Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    16. Travanj 2020. 16:45

ruža20

Mrljica

Ne znam koji doktor tako odma daje uputnice. Ako je trudnoća u maternici i ne vidi se plod, čekaju dva tjedna, i onda znaju koja je situacija. Moja je bila da sam ja po svemu sudeci dosla prerano na pregled, ovulacija je bila.puno kasnije nego inace. Zatim, na prvom pregledu je ustanovila trudnocu al niceg nije bilo, rekla mi da dodem za dva tjedna.No kako je vidila strah na mom licu rekla je da dodem onda za tjedan dana, da tad vec moze vidit vidi li se napredak. Dođoh za tih duuugih tjedan dana, vidi se žumanjčana i točkica, srce jos ne kuca. Dosla sam nakon tog opet za tjedan dana, plod bio 3 mm i vidilo se srce kako titra. Ne znam što je to doktor kod vas vidio što bi ga nagnalo na takav potez ili je čista nesmotrenost. U svakom slučaju, otiđite za tjedan dana i vidite. Možete čak zatražiti drugo mišljenje kod privatnika.

Koliko vam je bilo tjedana kad ste otisli i kada vam je rekla da srce kuca .Nemam pojma uglavno sam pod strahom velikim kako sam dosla glava mi puca samo trazim misljenja citam i tjesim se

To je sve zbunjoza bila. Školski gledano premo zadnjoj mjesecnici koja je bila 17.12. sam trebala na tom pregledu prvome vec 8 tjedana biti trudna, no izgleda da je ovulacija kasnila. to dosta, tako da sam ja bila otprilike 4-5 tjedana trudna. Mislim da je bilo 6+0 kad je srce prvi put viđeno. 
    Moj savjet: maknite se od foruma i googla opcenito. Smirite se, zaokupite misli necim drugim. Nanijet ćete si više stetu stresom. Ne mozete utjecat na nista. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

ruža20
    16. Travanj 2020. 17:35

Mrljica

ruža20

Mrljica

Ne znam koji doktor tako odma daje uputnice. Ako je trudnoća u maternici i ne vidi se plod, čekaju dva tjedna, i onda znaju koja je situacija. Moja je bila da sam ja po svemu sudeci dosla prerano na pregled, ovulacija je bila.puno kasnije nego inace. Zatim, na prvom pregledu je ustanovila trudnocu al niceg nije bilo, rekla mi da dodem za dva tjedna.No kako je vidila strah na mom licu rekla je da dodem onda za tjedan dana, da tad vec moze vidit vidi li se napredak. Dođoh za tih duuugih tjedan dana, vidi se žumanjčana i točkica, srce jos ne kuca. Dosla sam nakon tog opet za tjedan dana, plod bio 3 mm i vidilo se srce kako titra. Ne znam što je to doktor kod vas vidio što bi ga nagnalo na takav potez ili je čista nesmotrenost. U svakom slučaju, otiđite za tjedan dana i vidite. Možete čak zatražiti drugo mišljenje kod privatnika.

Koliko vam je bilo tjedana kad ste otisli i kada vam je rekla da srce kuca .Nemam pojma uglavno sam pod strahom velikim kako sam dosla glava mi puca samo trazim misljenja citam i tjesim se

To je sve zbunjoza bila. Školski gledano premo zadnjoj mjesecnici koja je bila 17.12. sam trebala na tom pregledu prvome vec 8 tjedana biti trudna, no izgleda da je ovulacija kasnila. to dosta, tako da sam ja bila otprilike 4-5 tjedana trudna. Mislim da je bilo 6+0 kad je srce prvi put viđeno.
    Moj savjet: maknite se od foruma i googla opcenito. Smirite se, zaokupite misli necim drugim. Nanijet ćete si više stetu stresom. Ne mozete utjecat na nista.

Hvala Vam puno mi je lakse 🥰🥰🥰u pravu ste tako mi i muz govori 

Nensip1
    17. Travanj 2020. 08:58

Poz cure... Bila sam trudna 5tjedana ulazila u 6ti
    Kada mi se pojavio smeđi iscjedak. Ja sam se odmah zabrinula ali kako sam trazila mišljenja prijašnjih trudnica rekle su mi da je to normalno, čak  i doktorica mi je rekla da se ne brinem puno, ali znala sam da nešto nije ok, osjećala  sam, i tako je i bilo... Drugi dan sam odmah isla na pregled i taman prije pregleda mi je krenula "menstruacija". Utvrdila mi je biokemijsku trudnoću, ali me poslala vaditi krv da se utvrdi te mi je rekla da mogu ocekivati velike izljeve krvi jer će mi se desiti sponati, međutim meni krv ide samo kad piskim (tamna dosta sa pokojom ugruškom) ali na gaćice skoro nista. Pa me sve to zbunjuje. Dali je imao itko takav problem, kako je završilo, ima li ikakave nade da završi dobro ova situacija ili mogu smatrati da smo izgubili trudnoću. 

Sara 🌸
    17. Travanj 2020. 11:33

Pozz Nensip1,

uistinu mi je žao. Meni je isto počelo sa smeđim iscjetkom i tješila sam se da većini žena tako bude i sve je ok s bebom. Par dana mi je bio samo smeđi iscjedak a onda je krenilo. Jeli tebe doktorica uopće pregledavala i gledala.dal se vidi plod?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Orhideja1
    17. Travanj 2020. 14:01

Nensip1

Poz cure… Bila sam trudna 5tjedana ulazila u 6ti
    Kada mi se pojavio smeđi iscjedak. Ja sam se odmah zabrinula ali kako sam trazila mišljenja prijašnjih trudnica rekle su mi da je to normalno, čak i doktorica mi je rekla da se ne brinem puno, ali znala sam da nešto nije ok, osjećala sam, i tako je i bilo… Drugi dan sam odmah isla na pregled i taman prije pregleda mi je krenula "menstruacija". Utvrdila mi je biokemijsku trudnoću, ali me poslala vaditi krv da se utvrdi te mi je rekla da mogu ocekivati velike izljeve krvi jer će mi se desiti sponati, međutim meni krv ide samo kad piskim (tamna dosta sa pokojom ugruškom) ali na gaćice skoro nista. Pa me sve to zbunjuje. Dali je imao itko takav problem, kako je završilo, ima li ikakave nade da završi dobro ova situacija ili mogu smatrati da smo izgubili trudnoću.

Nensip ukoliko se ipak radi o biokemijskoj žao mi je,
    ali ipak te molim još nekoliko informacija jer malo mi je nejasno. 
    Kada si imala zadnju menstruaciju (datum) ?
    Kada je počelo smeđe krvarenje (datum)? 
    Da li si imala uzv pregled? 
    Svježa crvena krv u trudnoći svakako nije dobra, ali isto tako često može biti i hematom. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Nensip1
    17. Travanj 2020. 21:10

Mrljica

Pozz Nensip1,

uistinu mi je žao. Meni je isto počelo sa smeđim iscjetkom i tješila sam se da većini žena tako bude i sve je ok s bebom. Par dana mi je bio samo smeđi iscjedak a onda je krenilo. Jeli tebe doktorica uopće pregledavala i gledala.dal se vidi plod?

Iskreno ne očekujem 100% dobar završetak ali imam ono 10% koji se nada u meni da će nekim čudom biti sve ok.
    Bila sam na pregledu, kod zamjenske dokt. jer je moja na GO te mi je rekla da vidi da mi se maternica rasirila i pripremila za trudnoću ali da ne vidi plod (ma da ne znam ni dali se moze vidjeti plod ili nešto jer je tek 5 tt.
    Poslala me samo vaditi betu poslije toga, bez icega vise. Također mi je rekla da ce me sve to jako boliti da cu obilno krvariti, ja sam krvarila cak i ne previše a bol nisam ni osjećala. 

Nensip1
    17. Travanj 2020. 21:14

Orhideja1

Nensip1

Kada mi se pojavio smeđi iscjedak. Ja sam se odmah zabrinula ali kako sam trazila mišljenja prijašnjih trudnica rekle su mi da je to normalno, čak i doktorica mi je rekla da se ne brinem puno, ali znala sam da nešto nije ok, osjećala sam, i tako je i bilo… Drugi dan sam odmah isla na pregled i taman prije pregleda mi je krenula "menstruacija". Utvrdila mi je biokemijsku trudnoću, ali me poslala vaditi krv da se utvrdi te mi je rekla da mogu ocekivati velike izljeve krvi jer će mi se desiti sponati, međutim meni krv ide samo kad piskim (tamna dosta sa pokojom ugruškom) ali na gaćice skoro nista. Pa me sve to zbunjuje. Dali je imao itko takav problem, kako je završilo, ima li ikakave nade da završi dobro ova situacija ili mogu smatrati da smo izgubili trudnoću.
    Svježa crvena krv u trudnoći svakako nije dobra, ali isto tako često može biti i hematom.

5.3. Je bila zadnja, a smeđe krvarenje 12. 4., bila sam na uzv te mi je rekla da ne vidi plod, ali kao da mi se maternica pripremila za trudnoću itd ali neznam ni dali se može vidjeti ista u tako ranoj trudnoći, jer sam na prvi pregled bila tek naručena 27. 4. Tad bi bio 7tt

Orhideja1
    17. Travanj 2020. 22:14

Nensip1

Orhideja1

Nensip1

5.3. Je bila zadnja, a smeđe krvarenje 12. 4., bila sam na uzv te mi je rekla da ne vidi plod, ali kao da mi se maternica pripremila za trudnoću itd ali neznam ni dali se može vidjeti ista u tako ranoj trudnoći, jer sam na prvi pregled bila tek naručena 27. 4. Tad bi bio 7tt

Hvala na info... Ukoliko nisi imala obilno krvarenje ja bi rekla da postoji šansa da je sve ok... I ja sam u prošloj trudnoći isto imala smeđe krvarenje u 5tt ali me doktorica nije ni naručivala do punih 6tt jer ionako nebi ništa vidjela. Odi svakako sada 27.04. s tim da ako je ovulacija bila kasnije ni tada nije sve crno.
    Sretno i javi nam situaciju. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Lavica27
    18. Travanj 2020. 06:19

Iv428

Amelie

Sori, nisam skuzila..bila si u bolnici i dobila si jos i tablete? Ili je sve samo krenulo doma i nisi nigdje isla? Trebala bi svakako kod doktorice na pregled ako je ovo drugo.
    Slažem se sa svime, premalo se priča o tome i tko to nije prošao ne razumije.. ali vidjeti ces da se zapravo događa jako cesto tako da ces vj odjednom cuti za hrpu slucajeva i pitati se vj kao i ja zasto se pobogu ne rade neke pretrage..nisu sve ni tako skupe..ali eto nista se ne radi osim ako sama ne ides po privatnim labosima..
    Mene su simptomi trudnoće bili sigurno jos tjedan dana poslije.. onda se polako sve smirilo..vj su tad hormoni skroz napustili tijelo..

Doma mi se to desilo, onda sam s hitnom otisla u bolnicu.. . odmah su sve ocistili, i bila sam tamo 3 dana.. Davali su mi tamo i infuziju i sve, i za doma sam dobila jos tablete..mislim za te pretrage, ti cu svakako kasnije privatno sto vise toga napravit jer nije jasno ni meni, a mom partneru pogotovo kako je doslo do svega toga, i kako nije bilo nekih simptoma ne znam bar pola dana prije po cemu bi znali sto se dogada.. Samo odjednom..

Iv428,zao mi je sto ti se to dogodilo. Svaka zena koja orilazi kroz to samo moze znati kako je. Ja sam u 13.tt imala spontani,bebi he prestalo srce kucati na redovnom pregledu.
    Meni tu nije puno stvari jasno... Zasto si bila tri dana u bolnici? Zasto infuzija? Ja sam ostala preko noci isključivo i samo zato sto sam imala op maternice iza prvog poroda pa da nadziru stanje s tim. Kiretaza nije uspjela u potpunosti pa sam nakon 2tj ponovno isla i tog puta nisam ostajala preko noci,za par sati san isla doma.
    Nadalje kakve nalaze su ti u bolnici radili? 
    Vjerujem da istražuješ ali tesko da mozes sama zakljuciti da na plodu nije bilo greske,to se svi nadamo,ali uglavnom to ispadne tako. Cerviks se ne mjeri prije 14/15tt. A tvoja dr je pogrjesila sto ti nije radila briseve cim je potvrdjena trudnoca. Za to se svi trebaju izboriti odmah u startu. 

Iv428
    18. Travanj 2020. 10:04

Lavica27
    Pa ostala sam u bolnici valjda zbog losih nalaza krvi(visok c-reaktivni protein 53,3 a normalno je od 0-5,niske vrijednosti hematokirt, hemoglobina..) ne znam ni sama.. Dobila sam par infuzija s antibiotikom i injekcije. Kad sam stigla u bolnicu imala sam temperaturu, nizak tlak, povisen secer(inace nema problema s secerom).. Radili su kiretazu, jer je ostalo dosta toga unutra, mislim dijelova posteljice...Mozda zbog cijelog tog stanja zajedno su me ostavili tri dana tamo..Mislim poslali su plod i ostalo( dijelove posteljice) na analizu.
    Slazem se za briseve, s obzirom da sam ih radila prosle godine u 5mj,vjerojatno je to trebalo odmah, ali nije. a nekako mislim da je s plodom bilo sve u redu, s obzirom da sam bila otvorena i sve to, a uzv je dobar bio .Najprije za tjedan dana idem u bolnicu na pregled i nalaz od phd-a, pa onda s time kod gin., i radit briseve.. pa cu vise znati, kad to sve prikupim, a onda svakako i po drugo mišljenje... Svakako javim sto sam saznala i kakvi su nalazi, iz moje perspektive bolje bi bilo da je problem bio sto se tice briseva, nego da je cerviks tako eto los sam po sebi.. Nazalost bebu mi nista nece vratiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.