Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    12. Ožujak 2020. 20:45

Mrljica

Samo bi htjela pitati, nadam se da će više žena moći odgovoriti. Uglavnom, kao što sam već napisala, ja sam dobila tablete da se tako očistim. No nisam ih imala ni prilike staviti, vec je sve samo pocelo (7tt trudnoće). Jučer popodne imala sam grčeve koji su trajali 3 sata, svako 3-5 min su se ponavljali. U jednom trenu sam bila na wc-u i nisam sigurna da li je posteljica ispala ili nije. Nisam vidjela, samo sam čula malo jači udarac u vodu, al posto je bilo dosta krvi, nisam mogla razaznati. Recite mi, jel se to baš osjeti ili samo "izleti" bez nekog veceg osjecaja naprezanja? Jer ja vise grceva nemam, krv mi ne ide pretjerano. Bojim se da nije sve ostalo jos unutra.

Meni je krenulo prvo s laksim krvarenjem, onda je malo bolilo, ali nikakvi strasni grcevi nisu bili.. i isto tako sam otisla par puta na WC.. i bas je tako nekako izletilo u par navrata uz stalno krvarenje koje nije bilo prestrasno...doduse dio mi je izvadio i doktor na pregledu prije nego su me pustili kuci taj isti dan.. Nakon toga sam jos jedno 7 dana krvarila i sve se ocistilo jer je na uzv za 2tj sve bilo ok.. ja sam bila trudna 8tj... Za koliko dana imas kontrolu? 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• BruNa
    12. Ožujak 2020. 20:51

Bajo,jako mi je zao. Eto ima nas tu koje smo slomljene s istim razlogom. Al ne damo se.

I ja jedva cekam da dode menga,iako je tek sve izaslo. Nikad ju nisam valda tolko cekala. Doci ce nase vrijeme! 

• BruNa
    12. Ožujak 2020. 20:53

Bajo,znam da nije utjeha, al imas dvije skolske trudnoce i slijedeci puta bude lakse.
    Meni je ovo bila prva trudnoca, ne zelim ni znati kakav cu strah imati slijedeci puta!

Sara 🌸
    12. Ožujak 2020. 21:01

Amelie

Mrljica

Samo bi htjela pitati, nadam se da će više žena moći odgovoriti. Uglavnom, kao što sam već napisala, ja sam dobila tablete da se tako očistim. No nisam ih imala ni prilike staviti, vec je sve samo pocelo (7tt trudnoće). Jučer popodne imala sam grčeve koji su trajali 3 sata, svako 3-5 min su se ponavljali. U jednom trenu sam bila na wc-u i nisam sigurna da li je posteljica ispala ili nije. Nisam vidjela, samo sam čula malo jači udarac u vodu, al posto je bilo dosta krvi, nisam mogla razaznati. Recite mi, jel se to baš osjeti ili samo "izleti" bez nekog veceg osjecaja naprezanja? Jer ja vise grceva nemam, krv mi ne ide pretjerano. Bojim se da nije sve ostalo jos unutra.

Meni je krenulo prvo s laksim krvarenjem, onda je malo bolilo, ali nikakvi strasni grcevi nisu bili.. i isto tako sam otisla par puta na WC.. i bas je tako nekako izletilo u par navrata uz stalno krvarenje koje nije bilo prestrasno…doduse dio mi je izvadio i doktor na pregledu prije nego su me pustili kuci taj isti dan.. Nakon toga sam jos jedno 7 dana krvarila i sve se ocistilo jer je na uzv za 2tj sve bilo ok.. ja sam bila trudna 8tj… Za koliko dana imas kontrolu?

Imam kontrolu sljedeci petak. Mislim, ti grčevi su bili kontrakcije maternice da izbaci to sve. Al jedino sto sto me tjesi, nakon sta sam čula da je nesto upalo u vodu, prestalo me boljeti. Tako da mislim da je to to. Krvarim jos dalje, nista posebno. I ne boli nista vise. 

BruNa

Bajo,znam da nije utjeha, al imas dvije skolske trudnoce i slijedeci puta bude lakse.
    Meni je ovo bila prva trudnoca, ne zelim ni znati kakav cu strah imati slijedeci puta!

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    12. Ožujak 2020. 21:08

Da, tako je i moje misljenje,slijedeci puta nikamo prerano. Ja sam si isto stvorila strah, bila prvo kad se nista nije vidjelo jer imam neredovite cikluse,pa za pae dana kad se vidjela gv i nakon tjedan dana da kada se sve trebalo vidjet,opet na istom. Tako da nema smisla se zurit. Pomalo i bez stresa i sttah. 
    Tjesi me cinjenica da je prvi spontani statistika i da se zbilja dogada vise nego se o tome prica. Ima mnogo zena koje nakon toga ostanu trudne bez problema. Nadam se da smo i mi te zene. Jednostavno, mora i nama zasjat sunce.
    Uvijek sam tvrdila,ako sto u zivotu zelim postic to je bit majka i sad kad mi se to dogodilo samo se nadam da se nece ponovit. Jer ja to ne mogu podnijet, al ne smijemo tako razmisljat. Naci cemo i mi svoj mir pod nebom. Nadam se uskoro.

Sara 🌸
    12. Ožujak 2020. 21:15

BruNa

Da, tako je i moje misljenje,slijedeci puta nikamo prerano. Ja sam si isto stvorila strah, bila prvo kad se nista nije vidjelo jer imam neredovite cikluse,pa za pae dana kad se vidjela gv i nakon tjedan dana da kada se sve trebalo vidjet,opet na istom. Tako da nema smisla se zurit. Pomalo i bez stresa i sttah.
    Tjesi me cinjenica da je prvi spontani statistika i da se zbilja dogada vise nego se o tome prica. Ima mnogo zena koje nakon toga ostanu trudne bez problema. Nadam se da smo i mi te zene. Jednostavno, mora i nama zasjat sunce.
    Uvijek sam tvrdila,ako sto u zivotu zelim postic to je bit majka i sad kad mi se to dogodilo samo se nadam da se nece ponovit. Jer ja to ne mogu podnijet, al ne smijemo tako razmisljat. Naci cemo i mi svoj mir pod nebom. Nadam se uskoro.

I moj je slucaj bio sličan. Ja sam dosla na pregled kad sam trebala biti vec 7 tjedana trudna, ali zbog ovulacije nije bilo tako već manje, pa se prvo nije nista vidjelo osim GV, sljedeci tjedan žumanjčana i mali plod, a tjedan dana nakon toga 3 mm velik embrij i srčana akcija.  A samo 10 dana nakon toga smo saznali da se plod više ne razvija (stao je na 4.8mm). I ja sam si stavila u glavu to da smo sad samo dio loše statistike i to je to. Uvik se to događa "nekom drugom", sad smo mi taj "netko drugi" i to je život. Najradije bi da se ne događa nikom, al tako mora bit. Naše tijelo zna najbolje.
     Ja svakako nastavljam pit folnu kiselinu, tako mi je i doktorica preporucila, ne moze naskodit.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    12. Ožujak 2020. 21:24

Da,i meni je ginekolog preporucio nastavit pit folnu. Tako cu i napravit. Sad smo mi na strani statistike, slijedeci put necemo. I to je tako. Mnogo zena odbija pricat o tome. Ja ne zelim to sakrivat, to ej dio mene i dogodio se s razlogom. Sad imam nazalost los odgovor na pitanje kad ces imat djecu. Nitko ne zna s cime se ljudi nose. Ono sto se dogadalo oko nas dogada se nama. Sve to da nas ojaca i da vise cijenimo cilj kad dodemo do njega. Iako je bio zatrpan trnjem. 

• BruNa
    12. Ožujak 2020. 21:25

Najzalosnije je da je kratak period od srece kad se ugleda plus na testu do svega kaj se izdogadalo. Organizam ni ne stigne sve polovit vec je u fazi odbacivanja i tuge.

Sara 🌸
    12. Ožujak 2020. 21:40

Da, slažem se. Ja sam rekla svima, nemam šta tajit. 
    Nego, jel normalno da me grudi još bole?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    12. Ožujak 2020. 21:41

Normalno je,jos uvijek je prisutna razina odredenih hormona u tijelu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.