Cure, koliko nakon pobacaja vam je trebalo da test bude negativan. 2 tj nakon jos uvijek sam.pozitivna
Ovisi u kojem je tt bio pobačaj, u mom slučaju… Pobačaj u 14 tt test može biti pozitivan i 6 tjedana nakon. Mislim da moraju proći minimalno 4 tjedna.
U 8 tj. A moze li do nove ovulacije doci unatoc tome sto test nije negativan ??? 🥺
Cure, koliko nakon pobacaja vam je trebalo da test bude negativan. 2 tj nakon jos uvijek sam.pozitivna
Ovisi u kojem je tt bio pobačaj, u mom slučaju… Pobačaj u 14 tt test može biti pozitivan i 6 tjedana nakon. Mislim da moraju proći minimalno 4 tjedna.
U 8 tj. A moze li do nove ovulacije doci unatoc tome sto test nije negativan ??? 🥺
Dan kiretaže računa se kao 1.dan menstruacije, ali s obzirom na zbrku hormona teško je pratiti ovulaciju (koja može i izostati) i sljedeću očekivanu menstruaciju. Čula sam za nekoliko slučajeva gdje su žene ostale trudne odmah poslije pobačaja ili poroda što znači da su imale ovulaciju.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Bok curke malo sam pauzu uzela od foruma s obzirom da sam se bavila proucavanjem drugih stvari...
Znači meni su krvarenja krenula prije točno 12 dana i napokon jucer prestalo, tu i tamo jos nešto sitno dođe na intervale ali nezamjetno. Uzela sam bila tablete po preporuci gin. Pošto sam prošli put isla u bolnicu, tamo dobila tabletu i onda uzimala 3 dana 3x2, rekla je da ovaj put samo uzmem max 3 tablete i čim osjetim da izlazi puno, prestanem jer onda je vec potaknuto iznacivanje.. Tak je i bilo, nakon 2. Tablete sam ležala, plakala od bolova (iako sam uzela tablete 500mg protiv bolova) i onda je izaslo jako puno, nadam se sve do sad....
Bilo, prošlo, ne moram opisivat pitanja u glavi i dalje svaki dan itd.
Danas ujutro sam napravila iz radotnalosti ovulacijski test- ono kao da vidim kaj se događa i vidi se jako dobro 2. crtica. Čak mi nije bila tak vidljiva kad sam stvarno bila ovulirala prije trudnoće. Znam, trebala bi čekati... No baš me iznenadilo da je pozitivan. Sutra cu ponovit pošto ih imam puno doma i vidjet kaj se dešava.
Bok curke malo sam pauzu uzela od foruma s obzirom da sam se bavila proucavanjem drugih stvari…
Znači meni su krvarenja krenula prije točno 12 dana i napokon jucer prestalo, tu i tamo jos nešto sitno dođe na intervale ali nezamjetno. Uzela sam bila tablete po preporuci gin. Pošto sam prošli put isla u bolnicu, tamo dobila tabletu i onda uzimala 3 dana 3x2, rekla je da ovaj put samo uzmem max 3 tablete i čim osjetim da izlazi puno, prestanem jer onda je vec potaknuto iznacivanje.. Tak je i bilo, nakon 2. Tablete sam ležala, plakala od bolova (iako sam uzela tablete 500mg protiv bolova) i onda je izaslo jako puno, nadam se sve do sad….
Danas ujutro sam napravila iz radotnalosti ovulacijski test- ono kao da vidim kaj se događa i vidi se jako dobro 2. crtica. Čak mi nije bila tak vidljiva kad sam stvarno bila ovulirala prije trudnoće. Znam, trebala bi čekati… No baš me iznenadilo da je pozitivan. Sutra cu ponovit pošto ih imam puno doma i vidjet kaj se dešava.
Ako imaš hcg-a još u tijelu onda ti i ovulacijski test može biti tako pozitivan...ne znam kad je bio spontanti.
Bok curke malo sam pauzu uzela od foruma s obzirom da sam se bavila proucavanjem drugih stvari…
Znači meni su krvarenja krenula prije točno 12 dana i napokon jucer prestalo, tu i tamo jos nešto sitno dođe na intervale ali nezamjetno. Uzela sam bila tablete po preporuci gin. Pošto sam prošli put isla u bolnicu, tamo dobila tabletu i onda uzimala 3 dana 3x2, rekla je da ovaj put samo uzmem max 3 tablete i čim osjetim da izlazi puno, prestanem jer onda je vec potaknuto iznacivanje.. Tak je i bilo, nakon 2. Tablete sam ležala, plakala od bolova (iako sam uzela tablete 500mg protiv bolova) i onda je izaslo jako puno, nadam se sve do sad….
Danas ujutro sam napravila iz radotnalosti ovulacijski test- ono kao da vidim kaj se događa i vidi se jako dobro 2. crtica. Čak mi nije bila tak vidljiva kad sam stvarno bila ovulirala prije trudnoće. Znam, trebala bi čekati… No baš me iznenadilo da je pozitivan. Sutra cu ponovit pošto ih imam puno doma i vidjet kaj se dešava.
Kad ideš na kontrolu? Reci joj da ti pogleda jajnike da ti kaže kad ćeš ovulirati.
I to što Pipin kaže, visok hcg može bacati lažno pozitivan rezultat.
Ja sam danas bila na kontroli. Rekla je da vidi još nešto malo, ne zna jel to ostatak ili je u pitanju polip. Idem na kontrolu kad mi krene menga jer se tad najbolje vide polipi ak ih ima. I rekla mi je da ću ovulirati za 2-5 dana, tak da kroz dvadesetak dana očekujem mengu.
Uh, žao.mi je što se sve ovo svima nama izdešavalo, ali mi je nekako lakše što možemo barem ovdje sve prokomentirati.
Meni je spontani nakon pregleda gdje se vidjelo da srceko ne kuca krenuo sam nakon 4 dana. Nisam bila na poslu 4 ipo radna dana. Osijecala sam se bolje i odgovaralo mi je da nesto radim pa sam se vratila na posao samo prvih tjedan dana sa laksim intezitetom. Srecom pa sam to mogla... Na kraju ovoga mjeseca ce biti 4 tjedna. Tada mi je dr rekao da ocekujem prvu M.
Nisam radila testove da vidim jesu li hormoni jos tu, samo sam primjetila da su se nekoliko dana nakon pojavili isti oni mali sitni pristicj na obrazima koji su se bili pojavili pri pocetku trudnoce. Valjda je rada krenulo lagano opadati sa hormonima.
Dok pobacaj nije krenuo sam, nakon sto sam se pomirila sto je sa ovobebicomom bebicom gotovo, bila mi je tako morbidna i neizdrziva pomisao da u meni stoji bebica koja nije vise ziva a trebala je biti nasa bebica. U tim trenucima mi je bilo najbitnije da se sto prije rijesi bez obzira na nacin.
Ali, evo, ipak je bilo prirodno na kraju, bolovi su bili na momente neizdrzivi i pred nwsvjesticu ali, bolovi se sutradan zaborave... Krvarenje je trajalo ukupno 10 dana cca koliko i bolovi kao za vrijeme M.
Bila je prva trudnoca i bio je nekakav mali polip, ne znam ima li ga jos tamo, ili je moguce da je nestao?
Izbjegavala sam ovaj forum neko vrijeme. Cesto plakala prva 2 tjedna, nekad u sred dana kad bi krenula razmisljati o tome prvih dana, a uglavnom nocu prije spavanja kad sam krenula radit.
Nabavili smo si neku malu sitnicu kao "spomen"'na bebicu koju nismo uspjeli upoznati.... I nadamo se najboljem za dalje.
Pasticada, zao mi je! Meni ce u srijedu biti tri tjedna od operacije, a cini mi se kao da je jucer bilo. U ponedjeljak imam pregled i bas se veselim jed cu dobiti uputnicu za sve nalaze. Muz u cetvrtak ide na spermio.
Danas mi je 14dc i osjetila sam probadanje pa sam napravila lh trakicu. Nije pik, al je blizu. Bas me zanima u ponedjeljak hoce li vidjeti je li to mozda bila ili ce biti ovulacija. Neobicno da sam je vec dobila, a nije jos ni tri tjedna proslo od O
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Pozdrav.
Imala sam inducirani porod sa smrtnim ishodom u 24tt... Bez kiretaze nakon. Ima li netko da je prosao slicno pa da mi moze reci koliko nakon nastupa prvi ciklus, koliko imamo pravo dana na bolovanju?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav svima,
Citam ovaj forum vec neko vrijeme, i htjela sam ispricati svoju pricu. Prije svega, svaka vam cast na ustrajnosti, hrabrosti i pozitivi 💞.
Imam curicu od 5 godina, prosle godine sam ostala drugi put trudna i morala prekinuti trudnocu u 19.tj zbog anomalije mozga bebe :(. Isla sam na inducirani porod...
Par mjeseci nakon odlucili smo da cemo se prestati paziti pa kad uspije, uspije i uspjelo iz prve i to na 18.dan ciklusa kad sam bila uvjerena da je ovulacija vec prosla. Iz straha otisla na prvi pregled odmah nakon pozitivnog testa kad se nije naravno jos nista vidjelo pa iscekivanje hoce se formirati gest.vrecica, pa otkucaji sto se na kraju sve pokazalo, samo kasnije nego po datumu zm, sto je bilo i za ocekivati s obzirom na kasnu ovulaciju i oplodnju. Dobila utrogestane i andol medjutim ipak sam prokrvarila prosli tjedan, nije bilo vise otkucaja, a i plod ostao mali tako da je vjer prestalo kucati srce ubrzo nakon zadnjeg pregleda, unatoc svim mojim izrazenim simptomima trudnoce. Sva sreca sama sam se ocistila, da izbjegnem opet kiretazu. Danas mi je beta 69, 10 dana nakon pobacaja, kakva je vama bila? Proslu srijedu je bila 168 tako da je to ok da je u padu, ali se brinem jer mi se opet pojavila napetost u dojkama i pritisak u trbuhu, kao pms (a i trudnoca). Na uzv je pokazalo da mi je malo ostalo, ali trebalo bi izaci sa sljedecom mengom. Samo mi je nekako rano za pms, ili?
Idem sljedeci tjedan obaviti pretrage za trombofiliju, pa se nadam da cemo uskoro dobiti zeleno svjetlo za daljnje pokusaje ❤️
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Pozdrav.
Imala sam inducirani porod sa smrtnim ishodom u 24tt… Bez kiretaze nakon. Ima li netko da je prosao slicno pa da mi moze reci koliko nakon nastupa prvi ciklus, koliko imamo pravo dana na bolovanju?
Imala sam inducirani porod s 19.tj, ali s kiretazom. Prvi ciklus sam dobila nakon 35 dana, a sto se bolovanja tice, imala sam pravo na 2 tjedna jer se do 23-24 tj to smatra medicinskim pobacajem, a poslije je to prijevremeni porod. Vi ste taman negdje na granici, mislim da ce Vam to ginekolog najbolje znati. Saljem pozitivne vibre, drzite se 💞
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji