Tako je Mrljica!
Zelim ti da je sve izaslo van kao meni. Ja sam to prosla bez bolova i icega, hvala dragom Bogu. Sad moramo dici glavu gore i nadati se da se druzimo u zimskim bebicama. Nase vrijeme tek dolazi! Sigurna sam u to!
I rekao mi je da dodem na kontrolu iza menstruacije. Da pocekam prvu menstruaciju i da nakon toga mogu ponovno pokusati.
A po nekim istrazivanjima procitala sam da je unutar tri mjeseca veca sansa za zacece. Sto se nadam da ce bit u nasim slucajevima. Svima to zelim!
I rekao mi je da dodem na kontrolu iza menstruacije. Da pocekam prvu menstruaciju i da nakon toga mogu ponovno pokusati.
A po nekim istrazivanjima procitala sam da je unutar tri mjeseca veca sansa za zacece. Sto se nadam da ce bit u nasim slucajevima. Svima to zelim!
Meni nije rekla da dodem na kontrolu. možda me nakon pregleda u bolnici posalju njoj nakon menstruacije. Ja sam je isto pitala kad mogu početi, rekla je da što se nje tiče da možemo isto odmah nakon prve menstruacije. A posebice ako nema potrebe za kiretažom.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
tako je. Odmah nakon orve menstruacije trudimo se zapocet temu zimske bebe.
Ja radim u bolnici pa vjerojatno me je radi toga narucio. Inace mislim da nema potrebe.
Neznam kako da napisem
Trudnoca nekih 5+2 cudna je odmah bila.
Uhvaltila neku urin infekciju bolilo uzas, propisao mi Urifos granule u ponedjeljak, da bih od njega dobila vodeni proljev.
Jucer prilikom brisanja nakon wc svijetla krv.
Jutros svjeza krv s ugruscima na gacicama i blagi grcevi .
Ginekolog popodne potvrdio spontani ali cini se da je sve otislo.
Inace imam 2 skolski odrađene trudnoce od prije 10 god .
Al ovoj bebici sam se bas veselila
Neznam kako da napisem
Uhvaltila neku urin infekciju bolilo uzas, propisao mi Urifos granule u ponedjeljak, da bih od njega dobila vodeni proljev.
Žao mi je... Uzmi si vrimena koliko treba pa ponovo ako želite!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bajo zao mi je... 😔
Bruna dobro pa nisi morala na kiretazu, sad polako pa ispocetka.
Ja jos cekam prvu mengu, nikak docekat, pms je tu, grudi osjetljive, predmenstrualni bolovi u intervalima dođu tokom dana... Nikad ju nisam ovako "jedva" cekala... Uvijek sam se nadala da nece doci, tko bi rekao da cu ikad zeljeti da sto prije dođe...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Neznam kako da napisem
Žao mi je… Uzmi si vrimena koliko treba pa ponovo ako želite!
Hvala
Bajo zao mi je… 😔
Bruna dobro pa nisi morala na kiretazu, sad polako pa ispocetka.
Ja jos cekam prvu mengu, nikak docekat, pms je tu, grudi osjetljive, predmenstrualni bolovi u intervalima dođu tokom dana… Nikad ju nisam ovako "jedva" cekala… Uvijek sam se nadala da nece doci, tko bi rekao da cu ikad zeljeti da sto prije dođe…
Eh i meni je rekao da ce s sljedecom mengom sve otic
Ma meni je otislo sve na porodu odmah, nisam isla na kiretazu na srecu. Mengu cekam da mogu poceti sa svim pretragama, a ima ih dosta... 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji