Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    10. Ožujak 2020. 23:33

Amelie

Zaboravih napisati da ti zelim srecu s pokusavanjima Fancy🤞🤞

Hvala puno :) a sto se tice tvoje teorije, ne bih mogla potvrditi, oduvijek sam imala ubijajuce mens, pracene bolovima u stomaku, ledjima, NOGAMA, povracanja i khm prolive, ma sve sve sve.. zbog toga sam preko 3 god uzimala kontracepciju. Neuspjela trudnoca se desila u 2. ciklusu nakon prestanka uzimanja kontracepcije, i to u ciklusu u kom se nisam nadala. Prvi ciklus sam ciljala dane oko O, a dobitni je bio sa odnosima na 8, 10 i 18 dan. Wtf, ni danas ne kontam jer sam oduvijek ovulacije imala skolski na 14. dan. Doduse, taj mjesec sam egg white osjetila vec 7 dan, bukvalno odmah po prestanku mens, sto mi je bilo bas neobicno.

Not that fensi, ekšli..

Ginny
    10. Ožujak 2020. 23:36

Fancy a jesi koristila lh trakice? Ja imam skolske cikluse i mislila sam da mi je O 14 dc da bi ispalo da mi je lutalna faza kraca od 14 dana 😅🙈 također sam jako dugo pila kontracepciju, prije prve trudnoce 10god u kontinuitetu, sad prije ove neke 4god

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Fancy
    10. Ožujak 2020. 23:38

Nisam koristila trakice, pratila sam samo sluz kojoj poprilicno vjerujem.

Not that fensi, ekšli..

Ginny
    10. Ožujak 2020. 23:41

Ok 👍

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Fancy
    10. Ožujak 2020. 23:44

Crookshanks

Ok 👍

Ako sluz bude izostajala il se ne ulovi u narednih par mjeseci, svakako planiram pokusati sa trakicama :) al ovo sto sam nasla u dm-u je žara, skupo, ne znam odakle vi to nabavljate tako naveliko, svakako da cu moliti za pomoc :)

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    10. Ožujak 2020. 23:51

Fancy

Crookshanks

Ok 👍

Ako sluz bude izostajala il se ne ulovi u narednih par mjeseci, svakako planiram pokusati sa trakicama :) al ovo sto sam nasla u dm-u je žara, skupo, ne znam odakle vi to nabavljate tako naveliko, svakako da cu moliti za pomoc :)

Ja sam svoje na aliexpressu kupila, nisan sigurna koliko ih je tocno bilo, mislim oko 30ak-50ak. Potkrala se koja koja nije valjala, tj ne bi se ni ona kontrolna crtica pojavila, al ostale su pokazivale poprilicno tocno. Mislim da cu naruciti još. I btw, postoji grupa na forumu ovdje, zove se LH trakice. 🙃

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    10. Ožujak 2020. 23:55

Nema veze za teoriju haha.. nije bila na cvrstim nogama 🙈 I ja se zasad pouzdam u sluz.. dosta je nekako jasno kad krene i mislim da ako tih par dana pred O budemo pokušavali valjda neće izostati rezultat😊 Prvi put je trudnoća bila nakon 3 ciklusa.. Meni se osobno lh trakice cine konfuzne.. barem prema tome sto sam citala tu na forumu.. mislim da bih prije ulozila u CB digitalni test..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Ginny
    11. Ožujak 2020. 07:37

Ja koristim i cb test usporedno, mislila sam da necu znat s trakicama al skroz je jednostavno. Ja sam svoje uzela na ebayu, taman su mi jucer dosle sa ebay.de, tjedan dana im je tribalo 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Fancy
    11. Ožujak 2020. 08:35

Crookshanks

Ja koristim i cb test usporedno, mislila sam da necu znat s trakicama al skroz je jednostavno. Ja sam svoje uzela na ebayu, taman su mi jucer dosle sa ebay.de, tjedan dana im je tribalo

Moze li link trakica koje si kupila jer se ne snalazim u moru istih 😂 evo sad bas snjuhala po ebay

Not that fensi, ekšli..

Ginny
    11. Ožujak 2020. 09:18

neda mi forum da stavim linkm, kaze da sam prekrsila pravila. ugl, pise na omotu ovulation (lh) test strip i rozo bijeli je omot, te roze su osjetljivije od zelenih koje se isto mogu nac. slikam poslin s moba str na ebayu pa stavim

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.