Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2020. 17:50

Crookshanks

bajo i mi smo svima rekli za prve dvi, sad nismo tili radi dice, moji bas jako jako jako zele bracu ili seku i stalno o tome pricaju, iskreno, drago mi je da im nisam rekla, i meni je moja tuga bila prevelika a kamoli jos njihova, mislin da bi me mlađa smorila s tim di je beba i zasto je vise nema . nekima smo rekli poslin i bas sta je neko ovdi vec spomenio, ne znam jel se to sad puno vise događa ili ljudi puno vise o tome pricaju, al skoro svaka zena s kojom sam pricala je imala spontani :(
    dođite nam na trakice :D tamo su veselije teme

Događa se i previse 😥

Fancy
    13. Ožujak 2020. 20:05

BruNa

I mene zanima Fancy, ti odmah reces u akciju?;)

Da, nemam razloga cekati, nije bilo kiretaze :)

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    13. Ožujak 2020. 20:11

Ako bude O na vrijeme, svakako. Ako se hormoni vrate u red prvi mjesec. U svakom slucaju "trudit cemo se" :))
    Za sada, nema ovulacijske sluzi, al mozda je rano, tek je 10ti dan, inace je primijetim oko 12tog dana. Izuzev dobitnog mjeseca kad sam je primijetila 7 dan poslije ciklusa. Najranije ikad 🥴

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    13. Ožujak 2020. 20:33

Fancy

Ako bude O na vrijeme, svakako. Ako se hormoni vrate u red prvi mjesec. U svakom slucaju "trudit cemo se" :))
    Za sada, nema ovulacijske sluzi, al mozda je rano, tek je 10ti dan, inace je primijetim oko 12tog dana. Izuzev dobitnog mjeseca kad sam je primijetila 7 dan poslije ciklusa. Najranije ikad 🥴

Želim ti puno, puno sreće ❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    13. Ožujak 2020. 20:40

Mrljica

Fancy

Želim ti puno, puno sreće ❤️

Hvala, takodjer 😘

Not that fensi, ekšli..

Amelie
    13. Ožujak 2020. 20:46

BruNa

Moja prijateljica je imala rani spontani pobacaj, 5tj negdje, sve je izaslo samo, i odmah je ostala trudna. Nije nista cekala i sve je ispalo dobro.

Znam da ponekad nakon spontanog nema ovulacije odmah, a sad ne znam. Da se mene pita ni ja ne bi nista cekala.
    Al kako cu kasnije pred ginekologa koji mi je rekao da barem ciklus pocekam, ahahah

Jos cekamo odgovor od Fancy😃

Ma sto te briga.. i meni su se smijali kad sam rekla da sad cekamo prvi ciklus pa cemo vidjeti.. kaze dr. al ste nestrpljivi 🙈 Bas vas briga.. ako ste spremne krenite u akciju;) i sretno 😘😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    13. Ožujak 2020. 20:49

TiKi92

Amelie inzulin: 44 mIU/L (do 26 je ok, pazi na mjernu jedinicu!) , glukoza 5…
    Meni se trbuh vec dobro vidio kad mi se dogodila abrupcija, ipak je to bio 24tt i beba 600g tako da ne znam kak cu drugi put… Svi su me zvali i ispitivali i to mi je prva dva tjedna bilo koma. Ne zelim uopce nikome reci, strah me i muzu reci kad budem trudna, bar prvih 12tt, jer je jako tesko to sve primio, ali kome cu reci ako ne njemu… 😔

Tiki92 e ne mogu nigdje naci papir s izracunima.. ugl meni je inzulin 73 pmol/L .. joj mislim da cu morati to provjeriti opet.. tvoja glc je niza od moje.. tko zna sto se poremetilo u trudnoci.. Kuzim te skroz nekad kazes da ne bi ni muzu rekla, ali ne mozemo to skrivati od njih.. a i lakse je taj strah pa i srecu podijeliti.. bude sve ok:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

13. Ožujak 2020. 21:24

Moze te li mi reci koliko traje krvanje nakon spontanog.

Sara 🌸
    13. Ožujak 2020. 21:37

bajo

Moze te li mi reci koliko traje krvanje nakon spontanog.

Evo meni vec četvrti dan. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    13. Ožujak 2020. 21:40

Meni je trajalo 5 dana, al slabog krvarenja. Svaka zena deugacije.

Fancy u pravu si,nemamo sto izgubiti😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.