Tam7 meni su rekli da je prijevremeni porod jer je poslije 22.tj... Drzim se, s vremenom ce biti bolje, hvala vam ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav.
Imala sam inducirani porod sa smrtnim ishodom u 24tt… Bez kiretaze nakon. Ima li netko da je prosao slicno pa da mi moze reci koliko nakon nastupa prvi ciklus, koliko imamo pravo dana na bolovanju?
Prošla sam slično oko 21 tt. Meni je ciklus inače oko 32 dana a prva m nakon toga mi je došla nakon 36 dana. Sad dalje mi dolazi na 29, skratio mi se ciklus. Što se tiče bolovanja, meni je dao dva mjeseca. Ja sam bila u komi psihički, nisam ni sad nakon skoro 4 mj dobro i nikud ne idem jer ne mogu podnijeti gledati djecu ni voditi normalne razgovore. Valjda će biti bolje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon znam za tvoj slucaj... Uzas. Ja sam isto psihicki koma, ne znam iskreno kak cu doci k sebi i kada... Samo bih se sklupcala negdje i plakala... Nadam se da ce s vremenom biti bolje... Drzi se, znam kako ti je i drzim nam fige da nam se ubuduce samo lijepe stvari desavaju nakon ovog horora.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Tiki zao mi je:( sjecam te se kao prve s teme ljetnih beba. Ja sam imala spontani samo ranije, 14tt. Ne mogu si zamisliti kroz sto si prosla ali budi jaka zbog svojeg andela. Ja sam dobila isto 2 tjednabolovanja tako da sigurno mozes i do mjesec dana zamoliti doktora.
Pipin zao mi je sto se i tebi to desilo. Vrijeme ce valjda napraviti svoje. Mene moj anđeo čuva, kao i tebe tvoj, a mama ga voli i voljet ce ga uvijek. 💙😔
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Vrijeme napravi svoje...nama je proslo 2 mjeseca i ipak je malo lakse. Nema tih rijeci koje ce te utjesiti, ali budi njezna prema sebi, placi koliko trebas, odmori! I uvijek se sjeti da tvoj andel ne bi htio da si tuzna ❤️
Lakše je s vremenom, ali evo meni ovaj četvrti put najteže pao i valjda mi se sve skupilo pa dugo traje oporavak. Nadam se da nas sve na kraju čeka netko tko će umanjiti svu bol
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jao Lemon, 4 puta? Koliko mi je samo zao. Ma naravno - skupilo ti se, kako i nebi. Daj si vremena i dopusti si tugovanje koliko god treba. Svi ocekuju da se sasijemo natrag u koji tjedan, a ne ide to tako. Zene - nasa klupka srece nas cekaju. Evo da ubrzate film za godinu dvije sve bi tu pisale s bebom na grudima ❤️
Jao Lemon moja, ne znam sto da ti kazem, vjerujem da bih takva bila i ja i razumijem te u potpunosti. Jedva cekam imati dijete, ali sad se toliko bojim da se sve ne bi ponovilo i znam da cu biti u strahu cijelu iducu trudnocu. Trauma kao ova jednostavno ostavi posljedice i ne zaboravlja se. Drzite se cure, drzim nam fige da u buducnosti nosimo nasa klupka srece ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Lakše je s vremenom, ali evo meni ovaj četvrti put najteže pao i valjda mi se sve skupilo pa dugo traje oporavak. Nadam se da nas sve na kraju čeka netko tko će umanjiti svu bol
Lemon zao Mi je draga.. Strasno.. Drzi se..
Zelim Nam svima sto prije, od srca jedan veliiiiiki plusic.. 🌺🍀
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji