Heh, onda i nije čudno ak je 280kn. Ja sam svoj dobila na posudbu, obično neko punjenje. nadam se da će poslužiti i kod dojenja poslije.
Ma dala bi i vise samo da pomogne,i ja sam mislila posudit ali nemam od koga nego kupit jer ako ne pomaze zali boze novaca neznam kako to fukcionira kad dojis bebu jer ja sam navikla uzet je u narucje i podojit.
He he prije nisam ni znala da to postoji,a sad sve nesto novo za neke stvari kao da sam tek prvi put trudna,.
Joj cure evo jedna nova sad kako sam pocela cini mi se da cu cjelu noc bit budna,eto svi spavaju a ja kao vjestica budna,a budna sam od sinoc od dva sata
.
A joj, rano ti je još za zaključke. Jel se možeš probat nekako isključiti i opustiti? nećeš vjerovati, mene uspava kad se u mislima prešaltam da plutam po moru i kupam se, i onda onaj osjećaj kad izađem i legnem na ručnik, a sol ugodno pecka... Sad ti pričam gluposti, a u biti ti držim fige da zaspiš i da se naspavaš.
ja cu uskoro na spavanje Antonio, umorna sam ko pas u zadnja dva dana neznam ni sama od cega
Ja se dosta izmorim preko dana u zadnje vrijeme (posao, kuća, popratne obaveze...) Neki dan zaspem odmah, kao klada i budim se tek pred jutro zbog wc, a neku noć probdijem jer ne znam kako bih se okrenula. Onda se počnem moliti... i zaspem. Ne znam kad, ali zaspem
Krešimir 19.08.2014. <3
Evo cure moje cjelu noc sam progledala da decki spavaju na miru ja sam se digla i isla radit gledat tv u primacoj i evo sad sam veceg spremila u skolu pa sam legla kraj malog sad bi spavala ali ne mogu mali mi je budan
,Petrich93 za tebe je normalno jer si na kraju mene je na kraju sa deckima sve umaralo dva koraka vec bi bila umorna.Bajp joj meni ne mogu ti opisat koliko sam bjesna na sebe uf da sam mogla bila bi se tavom lupala po glavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji