Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    11. Ožujak 2020. 22:55

Mrljica

Amelie

Mrljica hvala na slikici;)

Nije slika, link je, mozes direktno narucit s njega ako imas račun na Aliju. 🙃

Haha.. ok.. nemam još ali..nikad ne znas😄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Sara 🌸
    11. Ožujak 2020. 23:23

Samo bi htjela pitati, nadam se da će više žena moći odgovoriti. Uglavnom, kao što sam već napisala, ja sam dobila tablete da se tako očistim. No nisam ih imala ni prilike staviti, vec je sve samo pocelo (7tt trudnoće). Jučer popodne imala sam grčeve koji su trajali 3 sata, svako 3-5 min su se ponavljali. U jednom trenu sam bila na wc-u i nisam sigurna da li je posteljica ispala ili nije. Nisam vidjela, samo sam čula malo jači udarac u vodu, al posto je bilo dosta krvi, nisam mogla razaznati. Recite mi, jel se to baš osjeti ili samo "izleti" bez nekog veceg osjecaja naprezanja? Jer ja vise grceva nemam, krv mi ne ide pretjerano. Bojim se da nije sve ostalo jos unutra.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Valevale1410
    12. Ožujak 2020. 06:24

Mrljica

Samo bi htjela pitati, nadam se da će više žena moći odgovoriti. Uglavnom, kao što sam već napisala, ja sam dobila tablete da se tako očistim. No nisam ih imala ni prilike staviti, vec je sve samo pocelo (7tt trudnoće). Jučer popodne imala sam grčeve koji su trajali 3 sata, svako 3-5 min su se ponavljali. U jednom trenu sam bila na wc-u i nisam sigurna da li je posteljica ispala ili nije. Nisam vidjela, samo sam čula malo jači udarac u vodu, al posto je bilo dosta krvi, nisam mogla razaznati. Recite mi, jel se to baš osjeti ili samo "izleti" bez nekog veceg osjecaja naprezanja? Jer ja vise grceva nemam, krv mi ne ide pretjerano. Bojim se da nije sve ostalo jos unutra.

Meni je u 2 navrata izaslo samo, nakon sto su prosli najgori grcevi. Otisla na wc, i samo cula bljuč, 2 puta. Nije mi vise bilo bolova. 

• josipa3110
    12. Ožujak 2020. 08:30

Ipak je spontani nazalost ujutro sam otisla do wc ispao je ugrusak malo veci 😔 Ovo nam je treca trudnoca i ne znam vise kako dalje nakon svega sto smo prosli.

Sara 🌸
    12. Ožujak 2020. 09:26

josipa3110

Ipak je spontani nazalost ujutro sam otisla do wc ispao je ugrusak malo veci 😔 Ovo nam je treca trudnoca i ne znam vise kako dalje nakon svega sto smo prosli.

Užasno mi je žao! Isplači se koliko god treba, daj si par dana da se sabereš, onda u doktora na daljnje pretrage ako misiš da treba.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    12. Ožujak 2020. 09:27

Valevale1410

Mrljica

Meni je u 2 navrata izaslo samo, nakon sto su prosli najgori grcevi. Otisla na wc, i samo cula bljuč, 2 puta. Nije mi vise bilo bolova.

Slično je i meni bilo. Nadan se da je to to. HVALA!

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    12. Ožujak 2020. 09:53

Mrljica

Ja sam na ulosku prvi dan samo vidjela komad necega, i ostalo je isla samo krv. Na uzv za 3 dana je dr potvrdila da je sve cisto. Sutra vadim betu da vidim jel spala skroz.

Not that fensi, ekšli..

🌼TiKi🌼
    12. Ožujak 2020. 10:48

josipa3110

Zao mi je draga 😔... Jako...
    Sada si daj malo vremena za oporavak, a onda napravi sve pretrage ako nisi, za trombofiliju, briseve, torch... Ako je vec treci puta, mora biti neki uzrok...

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• BruNa
    12. Ožujak 2020. 15:55

Bok curke. Samo da javim da sam ja dns bila na kontrolnok pregledu, sve je izaslo. Sto je dobro. Beta mi je lijepo pala. Sad cekam pravu mengu i nadam se boljem ishodu!

Sara 🌸
    12. Ožujak 2020. 16:24

BruNa

Bok curke. Samo da javim da sam ja dns bila na kontrolnok pregledu, sve je izaslo. Sto je dobro. Beta mi je lijepo pala. Sad cekam pravu mengu i nadam se boljem ishodu!

Drago mi je to čut Bruna! Ja imam tek pregled 20og, nadam se najboljem. Doduse, osjecam se odlicno. Nikakvi grcevi ni bolovi. Zahvalna sam prvo doktorici koja me poslala prvo u kliniku koja ti daje izbor kako rijesiti situaciju (tablete ili kiretaza), jer u drugoj klinici sve rjesavaju kiretazom. Nadam se da je moje tijelo odradilo isto dobar posao. Bolilo je, al izdržala san par sati. 
    Ništa, nadam se onda da se družimo na zimskim bebicama uskoro 🙈🙃❣️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.