Pozdrav žene, zanima me znate li koliko koštaMANUALNA VAKUM ASPIRACIJA (privatno)?
Probaj nazvati kod Podobnika pa provjeriti.. stvarno ne znam..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Curke, da li netko ima malo više iskustva s inzulinskom rezistencijom? Privatnica me uputila da idem to provjeriti i sad vidim da su mi nalazi u referentnim intervalima za glk i inzulin, ali ona mi je napisala recept za Gynositol 2x1 vrećicu minimalno 3 mjeseca. Nije mi rekla neka posebna objašnjenja niti spominjala promjene u prehrani ali je napisala da je: blago je smanjena osjetljivost perifernih stanica na inzulin sa 100% na 70%; indeks inzulinske rezistencije 1.3; periferna osjetljivost stanica na inzulin 75,6% i aktivnost beta stanica gušterače 102 %. Kužite li se vi išta u ovo? Da li je to nešto što može ukazivati da imam problem i da li to može biti uzrok spontanome? Kužim da se ovo sve računa iz kojekakvih formula samo bih voljela i sama znati kojih i kako.. hvala!:)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ma nista ti to nije zabrinjavajuce zato si i dobila samo gynositol. Ne moze IR uzrokovati pobacaj, ali moze ometati zacece, odnosno ovulacije.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav cure. Moze mi koja pomoć i reć dal izostanak simptoma u trudnoci ima veze sa spontanim pobačajima? Naime, ja sam imala četiri spontana, niti jednom nisam imala niti jedan jedini simptom. Prvi put i četvrti je islo dobro do 7 tjedna, čak i srca smo imali i odjednom grčevi i svw je izaslo vam, deugi put sam imala missed ab, a treći molarnu trudnoću. Znači niti jedna nije imala niti jedan jwdini simptom. Sad sam trudna opet, 5+3 je danas i ja opet ne osjećam ništa. Bas nikakvu promjenu. Radili smo sve nalaze uključujući i trombofilju, svw je u redu iako sam dobila u prosloj i ovoj trudnoći heparin za svaki slučaj. Koliko god guglala, ne nailazim na neke odgovore.
[/url
Ma nista ti to nije zabrinjavajuce zato si i dobila samo gynositol. Ne moze IR uzrokovati pobacaj, ali moze ometati zacece, odnosno ovulacije.
Pa zato to meni malo cudno.. kakvi sad potencijalno policisticni jajnici i problemi sa zacecem kad nismo imali problema s tim.. ali mozda je to ona vise prevencije radi.. nemam pojma.. jesi ti isto uzimala taj gynositol? Koliko dugo? Meni je napisala kao minimalno tri mjeseca.. ako itko ima iskustva s tim bas bi voljela da podijeli..tnx
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav cure, posto sam imala 1 trudnocu u 10 tj kiretazu a drugu prekid u 25 tt zbog tezih anomalija odlucioi sno se na kariogram.Razgovarali smo s dr. kija nas je malo uplasila jer je rekla da ne zeli biti zlocesti prorok da ima 3 solucije zasto se to desilo.Nas je sad jos vise strah svega jer sam ja ponovo trudna nesto sitno.Ne znam vise sto da mislim ne zelim trudnocu provesti u brizi nez kako da se smirim dal da idem na amniocintezu
Odgovorila sam i jednoj i drugoj, ali mi nece poslati, zato sam slikala.
https://ibb.co/TWL4jp8
https://ibb.co/hCVGK9X
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Josipa žao mi je što si sve to prošla, ali drži se. Želim ti svu sreću u trenutnoj trudnoći i nadam se da vrijedi pravilo jednog doktora koji je rekao da je svaka trudnoća zasebna i da ju ne treba uspoređivati sa prošlom. Osobno isto čekam termin kod genetičara koji će biti tek u drugoj polovici godine, pa ako ti nije teško da podjeliš sa nama koje su to 3 solucije. U mom slučaju nismo našli uzrok, imala sam par situacija koje bi možda mogle utjecati ali su jako male vjerojatnosti. Prenatalni test i kariogram ploda uredni.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji