Anzonio to ti je vjerojatno malo i od napetosti sto ce biti sa nalazima, hoces li morati u bolnicu ili ne.. Pokušaj malog dati nekome da ga pripazi pa bar sat-dva da se ti mozes malo ispruziti i ako uspiješ zaspati.. Veceas se probaj opustiti, ne misliti na nista. Nisi spavala sinoc ni preksinoc, mislim da bi vcrs trebala bez problema zaspati.. Ugl drzim ti fige da se naspavas pa bar mrvicu.. E, jesi ono ti narucila banana jastuk? Kada stiže?
Naručila si i ja jastuk za turdnice. Valjda će biti još lakše zaspati. Pa sad kako nam Bog da :)
Evo ovaj : http://sunasce.hr/esunasce/?product=jastuk-za-trudnice-dojilje-i-bebe
Krešimir 19.08.2014. <3
Da cure moje narucila sam si bananu pa cemo vidjet,joj jutros sam si bila razradila plan kako cu ranije skuhat pa kad malog stavim spavat da cu ija,i pocela ja kuhat u 8 kad ono nestane struje i tek sad je struja je dosla a mali je zaspao prije 20 min ali opet ja ne mogu moram nastavit kuhat,vjerujte mi da mi nema djece nebi kuhala vec bi si i malo odspavala,a ovako malo vama kukam
sin mi je dosao iz skole pa se sjeo kraj mene pa pise zadcu joj ljudi moji koliko ta djeca imaju zadace pa to je za izludit a o ispitima necu ni govorit pogotovo ovaj tjedan,tako da i ja sa njim ucim sve i pisemo zadacu skupa,da Chocolate jako se bojim bolnice nemogu ti opisat koliko ne radi sebe vec kako ce moja djecica bez mene a i kako ce muz sa njima,on nije sa njima po cjele dane tek navecer dode a u vecini sluccajeva djeca i zaspu prije nego dode,tako da me u biti najvise strah toga,ali sta bude bude,sutra idem vadit nalaze i cim dodem kuci navalit cu na moje vitamincice da mi daju malo snage.
Ponesi ih odmah i popij čim izvadiš krv, s obzirom da imate ručak i shopping sutra!!
A ja sinoć legla spavat, kad čujem kao grmljavinu i kuća se počne trest...ajme užas, nisam osjetila potres 15 godina. I onda sa malo poslije išla na wc i nešt je lupilo u susjednoj sobi a i onako sam bila dosta uplašena.
He he moja Bajp i hocu vjeruj,sta kod vas je bio potres ajoj meni mogu zamislit da si se prestrasila,znaci ni ti nisi spavala.
A je, bio potres, ali zaspala sam kroz pola sata. Što se banane tiče, nisam se najbolje slagala s njom prva dva tjedna, a sad mi je supeeer. Zagrlim ju, zajašim, i pajkim (dok WC ne zvoce)
Nema spavanja od jedan sat djeca su mi imala laptop u sobi pa tako da nisam pisala po noci,a preko dana uf nepitaj ulovila me manija ciscenja cjelu kucu sam okrenula naopacke sve sam istjerala van i ja sam si upalila muziku i krenula tako da sam i svekrvinu stranu i svoju ocistila,poslje ucenje sa malim pa kuhanje pa peglanje pa spremanje robe za muza za na posao pa roba za malog za skolu joj posla preko glave ali zato me danas boli trbuh za poludit.
I ja razmišljam o tom jastuku za spavanje, u zadnje vrijeme stvarno loše spavam. Imam trnce u nogama, u gležnjevima pa su mi noge onak nervozne. Pijem magnezij ali nemam dojam da pomaže. I teško mi je sad već namjestit se od trbuha, a mala se rita ko luda. A tek je 27 tjedana, kako će tek bit sa spavanjem u zadnjem mjesecu?! Znate li koliko se čeka dostava jastuka preko sunasce.hr?
Sortiraj odgovore
Najstariji