Tiki92.. da nema mi druge nego se još malo pikati i testirati.. ahh.. bude i to prošlo jednom valjda.. i završilo uspješno za sve nas..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozz žene, nažalost evo mene na ovoj temi. Prva trudnoća završila missed ab-om u 7 tt. Nažalost, događa se, isplakala svoje, idemo dalje jer već znamo od petka. Jučer sam bila na ginekološkoj (nisam u Hrv), pregledali me, dali mi tri opcije kako će dalje ići: 1. mozemo cekati da sve prirodno krene (nekad traje tjednima da krene), 2. tablete da potaknu to da brzo krene, 3. kiretaža. Odabrala sam drugo, i jucer popodne kad sam dosla kuci, krenulo je samo. E sad, ne znan kako to funkcionira, da li sad to treba sve odjednom, jer ja zasad ne vidim nikakve "komadiće" i krvarenje se sad usporilo. Da li da ipak stavim tablete ili pričekam? Hvala.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica,
Evo prozivljavam isto sto i ti. U 7 tjednu pocelo krvarenje,ja krvarim vec 4 dana, i to ne jako, kao slabija menga, povremeno primjetim i ugruske. Za sad nemam nikakvih bolova. Idem u cetvrtak na kontrolu da vidim jel je sve izaslo.
Samo zelim da sve izade da ne moram jos i na kiretazu!
Mrljica,
Evo prozivljavam isto sto i ti. U 7 tjednu pocelo krvarenje,ja krvarim vec 4 dana, i to ne jako, kao slabija menga, povremeno primjetim i ugruske. Za sad nemam nikakvih bolova. Idem u cetvrtak na kontrolu da vidim jel je sve izaslo.
Samo zelim da sve izade da ne moram jos i na kiretazu!
Hej BruNa, žao mi je, nemoj se dat u dugo stanje depresije. Nije zdravo, ovo su nažalost veoma česte pojave o kojima žene ne pričaju jer se srame. Uvijek se događa "nekom drugom", sad smo mi te "neke druge". Ja sam se noćas ustala, opći potop je bio, al čista krv, bistra crvena, evo tek sad, 12 h posli primjetila sam jedan ugrušak sa tim da svako par min imam grčeve. Nadam se da će sve izaći, imam pregled 20.03.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Tako je Mrljica. Ne smijemo sad past u depresiju. Slazem se,precesta je to nazalost situacija. Moramo hrabro dalje,doci ce i nase vrijeme,ubrzo. Vidis,kod mene je drugacija situacija, bas po malo krvarim, al mozda mi je jos ranija trudnoca pa ima manje toga. Nadam se, da se jos nesto ne zakomplicira.
Bit ce sve dobro i za nas. Mora!
Tebi zelim da sve izade,i bez previse bolova.
Jesi ti doma, ja sam si otvorila bolovanje ovaj tjedan, al nadam se slijedeci tjedan povratku na posao. Bit ce mi lakse zaokupirat psihu!
Kod mene je otislo sve, u utorak krenulo, u petak na uzv cisto sve, s tim da jos jednom moram izvaditi betu za par dana. U utorak kad je krvarenje krenulo bila je 66.
Jel mi neko moze objasniti kako ro da se beta pravilno duplala 14 dpo i 16 dpo da bi doslo do toga da na dan kad sam naphnila 6 sedmicu prokrvarim a na uzv nije bilo nicega. Biokemijska? Ali kako uz pravilnu betu?
Od simptoma nista, ni mucnine ni povracanja, samo 2 noci prije krvarenja 5-6 jakih grceva u materici u trajanju od par min pracenih stolicom. Kaze dr da su to bile kontrakcije.
Not that fensi, ekšli..
Tako je Mrljica. Ne smijemo sad past u depresiju. Slazem se,precesta je to nazalost situacija. Moramo hrabro dalje,doci ce i nase vrijeme,ubrzo. Vidis,kod mene je drugacija situacija, bas po malo krvarim, al mozda mi je jos ranija trudnoca pa ima manje toga. Nadam se, da se jos nesto ne zakomplicira.
Bit ce sve dobro i za nas. Mora!
Tebi zelim da sve izade,i bez previse bolova.
Jesi ti doma, ja sam si otvorila bolovanje ovaj tjedan, al nadam se slijedeci tjedan povratku na posao. Bit ce mi lakse zaokupirat psihu!
Bolilo me popodne, 3 sata sam imala grceve koji su se ponavljali svako 2-3 min. To su te kontrakcije maternice, iskreno, iskreno se nadam da ce sve izać. Ne radim nažalost trenutno, pa si mogu uzeti koliko god vremena triban. Aj baš javi što ti je rečeno na pregledu. Držim ti fige❣️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Kod mene je otislo sve, u utorak krenulo, u petak na uzv cisto sve, s tim da jos jednom moram izvaditi betu za par dana. U utorak kad je krvarenje krenulo bila je 66.
Jel mi neko moze objasniti kako ro da se beta pravilno duplala 14 dpo i 16 dpo da bi doslo do toga da na dan kad sam naphnila 6 sedmicu prokrvarim a na uzv nije bilo nicega. Biokemijska? Ali kako uz pravilnu betu?
Od simptoma nista, ni mucnine ni povracanja, samo 2 noci prije krvarenja 5-6 jakih grceva u materici u trajanju od par min pracenih stolicom. Kaze dr da su to bile kontrakcije.
Mozda si imala blighted ovum.. i moguce da se plod prestao razvijati i ranije pa je zato sve brzo izaslo i nije nista ulovljeno na uzv.. betu si radila dovoljno rano ocito da pokaze da je sve ok.. ni ja nisam imala nikakve mucnine.. mislim da to nista ne znaci..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
BruNa, sto se tice povratka na posao.. budes vidjela kako ces se osjecati kad se priblizi.. i ja sam se mislila vratiti nakon tjedan dana pa sam ipak ostala dva i to mi je nekako bilo najtaman.. nije mi se zurilo u stres na poslu niti mi se dalo biti medu ljudima.. ali naravno da je svatko drugaciji pa ces sama procijeniti.. samo si dajte vremena i ugadajte si maksimalno.. dobro dode;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Amelie, bas tako kako kazes. Ne zelim se forsirat povratku na posao. Vidjet cu sta ce mi reci na kontroli,kolko je toga izaslo, pa cu dalje odluciti. Znam da svaka zena drugacije to dozivljava, bas se bojim da premalo krvarim, tako da cu vidjeti. Meni je beta bila 822 na dan kad sam pocela krvariti, Blighten ovum,pratio se tjedan dana,bez ikakvog razvoja. Tako je trebalo bit, doci ce i nasi dani!
Sortiraj odgovore
Najstariji