Nazalost rekla mi je ovako ne zelim biti zli prorok ali vidim tri solucije.Kasnije sam zažalila sto ju nisam pitala koje su to tri solucije.Prekid mi je raden u Sloveniji u 25 tt, bili smo kod geneticara njihovog na razgovoru koji je bio puno vise detaljniji nego na rebru danas a odgovor njihov je bio da ne vjeruju kako jr u pitanju genetika vec prirodna selekcija.Ovu trudnocu cu pratiti u ginekosu kod Ujevicke i nadati se najboljem ishodu.Danas me je ovo malo uznemirilo i vec najgore scenarije u glavi,ali bez obzira na rezultate nikad se ne zna.
Odgovorila sam i jednoj i drugoj, ali mi nece poslati, zato sam slikala.
https://ibb.co/TWL4jp8
https://ibb.co/hCVGK9X
Zato sam ja i skeptična prema svemu ovome.. znači na uzv mi je dr rekla da bi jedan jajnik moozda mogao biti policistican..drugi je kao ok. A od hormona me nije slala nista vaditi.. i zato me to zivcira.. ili napravi obradu kak se spada ili me nemoj traumatizirati s tim da imam IR i ne znam sto sve ne.. 😡 Idem sutra na kontrolu na Merkur pa cu bas vidjeti vidi li taj doktor ikakve ciste.. hvala ti na odg u svakom slučaju.. ja vjerujem da je ovaj dodatak prehrani dobar kod nekoga tko ima problema sa secerom.. a ovo da pomaze za kvalitetu jajne stanice .. ne znam vise sto da mislim.. mozda pomaze a mozda je to samo do folne koja je u njemu, a nju mogu piti dodatno samu kao sto sam i dosad..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie Navodno je do te kombinacije myo inozitola i folne... Znam da dosta mpo doktora to preporuca prije postupka. Pila je i moja kolegica s posla koja nema IR... Sad ne znam. U svakom slucaju trazi obradu hormona i odi na kvalitetan uzv.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nazalost rekla mi je ovako ne zelim biti zli prorok ali vidim tri solucije.Kasnije sam zažalila sto ju nisam pitala koje su to tri solucije.Prekid mi je raden u Sloveniji u 25 tt, bili smo kod geneticara njihovog na razgovoru koji je bio puno vise detaljniji nego na rebru danas a odgovor njihov je bio da ne vjeruju kako jr u pitanju genetika vec prirodna selekcija.Ovu trudnocu cu pratiti u ginekosu kod Ujevicke i nadati se najboljem ishodu.Danas me je ovo malo uznemirilo i vec najgore scenarije u glavi,ali bez obzira na rezultate nikad se ne zna.
Mislim da je napametnije da napustiš ovu temu i posvetiš se trenutnoj trudnoći, možda ti se neka od nas uskoro pridruži. Znam da je svima nama lakše reći nego provesti u djelo, ali probaj mislit samo pozitivno, no ukoliko dobiješ neki od odgovora na prethodnu izgubljenu trudnoću možeš javit ovdje možda nekom pomogneš. Ja nisam dobila nikakav odg. i nadam se da je tako najbolje jer bi to onda značilo ta prirodna selekcija kako su i tebi rekli. Sretno
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Hvala ti, budem sve podjelila sto se tice toka trudnoce i nalaza koje cekam 😊
Tiki92.. da nema mi druge nego se još malo pikati i testirati.. ahh.. bude i to prošlo jednom valjda.. i završilo uspješno za sve nas..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozz žene, nažalost evo mene na ovoj temi. Prva trudnoća završila missed ab-om u 7 tt. Nažalost, događa se, isplakala svoje, idemo dalje jer već znamo od petka. Jučer sam bila na ginekološkoj (nisam u Hrv), pregledali me, dali mi tri opcije kako će dalje ići: 1. mozemo cekati da sve prirodno krene (nekad traje tjednima da krene), 2. tablete da potaknu to da brzo krene, 3. kiretaža. Odabrala sam drugo, i jucer popodne kad sam dosla kuci, krenulo je samo. E sad, ne znan kako to funkcionira, da li sad to treba sve odjednom, jer ja zasad ne vidim nikakve "komadiće" i krvarenje se sad usporilo. Da li da ipak stavim tablete ili pričekam? Hvala.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica,
Evo prozivljavam isto sto i ti. U 7 tjednu pocelo krvarenje,ja krvarim vec 4 dana, i to ne jako, kao slabija menga, povremeno primjetim i ugruske. Za sad nemam nikakvih bolova. Idem u cetvrtak na kontrolu da vidim jel je sve izaslo.
Samo zelim da sve izade da ne moram jos i na kiretazu!
Mrljica,
Evo prozivljavam isto sto i ti. U 7 tjednu pocelo krvarenje,ja krvarim vec 4 dana, i to ne jako, kao slabija menga, povremeno primjetim i ugruske. Za sad nemam nikakvih bolova. Idem u cetvrtak na kontrolu da vidim jel je sve izaslo.
Samo zelim da sve izade da ne moram jos i na kiretazu!
Hej BruNa, žao mi je, nemoj se dat u dugo stanje depresije. Nije zdravo, ovo su nažalost veoma česte pojave o kojima žene ne pričaju jer se srame. Uvijek se događa "nekom drugom", sad smo mi te "neke druge". Ja sam se noćas ustala, opći potop je bio, al čista krv, bistra crvena, evo tek sad, 12 h posli primjetila sam jedan ugrušak sa tim da svako par min imam grčeve. Nadam se da će sve izaći, imam pregled 20.03.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Tako je Mrljica. Ne smijemo sad past u depresiju. Slazem se,precesta je to nazalost situacija. Moramo hrabro dalje,doci ce i nase vrijeme,ubrzo. Vidis,kod mene je drugacija situacija, bas po malo krvarim, al mozda mi je jos ranija trudnoca pa ima manje toga. Nadam se, da se jos nesto ne zakomplicira.
Bit ce sve dobro i za nas. Mora!
Tebi zelim da sve izade,i bez previse bolova.
Jesi ti doma, ja sam si otvorila bolovanje ovaj tjedan, al nadam se slijedeci tjedan povratku na posao. Bit ce mi lakse zaokupirat psihu!
Sortiraj odgovore
Najstariji