Hej Danchy, sve će bit ok. Ja sam nekako to sve vecinom otplakla, al opet jucer, vadim trudnicku knjuzicu iz torbe sa slikom UZV-a na dan kad smo vidili da srce kuca. I pitam muza sta da ja radin sad sa tim, ostavin negdi sa strane, okrenen se i udren plakat. Sricom, muz me u potpunosti razumi, samo zagrli i pusti da placem, ne prica nista.
Ja kao ne razmisljam previse o tome, nekako sam se sad fokusirala na svoje zdravlje, osluskujen svoje tijelo, cekam kad ce ce doc prava mjesecnica i onda u nove pobjede, al svejedno kad vidim nesto, na instagramu kad druge mame najavljuju trudnocu i kako se beba miče na UZV, tu me prekine, pa se sjetin da moje bebe vise nema.
Ja sam imala i tu "sricu" da sam mogla slobodno otplakat, sama sa muzem sam u DE, familija je doli, nitko nas nije puno davija. Mobitel uvik mozes iskljucit. Razumim da se tebi navecer to skupi, jer si zauzeta djetetom preko dana. Ne znan sta da ti kazem, osim da s vremenom postane lakse. 🎀❤️🎀
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
E da, sto se tiče tih stvarcica, na dan kad smo vidili srce, muz i ja se spustili u grad, da proslavimo. I prolazimo kraj Primarka i kazem ja njemu da bi tila otic kupit tetra pelene, ako ste vidili, tamo uvijek imaju neke predivne na Disney likove. I dodem ja do njih i gledam, i u tom trenu se ne mogu natirat da kupim ista. Muz me blido gleda, a ja njemu, da je mozda ipak bolje da pricekamo. I stvarno, nakon toga se dogodilo sta se dogodilo. Mislim da nije nikakav predosjecaj, ja san inace uvik na oprezu sta se tice svega, drago mi je da nisan kupila nista. 💜
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica bolje da nisi kupila, ali razumljivo je da ti je doslo da kupis. Meni je dosla neka reklama na mobu za popuste na HM-u online i ja narucila par trudnickih stvari.. ljetne haljinice.. jos mi je muz rekao kao pa naruci..trebati ce ti a popust je pa iskoristi. I ja sam inace oprezna..ne znam gdje mi je bila pamet. Na kraju mi je to stiglo drugi dan nakon sto sam bila u bolnici.. na kucnu adresu.. katastrofa. Dala sam haljine frendici koja je trudna.. da ih bar netko iskoristi. Rekla je da ce mi ih svakako vratiti kad ce meni trebati.. nadam se da budu. 😔
A sto se tice stvarčica koje me podsjećaju na bebu, ja sam kupila lijepu kutijicu i sve pospremila unutra. Ne mogu to sve samo baciti..cuvala sam i testove za trudnocu i sve.. citala sam da ti mali rituali pomazu da se to sve preboli. A svatko mora pronaći svoj način.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
I ja sam si kupila trudnicku odjeću i sad sam ju samo premjestila na drugi dio ormara. Želim da ju što prije obučem pa ju nisam spremila na tavan
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
A meni je taj test za trudnoću bio još posebniji jer smo na mužev rođendan saznali da smo trudni, jos ja na njemu napisala kao datum i "Tatin rođendan". Bas koma...Zbog tog me srce još više zaboli, jer mu najbolji poklon neću moć dat.
Taj test mi jos stoji u nocnom ormaricu i ne mogu ga bacit...
Al eto, preživi čovjek i gore... 🖤
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bit cemo mi dobro cure. Drzite se i cuvajte ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mrljice zar nije ljepši poklon smotuljak u naručju za idući mužev rođendan 😁. Taman u akciju 😍😍
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Mrljice zar nije ljepši poklon smotuljak u naručju za idući mužev rođendan 😁. Taman u akciju 😍😍
A iskreno, tome se nadam, ali kolke su šanse da sve uspije tako brzo i da trudnoća bude uspješna?! Toliko to želim, al bojim se...
Ova se beba trebala rodit par dana prije mog rođendana a saznali na mužev...
Ma, bit će šta bude, već vidim da se previše opterećujem tim. Moram nać nešto da u potpunosti skrenem s uma to sve.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja sam svome dala testić na godišnjicu veze.. isto je bila posebna.. 7 godina skupa i plus❤️ Ali.. nije bilo suđeno eto.. i ne treba se opterećivati kad će se iduca trudnoca ostvariti i kad ce beba doći.. najvažnije je da bude uredna i koji god datumi da se poklope biti će nam posebni! Treba biti strpljiv ..sto je lakse reci nego provesti😋
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo mene s pregleda... Sve pretrage se odgađaju do prestanka pandemije tako da nista od nalaza do ljeta... Cuvajte se sve i samo pozitivno. Jednom mora doci i sunce nakon oluja i kisa, za sve nas. ❤️
Kad sve obavim od pretraga, javim se... Do tada uzimam predah od foruma, dat cu si vremena za puni psihicki oporavak, a onda polako naprijed. Sretno svima! 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji