Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • josipa3110
    09. Ožujak 2020. 10:45

Pozdrav cure, posto sam imala 1 trudnocu u 10 tj kiretazu a drugu prekid u 25 tt zbog tezih anomalija odlucioi sno se na kariogram.Razgovarali smo s dr. kija nas je malo uplasila jer je rekla da ne zeli biti zlocesti prorok da ima 3 solucije zasto se to desilo.Nas je sad jos vise strah svega jer sam ja ponovo trudna nesto sitno.Ne znam vise sto da mislim ne zelim trudnocu provesti u brizi nez kako da se smirim dal da idem na amniocintezu

🌼TiKi🌼
    09. Ožujak 2020. 11:24

Odgovorila sam i jednoj i drugoj, ali mi nece poslati, zato sam slikala. 
    https://ibb.co/TWL4jp8
    https://ibb.co/hCVGK9X

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Bebac24
    09. Ožujak 2020. 13:07

Curke koja jebod vas pisala di se mogu viditi nalazi na netu? 

• Bebac24
    09. Ožujak 2020. 13:08

Joooj sorryyyy na krivu temu je otislo 😭

Orhideja1
    09. Ožujak 2020. 13:55

Josipa žao mi je što si sve to prošla, ali drži se. Želim ti svu sreću u trenutnoj trudnoći i nadam se da vrijedi pravilo jednog doktora koji je rekao da je svaka trudnoća zasebna i da ju ne treba uspoređivati sa prošlom. Osobno isto čekam termin kod genetičara koji će biti tek u drugoj polovici godine, pa ako ti nije teško da podjeliš sa nama koje su to 3 solucije. U mom slučaju nismo našli uzrok, imala sam par situacija koje bi možda mogle utjecati ali su jako male vjerojatnosti. Prenatalni test i kariogram ploda uredni. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• josipa3110
    09. Ožujak 2020. 15:48

Nazalost rekla mi je ovako ne zelim biti zli prorok ali vidim tri solucije.Kasnije sam zažalila sto ju nisam pitala koje su to tri solucije.Prekid mi je raden u Sloveniji u 25 tt, bili smo kod geneticara njihovog na razgovoru koji je bio puno vise detaljniji nego na rebru danas a odgovor njihov je bio da ne vjeruju kako jr u pitanju genetika  vec prirodna selekcija.Ovu trudnocu cu pratiti u ginekosu kod Ujevicke i nadati se najboljem ishodu.Danas me je ovo malo uznemirilo i vec najgore scenarije u glavi,ali bez obzira na rezultate nikad se ne zna.

Amelie
    09. Ožujak 2020. 17:47

TiKi92

Odgovorila sam i jednoj i drugoj, ali mi nece poslati, zato sam slikala.
    https://ibb.co/TWL4jp8
    https://ibb.co/hCVGK9X

Zato sam ja i skeptična prema svemu ovome.. znači na uzv mi je dr rekla da bi jedan jajnik moozda mogao biti policistican..drugi je kao ok. A od hormona me nije slala nista vaditi.. i zato me to zivcira.. ili napravi obradu kak se spada ili me nemoj traumatizirati s tim da imam IR i ne znam sto sve ne.. 😡 Idem sutra na kontrolu na Merkur pa cu bas vidjeti vidi li taj doktor ikakve ciste.. hvala ti na odg u svakom slučaju.. ja vjerujem da je ovaj dodatak prehrani dobar kod nekoga tko ima problema sa secerom.. a ovo da pomaze za kvalitetu jajne stanice .. ne znam vise sto da mislim.. mozda pomaze a mozda je to samo do folne koja je u njemu, a nju mogu piti dodatno samu kao sto sam i dosad..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

🌼TiKi🌼
    09. Ožujak 2020. 18:09

Amelie Navodno je do te kombinacije myo inozitola i folne... Znam da dosta mpo doktora to preporuca prije postupka. Pila je i moja kolegica s posla koja nema IR... Sad ne znam. U svakom slucaju trazi obradu hormona i odi na kvalitetan uzv. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Orhideja1
    09. Ožujak 2020. 20:15

josipa3110

Nazalost rekla mi je ovako ne zelim biti zli prorok ali vidim tri solucije.Kasnije sam zažalila sto ju nisam pitala koje su to tri solucije.Prekid mi je raden u Sloveniji u 25 tt, bili smo kod geneticara njihovog na razgovoru koji je bio puno vise detaljniji nego na rebru danas a odgovor njihov je bio da ne vjeruju kako jr u pitanju genetika vec prirodna selekcija.Ovu trudnocu cu pratiti u ginekosu kod Ujevicke i nadati se najboljem ishodu.Danas me je ovo malo uznemirilo i vec najgore scenarije u glavi,ali bez obzira na rezultate nikad se ne zna.

Mislim da je napametnije da napustiš ovu temu i posvetiš se trenutnoj trudnoći, možda ti se neka od nas uskoro pridruži. Znam da je svima nama lakše reći nego provesti u djelo, ali probaj mislit samo pozitivno, no ukoliko dobiješ neki od odgovora na prethodnu izgubljenu trudnoću možeš javit ovdje možda nekom pomogneš. Ja nisam dobila nikakav odg. i nadam se da je tako najbolje jer bi to onda značilo ta prirodna selekcija kako su i tebi rekli. Sretno

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• josipa3110
    09. Ožujak 2020. 21:22

Hvala ti, budem sve podjelila sto se tice toka trudnoce i nalaza koje cekam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.