Normalno je,jos uvijek je prisutna razina odredenih hormona u tijelu.
Hvala❣️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Da, normalno je osjećati i druge simptome još par dana.. meni je bio osjećaj da su svi prošli tek za nekih tjedan dana.. a tek za nekih 2 tj sam se opet počela osjećati kao prije trudnoće.. no vjerojatno je kod svakoga drugačije..
Ja sam pak za razliku od vas rekla idući put idem ranije na pregled.. jer sam strpljivo čekala punih 8tj i par dana.. i onda takvo razočaranje..paf.. iz vedra neba na prvom pregledu.. bez ikakvih simptoma.. Ali sad opet ne znam što ću drugi put.. vjerujem da je i otići 2-3 puta na pregled kad je prerano pa kad se ništa ne vidi jako frustrirajuće!
Mrljica pa brzo ti je kontrola tak da super! Vjerujem da je sve izašlo.. bude to sve ok. Meni je od tri ginekologa i jednog endokrinologa samo 1 dr. rekao da mogu probati već sljedeći ciklus.. tak da ne znam. Čitala sam i ja puno o tome da smo kao plodnije odmah poslije trudnoće i da bolju statistiku začeća i zdravih poroda imaju žene koje su zatrudnile unutar 6 mjeseci od spontanog. Moja prva fiksacija nakon spontanog je bila kad ćemo početi ponovno, sad me to malo pustilo i nekako mi paše u miru pričekati sljedeći ciklus i ne stvarati si stres oko ničega pa tako ni sljedeće trudnoće. Pokušati ću idući put sve još opuštenije, neću ništa posebno planirati, opet neću nikome govoriti u početku i vjerojatno će mi sto ružnih misli i strahova prolaziti kroz glavu, ali kao što ste i same rekle.. događa se jako često.. i sad smo dio statistike i ovo iskustvo nas je učinilo sigurno jačim osobama i vjerujem još boljim budućim mamama!:)) Strah će na kraju pobijediti sreća što smo opet trudne i uvjerene da će ovaj put stvarno sve biti dobro.. Svima koje su to prošle više puta je naravno još teže vjerovati u dobar kraj, ali stvarno sam čula svakakve priče i u bolnici i iz života i treba biti pozitivan i uporan!
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Da, normalno je osjećati i druge simptome još par dana.. meni je bio osjećaj da su svi prošli tek za nekih tjedan dana.. a tek za nekih 2 tj sam se opet počela osjećati kao prije trudnoće..no vjerojatno je kod svakoga drugačije..
Ja sam pak za razliku od vas rekla idući put idem ranije na pregled.. jer sam strpljivo čekala punih 8tj i par dana.. i onda takvo razočaranje..paf.. iz vedra neba na prvom pregledu.. bez ikakvih simptoma.. Ali sad opet ne znam što ću drugi put.. vjerujem da je i otići 2-3 puta na pregled kad je prerano pa kad se ništa ne vidi jako frustrirajuće!
Mrljica pa brzo ti je kontrola tak da super! Vjerujem da je sve izašlo.. bude to sve ok. Meni je od tri ginekologa i jednog endokrinologa samo 1 dr. rekao da mogu probati već sljedeći ciklus.. tak da ne znam. Čitala sam i ja puno o tome da smo kao plodnije odmah poslije trudnoće i da bolju statistiku začeća i zdravih poroda imaju žene koje su zatrudnile unutar 6 mjeseci od spontanog. Moja prva fiksacija nakon spontanog je bila kad ćemo početi ponovno, sad me to malo pustilo i nekako mi paše u miru pričekati sljedeći ciklus i ne stvarati si stres oko ničega pa tako ni sljedeće trudnoće. Pokušati ću idući put sve još opuštenije, neću ništa posebno planirati, opet neću nikome govoriti u početku i vjerojatno će mi sto ružnih misli i strahova prolaziti kroz glavu, ali kao što ste i same rekle.. događa se jako često.. i sad smo dio statistike i ovo iskustvo nas je učinilo sigurno jačim osobama i vjerujem još boljim budućim mamama!:)) Strah će na kraju pobijediti sreća što smo opet trudne i uvjerene da će ovaj put stvarno sve biti dobro.. Svima koje su to prošle više puta je naravno još teže vjerovati u dobar kraj, ali stvarno sam čula svakakve priče i u bolnici i iz života i treba biti pozitivan i uporan!
Slažem se sa svim, ja ću pričekat svakako prvu menstruaciju pa se nakon toga dat na posao. Isto tako, neću ludit, i imat odnose samo u te ciljane dane il sta ja znam, nego s mužem ko i dosad. Ne želim si još takav stres. Al ostajem pri tom da ću cekat na pregled, jer koliko sam ja istresirana bila tih dana kad su ti pregledi bili, ne mogu ti opisati. I svima smo rekli kad smo vidili srce, i nasi roditeljj svimaostalima. Jednostavno, bili smo previse sretni. A sad, za dobro naših obitelji, a onda i nas samih, šutit ćemo dok mi stomak sami ne budu mogli vidjeti (pretjerujem, al znas sta zelim rec).
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Razumijem da.. meni je pak bilo sasvim drugačije jer mi apsolutno nikome nismo rekli tako da smo ljude na neki način dvostruko šokirali. Bili su svi zbunjeni i tužni istovremeno.. ali su mi prijateljice kasnije rekle da možda bolje da nisu znale, posebno mi je to jedna naglasila jedna koja je sada trudna.. i skroz ju razumijem. Idući put mislim da ćemo opet ovako, možda ću se pohvaliti samo kolegicama s posla.. i doduše ne znam hoću li se odlučiti za čuvanje od početka. Ako dođe do toga, bit će teško sakriti. Ali vidjet ćemo.. Vjerujem da si bila pod stresom i ja sam jako loše spavala noć prije pregleda, to je sve normalno vjerojatno. Podsvijest ti radi sto na sat čak i kad ne razmišljaš o tome..
Ovo je emocionalno baš zahtjevno razdoblje, tijelo nam se puno prije oporavi nego glava.. meni su svi doktori govorili samo da se sad smirim.. da je to sad najvažnije i jedino što zapravo mogu napraviti za sebe i buduću bebu. I tako ja "smireno" svaki dan, ali ujutro se budim s nekim baš teškim osjećajem, a i liježem nekako melankolična.. sve sam si objasnila na racionalnoj razini, ali valjda emotivno to još traje.. moguće da je to taj teret na duši koji odsad nosimo i zbog kojeg je neke dane malo teže preživjeti.. ali bit će bolje.. mora biti!:)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Tiki92, vidim da imas IR pa ako te mogu zamoliti da mi napises kakve su bile tvoje vrijednosti inzulina i glukoze natašte kad su ti tek otkrili? Ja jos uvijek nisam dokučila jel ova moja privatnica sve prenapuhala ili tu zaista ima nečega no s obzirom na trenutno stanje u zemlji nije da se baš žurim kod doktora da dalje po tome kopkam.. Moj inzulin je bio 73, a glc 5.3
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Tako je. Docekat cemo svoj ciklus. A onda laganini ako sto bude bude. Iako velim bez panike,naravno da ce razina panike bit orisutna.
Mi isto nismo reklia nikome od obitelji do kad nije sve krenulo po zlu,rekl sam jedino na poslu da me ubrzo nece bit. Mislim da cu i slijedeci puta tako, dovoljno mi je da si sama visim nad glavom hoce li sve nit uredu, a ne da me svi ispituju jesi bila,kako je! Mozda sebicno, al probat cu sve smireno rijesit i onda im reci.
bajo zao mi je, znam kako ti je, i ja imam dvije uredne trudnoce iza sebe i kiretaza u 12tt :( nazalost, kod mene nije samo otislo iako je bebici prestalo kucat srce negdi u 8tt izgleda, ja sam to tek saznala kad sam otisla na kontrolu sa punih 11tt . nismo nikom rekli sva srica jer smo prvo tili rec dici a njima nismo rekli dok ne potvrdimo da je sve ok . ja sam se sokirala jer nisam imala nikakvih krvarenja ni nista, nikavih simptoma da nesto nije ok pa mozete mislit kako mi je bilo i sta ce me mucit u iducoj trudnoci.... mi smo poceli radit na bebici odmah nakon tog prvog ciklusa pa cemo vidit, uzimam folat, b komplex i prenatale sad rofl, i andol nakon O jer su mi ustanovili blagu trombofiliju.
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Amelie inzulin: 44 mIU/L (do 26 je ok, pazi na mjernu jedinicu!) , glukoza 5...
Meni se trbuh vec dobro vidio kad mi se dogodila abrupcija, ipak je to bio 24tt i beba 600g tako da ne znam kak cu drugi put... Svi su me zvali i ispitivali i to mi je prva dva tjedna bilo koma. Ne zelim uopce nikome reci, strah me i muzu reci kad budem trudna, bar prvih 12tt, jer je jako tesko to sve primio, ali kome cu reci ako ne njemu... 😔
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
bajo zao mi je, znam kako ti je, i ja imam dvije uredne trudnoce iza sebe i kiretaza u 12tt :( nazalost, kod mene nije samo otislo iako je bebici prestalo kucat srce negdi u 8tt izgleda, ja sam to tek saznala kad sam otisla na kontrolu sa punih 11tt . nismo nikom rekli sva srica jer smo prvo tili rec dici a njima nismo rekli dok ne potvrdimo da je sve ok . ja sam se sokirala jer nisam imala nikakvih krvarenja ni nista, nikavih simptoma da nesto nije ok pa mozete mislit kako mi je bilo i sta ce me mucit u iducoj trudnoci…. mi smo poceli radit na bebici odmah nakon tog prvog ciklusa pa cemo vidit, uzimam folat, b komplex i prenatale sad rofl, i andol nakon O jer su mi ustanovili blagu trombofiliju.
Eh ja sam svima rekla i nije mi zao,jer i za prve dvi sam odma rekla i bilo je sve ok🥰
Samo onaj ludi tuzni osjecaj da je bilo u meni , a da ga nema vise je ajme uzas😥
Sortiraj odgovore
Najstariji