Fancy…ja sam u pocetku prve uspjesne trudnoce imala stomacnih problema i stalno sam se bojala kako ce to utjecati…citala sam da hormoni ne moraju kod svakoga uzrokovati zatvor nego obrnuto grceve i sl…tako mi je bilo ui u 1.uspjesnoj i u 2.nazalost neuspjesnoj tako da ne mora to biti uzrok spontanog ..
Ma ja sam mislila prije da mi je ostala nedoumica da li je to bio proliv uopce ili kontrakcije koje su uzrokovale i ciscenje crijeva..
Not that fensi, ekšli..
Wuhuuu..super vijesti i za tebe.. baš mi je drago! Znači uskoro će ovulacija..nadam se da će i menga doći u tom periodu od dva tjedna.. jesi dosta mirovala ovih dana? Mislim da kad ti dođe menga isto možda da malo više budeš na nogama.. ne se ubijati ali ono.. hopsaj po stanu..pa možda lakše sve izađe.. držim fige.. imaš još kontrolu onda nakon dva ciklusa?
Da rekao je sve ide bas kako treba. Sprema se ovulacija.
Ako se ocistim full od ove mng i pa vidi da ne trebam opet doci - pise mi testove na koje moram ici i to je to. Ali on je meni stalno dostupan stvarno. Wup-am ga pa i preko vikenda. Oooo bome cu skakati - i inace sam jako aktivna i vjezbam bome budem kad bude i mng dosla.
Ne znam jel mislim na trudnocu opet ali mislim testove odraditi. Dok se ja oporavim i pomislim na to da barem imam sve spremno.
Vrijeme leti.. bolje imati sve testove.. a mislim da kad vise toga i napravis od pregleda da te to i psihički smiri.. barem na mene tako djeluje.. i mozda ti taman se sve posloži da probaš opet..🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Vrijeme leti.. bolje imati sve testove.. a mislim da kad vise toga i napravis od pregleda da te to i psihički smiri.. barem na mene tako djeluje.. i mozda ti taman se sve posloži da probaš opet..🤞
Baš tako i ja mislim
Pozdrav žene, zanima me znate li koliko košta MANUALNA VAKUM ASPIRACIJA (privatno)?
31🙋32👦
AMH 6,2 pmol/L, muz super _____
1. Pokusaj 03.2020. IVF - neuspješan, biokemijska _____
2. Pokusaj 01.2021. IVF - vraćena 2 embrija - beta 0 _____
3. Pokusaj 15.03.2021. IVF - vracena 1 zamrzalica 🙏
Pozdrav žene, zanima me znate li koliko koštaMANUALNA VAKUM ASPIRACIJA (privatno)?
Probaj nazvati kod Podobnika pa provjeriti.. stvarno ne znam..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Curke, da li netko ima malo više iskustva s inzulinskom rezistencijom? Privatnica me uputila da idem to provjeriti i sad vidim da su mi nalazi u referentnim intervalima za glk i inzulin, ali ona mi je napisala recept za Gynositol 2x1 vrećicu minimalno 3 mjeseca. Nije mi rekla neka posebna objašnjenja niti spominjala promjene u prehrani ali je napisala da je: blago je smanjena osjetljivost perifernih stanica na inzulin sa 100% na 70%; indeks inzulinske rezistencije 1.3; periferna osjetljivost stanica na inzulin 75,6% i aktivnost beta stanica gušterače 102 %. Kužite li se vi išta u ovo? Da li je to nešto što može ukazivati da imam problem i da li to može biti uzrok spontanome? Kužim da se ovo sve računa iz kojekakvih formula samo bih voljela i sama znati kojih i kako.. hvala!:)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ma nista ti to nije zabrinjavajuce zato si i dobila samo gynositol. Ne moze IR uzrokovati pobacaj, ali moze ometati zacece, odnosno ovulacije.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav cure. Moze mi koja pomoć i reć dal izostanak simptoma u trudnoci ima veze sa spontanim pobačajima? Naime, ja sam imala četiri spontana, niti jednom nisam imala niti jedan jedini simptom. Prvi put i četvrti je islo dobro do 7 tjedna, čak i srca smo imali i odjednom grčevi i svw je izaslo vam, deugi put sam imala missed ab, a treći molarnu trudnoću. Znači niti jedna nije imala niti jedan jwdini simptom. Sad sam trudna opet, 5+3 je danas i ja opet ne osjećam ništa. Bas nikakvu promjenu. Radili smo sve nalaze uključujući i trombofilju, svw je u redu iako sam dobila u prosloj i ovoj trudnoći heparin za svaki slučaj. Koliko god guglala, ne nailazim na neke odgovore.
[/url
Ma nista ti to nije zabrinjavajuce zato si i dobila samo gynositol. Ne moze IR uzrokovati pobacaj, ali moze ometati zacece, odnosno ovulacije.
Pa zato to meni malo cudno.. kakvi sad potencijalno policisticni jajnici i problemi sa zacecem kad nismo imali problema s tim.. ali mozda je to ona vise prevencije radi.. nemam pojma.. jesi ti isto uzimala taj gynositol? Koliko dugo? Meni je napisala kao minimalno tri mjeseca.. ako itko ima iskustva s tim bas bi voljela da podijeli..tnx
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji