnici dobila sam gel (kako se stučno zove ne znam svi su govorili samo gel) koji potiče trudove, on se daje u dozama svakih 8h mislim i kod svakog ne djeluje isto. Meni su trudovi počeli nakon druge doze. Dobila sam ih oko 9h ujutro do 12h su bili blagi kao menstualni grčevi, poslje su postali jači i tad sam tražila sestru da mi da nešto protiv bolova pošto se s tim mora čekati da se ne bi zaustavili trudvi. Porodila sam se u 13:30h.
U svoj toj ne sreći sam imala sreću da nisam imala nikakvih komplikacija ni naknadnih kiretaža.
Ako imaš kakvih pitanja ili te šta zanima slobodno pitaj ❤
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Dija97jako mi je žao što to moraš prolaziti 💔
Ja sam krajem isto na redovnom pregledu saznala da je našem anđelu srčeko stala u 24tt, to je bilo prošle godine krajem 8mj. Odmah sam dobila uputnicu za bolnicu, nakon pregleda u bolnici dobila sam gel (kako se stučno zove ne znam svi su govorili samo gel) koji potiče trudove, on se daje u dozama svakih 8h mislim i kod svakog ne djeluje isto. Meni su trudovi počeli nakon druge doze. Dobila sam ih oko 9h ujutro do 12h su bili blagi kao menstualni grčevi, poslje su postali jači i tad sam tražila sestru da mi da nešto protiv bolova pošto se s tim mora čekati da se ne bi zaustavili trudvi. Porodila sam se u 13:30h.
U svoj toj ne sreći sam imala sreću da nisam imala nikakvih komplikacija ni naknadnih kiretaža.
Ako imaš kakvih pitanja ili te šta zanima slobodno pitaj ❤
Maj4 može tvoj mejl ikako? Pošto imam bruku pitanja...
04/2020👼💔 Missed ab at 27 weeks, induced childbirth...
Dija97 žao mi je što je situacija takva kakva je, ali ovdje te svi razumiju i pomoći ćemo ti koliko god možemo kao i svakoj do sada.
Neka ti nije bruka ovdje pitati sve što te zanima (anonimna si) , kako bi ti što već broj cura/žena mogao pomoći i ne samo tebi nego i svakoj sljedećoj koja će možda imati ista pitanja s tim da se u nekim sitacijama ne treba potpuno poistovjetiti jer je svatka od nas individualna. Osobno sam imala neka pitanja na koja nisam mogla naći odgovore gotovo nigdje osim na stranim forumima i još mi je na kraju ispalo da i nije baš tako.
Želim ti sreću i snagu trebat će ti😘
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Evo mene s pregleda… Sve pretrage se odgađaju do prestanka pandemije tako da nista od nalaza do ljeta… Cuvajte se sve i samo pozitivno. Jednom mora doci i sunce nakon oluja i kisa, za sve nas. ❤️
Kad sve obavim od pretraga, javim se… Do tada uzimam predah od foruma, dat cu si vremena za puni psihicki oporavak, a onda polako naprijed. Sretno svima! 😘
Tiki, može Vaš kontakt ili mejl?
Moze naravno
tihana.majdancic@gmail.com javite mi se slobodno. I jako, jako mi je zao. Znam sto prozivljavate i koliko je grozno. 😞
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Zdravo, djevojke. Juče tačno u 27om tt mi je ginekolog saopštio da bebino srce više ne kuca…Još nisam došla sebi. Rekao je da što prije to riješim. No međutim zbog ove situacije tek prekosutra mogu na kliniku. Znam da je ovo bolna tema, al plašim se. Zanima me da l doktor određuje kad se radi kiretaža ili možeš čim odeš na kliniku?😞
Draga Dija97,
Nažalost vi nećete ići na kiretažu, morat ćete na inducirani porod. I sama sam to prošla prije 2 godine u 24.tt.ali kod mene je sve samo krenulo, trudovi. Dok sam došla do bolnice već sam se potpuno otvorila te je porod krenuo brzo.
Držite se. Riječi utjehe nemam. Ni nakon 2 godine mi nije bolje niti ću ikad to prebolit no s vremenom ti postane lakše.
Sretno❣
Pakao sam proživela al hvala na utjesi💙
Dija97 majatrg@gmail.com slobodno se javi 🤗
Iako možeš i ovdje slobodno sve pitati. Kao što je Orhideja rekla možda sutra nekom drugom pomogle, ja sam osobno isto ovdje tražila utjehu i odgovore, čitala tuđa iskustva.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Dija97 žao mi je što je situacija takva kakva je, ali ovdje te svi razumiju i pomoći ćemo ti koliko god možemo kao i svakoj do sada.
Neka ti nije bruka ovdje pitati sve što te zanima (anonimna si) , kako bi ti što već broj cura/žena mogao pomoći i ne samo tebi nego i svakoj sljedećoj koja će možda imati ista pitanja s tim da se u nekim sitacijama ne treba potpuno poistovjetiti jer je svatka od nas individualna. Osobno sam imala neka pitanja na koja nisam mogla naći odgovore gotovo nigdje osim na stranim forumima i još mi je na kraju ispalo da i nije baš tako.
Želim ti sreću i snagu trebat će ti😘
Hvala vam cure...pakao je bio💙
Dija97 drži se, znamo da nije lako ali to je jedino što ti trenutno možemo reći i slobodno se ovdje javi kada ti je teško i ako ćeš imat još pitanja, a hoćeš i mi ih imamo. Meni su osobno sljedeće 3-4 tjedna bila najgora, gora i od samog induciranog poroda, kud se nosimo s gubitkom tud i hormonalni cirkus. I preksinoć nisam mogla spavati jer me upala mjehura i proljev asocirala na bolnicu i sve popratne nuspojave koje sam tamo imala...povraćanje, proljev, groznica, bolovi, trudovi....ali neću sad o tome.
I istina je što kažu zabiravit nećeš, ali s vremenom je lakše.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Pozdrav, nazalost i meni se desio spontani, u 14tj,prije par dana.. Bila sam otvorena vec neko vrijeme za vršak prsta, strogo mirovanje, ali ni to ni terapija nije pomogla.. Ovo mi je prva trudnoća.. Ne znam od kud krenuti.. Nalazi tek budu za 10 dana.. Nalazi tijekom trudnoće su svi bili super, zbog cega je uopće doslo do otvaranja, a i do pobacaja ne znam.. Doista je grozno.. Ne znam ni s psihicke strane kud krenuti.. Ni u vezi bolovanja.. Za 2 dana mi i ugovor istice za posao. Jednostavno sve se srusilo.. Ima li tko kakav savjet kako ovo prezivjeti, kako si pomoci.. Sto napraviti kasnije, kakve pretrage.. Ne vjerujem da ce se iz nalaza koji dodu nesto vise saznati..sve se tako naglo desilo bez nekih simptoma, doslovno u 10 min je sve pocelo i završilo... Molim ako itko moze me uputit od kud krenuti.. Kako dalje
Iv428 iskreno mi je žao što ti se to desilo.. taman si prošla kritična tri mjeseca jel? Eto nema pravila nažalost.. :( Isplači se.. izbaci se tugu iz sebe kako tičebi s vremenom moglo biti lakše. A što se tiče bolovanja..to ti je trebala otvoriti tvoja ginekologica. Jesi bila kod nje? Sama si prokrvarila? Kada trebaš na kontrolu? Ja sam dobila dva tjedna bolovanja i to mi je taman bio nekako period kad sam se polako i poželjela vratiti u rutinu. A tijekom prvih
par dana sam jednostavno plakala kad mi se plakalo..pričala o tome kad mi se pričalo..nekim ljudima ni sad nisam rekla i vj ni ne budem jer ne osjećam da bi me razumijeli. To je baš dosta osobna stvar kako tko prolazi kroz to i koliko mu vremena treba no eto meni je s vremenom ipak lakše. Prvotno sam istraživala što je sve moglo to uzrokovati..pročitala sam sve na internetu čega sam se mogla domoći, a i to je vj bio način da se pomirim s time jer naravno da je mala šansa da će ti itko znati reći išta i mala je šansa da će ti raditi ikakve pretrage. Nažalost to je tako svugdje. Slobodno pitaj što te još zanima i drži se.. normalno je da si u šoku i da si zbunjena..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji