bajo zao mi je, znam kako ti je, i ja imam dvije uredne trudnoce iza sebe i kiretaza u 12tt :( nazalost, kod mene nije samo otislo iako je bebici prestalo kucat srce negdi u 8tt izgleda, ja sam to tek saznala kad sam otisla na kontrolu sa punih 11tt . nismo nikom rekli sva srica jer smo prvo tili rec dici a njima nismo rekli dok ne potvrdimo da je sve ok . ja sam se sokirala jer nisam imala nikakvih krvarenja ni nista, nikavih simptoma da nesto nije ok pa mozete mislit kako mi je bilo i sta ce me mucit u iducoj trudnoci…. mi smo poceli radit na bebici odmah nakon tog prvog ciklusa pa cemo vidit, uzimam folat, b komplex i prenatale sad rofl, i andol nakon O jer su mi ustanovili blagu trombofiliju.
Eh ja sam svima rekla i nije mi zao,jer i za prve dvi sam odma rekla i bilo je sve ok🥰
Samo onaj ludi tuzni osjecaj da je bilo u meni , a da ga nema vise je ajme uzas😥
A gle, svakako bi im morali rec za pobačaj, ne možeš tako nešto kriti, posebice kad ti doslovno na licu pise pa nesto nije u redu. Ako išta, vidili smo kolika je srića to bila kad smo rekli. Sad samo želim bit oprezna, da ne dajem ni sebi ni njima lažnu nadu.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jutros kontrola, beta 1.8.
Spala sa 66 kad se desilo krvarenje u periodu od 10 dana. Je li to negativan nalaz ili mora biti bas bas 0?
Not that fensi, ekšli..
Fancy to je uredu. Ja sam prije krvarenja imala 822, nakon krvarenja,jucer kontrola i beta 22, sto je dobro. Vazno da je pala. Ja imam kontrolu nakon slijedece menstruacije, al mislim da mi nece vise vadit betu. Vazno da se vidi da je pala. To je znak da je izaslo
Super, hvala na odg. Sad se selim na temu LH trakice buduci da ocekujem O za dan, dva, tri, ako se nesto nije pobrkalo zbog nemilog dogadjaja..
Not that fensi, ekšli..
Seli se tamo. Neka ti je sa srecom. Ja se pridruzujem nadam se slijedecem mjesecu! Javljaj nam se obavezno!;) druzit cemo se tamo. Moramo!;)
Super, hvala na odg. Sad se selim na temu LH trakice buduci da ocekujem O za dan, dva, tri, ako se nesto nije pobrkalo zbog nemilog dogadjaja..
Fancy jesi ti cekala menstruaciju ili odma nakon događaja ovulacija ?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
bajo i mi smo svima rekli za prve dvi, sad nismo tili radi dice, moji bas jako jako jako zele bracu ili seku i stalno o tome pricaju, iskreno, drago mi je da im nisam rekla, i meni je moja tuga bila prevelika a kamoli jos njihova, mislin da bi me mlađa smorila s tim di je beba i zasto je vise nema . nekima smo rekli poslin i bas sta je neko ovdi vec spomenio, ne znam jel se to sad puno vise događa ili ljudi puno vise o tome pricaju, al skoro svaka zena s kojom sam pricala je imala spontani :(
dođite nam na trakice :D tamo su veselije teme
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
I mene zanima Fancy, ti odmah reces u akciju?;)
Ma i ja sta vise razmisljam, ne bi nista cekala, posebice ako sve prirodno ode 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Moja prijateljica je imala rani spontani pobacaj, 5tj negdje, sve je izaslo samo, i odmah je ostala trudna. Nije nista cekala i sve je ispalo dobro.
Znam da ponekad nakon spontanog nema ovulacije odmah, a sad ne znam. Da se mene pita ni ja ne bi nista cekala.
Al kako cu kasnije pred ginekologa koji mi je rekao da barem ciklus pocekam, ahahah
Jos cekamo odgovor od Fancy😃
Sortiraj odgovore
Najstariji