Da, to su bile kontrakcije... Zao mi je. Drugi put ce biti vise srece, sigurna sam. ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ali nista nije izaslo, nikakve krvi, iscjetka, a ploda nakon 3 dana nema na uzv... :(
Not that fensi, ekšli..
Evo ja sam danas bila privatno kod ginekologice i ona kaže da je sve čisto hvala bogu i da sad u biti cekam iducu mengu. Ovulacija se jos nije dogodila (to je samo u mojoj glavi bilo) i moguce je da ce trebati jos koji dan da se desi ako se uopce desi jer kaze dr. da se cini da mi D jajnik i ne ovulira bas svaki ciklus..:( Ugl. jedinu pretragu na koju me ona poslala je inzulinski test glukoze tak da mislim da cu to vec sutra obaviti. Ocito i ona misli da nema potrebe raditi briseve i PAPU jer su mi ti nalazi bili uredni u 8mj 2019. Kaze da je maternica skroz uredna i da tu nije razlog nikakvom problemu. Štitnjaču mi je rekla da pratim i dalje.. da je moguce da su mi hormoni malo skocili zbog stresa oko spontanog (vadila sam ih 2. dan nakon sto sam saznala) i da ce se vj opet vratiti u normalu. Njena preporuka za pokusati ponovno.. kaze nema razloga da ne probate vec s iducim ciklusom! To mi definitivno daje nadu!..:))) Pozz svima i Jado javi jesi isla danas opet..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Znam draga... Ja sam imala kontrakcije od 20tt, bas kao menstrualne, koje bi prolazile i dolazile periodicno, mislila sam da su obicne BH kontrakcije. .. I onda u 24tt mi je puknuo vodenjak u noci popraceno jakim krvarenjem i morala sam na inducirani porod. Sad znam za ubuduce da cu reagirati na svake kontrakcije koje su bolne i pojave se nakon prvog tromjesjecja. Kod mene je vjerojatno bila neka infekcija koja je uzrokovala odbacivanje ploda. Inace sam te menstrualne bolove (ali blage) imala do 7tt, sto je normalno. Mozda ti i je nesto i naskodilo za zeludac, ali to nije uzrokovalo pobacaj. Znam da se preispitujes sada da nisi ti kriva mozda, ali nemoj. Nisi... Daj si vremena, preboli... Pa u nove pobjede.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Amelie drago mi je da je sve ok... Sad samo polako i nadam se da ces uskoro pisati na nekoj ljepsoj temi 🙏❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Amelie drago mi je da je sve ok… Sad samo polako i nadam se da ces uskoro pisati na nekoj ljepsoj temi 🙏❤️
Hvala ti I ja tebi želim isto... čim budeš spremna opet probati:))
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Evo ja sam danas bila privatno kod ginekologice i ona kaže da je sve čisto hvala bogu i da sad u biti cekam iducu mengu. Ovulacija se jos nije dogodila (to je samo u mojoj glavi bilo) i moguce je da ce trebati jos koji dan da se desi ako se uopce desi jer kaze dr. da se cini da mi D jajnik i ne ovulira bas svaki ciklus..:( Ugl. jedinu pretragu na koju me ona poslala je inzulinski test glukoze tak da mislim da cu to vec sutra obaviti. Ocito i ona misli da nema potrebe raditi briseve i PAPU jer su mi ti nalazi bili uredni u 8mj 2019. Kaze da je maternica skroz uredna i da tu nije razlog nikakvom problemu. Štitnjaču mi je rekla da pratim i dalje.. da je moguce da su mi hormoni malo skocili zbog stresa oko spontanog (vadila sam ih 2. dan nakon sto sam saznala) i da ce se vj opet vratiti u normalu. Njena preporuka za pokusati ponovno.. kaze nema razloga da ne probate vec s iducim ciklusom! To mi definitivno daje nadu!..:))) Pozz svima iJadojavi jesi isla danas opet..
Juhuuu!! Cestitam! Super super
Bude bila ovulacija i uskoro ce se sve regulirati ❤
Jesam bila sam. I kaze dok da ima jos toga (radi mojeg polozaja maternice jel i ti zaostaci), ono sto sam imala kao mng nije prava mng bila jer sam imala betu 23, pa se estrogen nije nit mogao pokrenuti takorec. Uglavnom folikul za cca 12.dan ciklusa, taman. Mng za 2 tj i ta bi trebala bas pokrenuti jace grcenje maternice da i taj ostatak izadje van. No kaze da je moguce i da 2 mng prodju da se skroz iscisti
Uglavnom puno manje toga ima i nije prokrvljeno i kaze da ovo sad ide bas kako treba. 🥳
Wuhuuu..super vijesti i za tebe.. baš mi je drago! Znači uskoro će ovulacija..nadam se da će i menga doći u tom periodu od dva tjedna.. jesi dosta mirovala ovih dana? Mislim da kad ti dođe menga isto možda da malo više budeš na nogama.. ne se ubijati ali ono.. hopsaj po stanu..pa možda lakše sve izađe.. držim fige.. imaš još kontrolu onda nakon dva ciklusa?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
fancy zao mi je :-* ja nisam imala takvo iskustvo al cura koja je sa mnom cekala na kiretazu je rekla da joj je bilo bas tako, taj nagon na guzu ti je ko trudovi u biti, tako je ona meni opisala (ona je bila 9tt)
amelie i jado odlicno da je sve ok <3 nadam se da uskoro tipkamo na veselijim temama
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Fancy...ja sam u pocetku prve uspjesne trudnoce imala stomacnih problema i stalno sam se bojala kako ce to utjecati...citala sam da hormoni ne moraju kod svakoga uzrokovati zatvor nego obrnuto grceve i sl...tako mi je bilo ui u 1.uspjesnoj i u 2.nazalost neuspjesnoj tako da ne mora to biti uzrok spontanog ..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji