A super Anakome joj ja mogu samo mastat o takvom spavanju,radi niske nosnje ja se dizem tri cetri puta po noci beba lezi na mjehuru i ne mogu trpit jednu kap,a sto se tice lezanja eh zaspim na ljevom boku a probudim se na ledima i tako non stop i kad se probudim srce mi lupa sto na sat ko da sam trcala maraton.
eto ja isto pocela rat sa spavanjem..vec par noci nikako se namjestiti, legnem na lijevi bok i za pol sata mekuk pocne boliti ko sam vrag, pa se okrenem na desni bok pa onda desni kuk pocne boliti pa se legnem na leda pa donji dio kičme boli, i tako cijelu noc i uz to se malac probudi i ima tulum, pa sad ja spavaj..
Ma ti s i na kraju vec jos dva i pol tjedna i gotovo dolazi tvoje malo zlato,joj a ja jos tri i pol mj a nespavam vec oho ho
,neki put kad se dignem bi sjela i plakala od iznemoglosti ali sta cu guram napred
.
Počeli i moji problemi sa spavanjem. Trudim se spavati na lijevom boku ali mi to nikako ne paše, pa najčešće završim na leđima, pa ujutro nastaju problemi sa donjim dijelom leđa. :/ I san mi je postao jako lagan. Nisam ni prije spavala kao top, ali me sad probudi svaki šušanj, ili kad suprug malo promijeni ritam disanja. Valjda organizam sam odlučuje što i kako.
Krešimir 19.08.2014. <3
ja sam u 25 tjednu trudnoće i već zadnja dva tjedna loše spavam.ponekad imam osjećaj da cijelu noć u komadu prespavam jedva 3 sata,a onda pišanje više puta,okrećem se milijun puta bez ikakvog razloga i već oko 6 sam budna.pokušavam se umoriti kroz dan,ali ne koristi.spava mi se već iza 21 sat,a onda od ponoći fešta....već sama sebe nerviram....
Potpuno te razumijem Medsr ma sviju ja sam mozda vec svima dosadila govoreci kako ne spavam ali to me tako izludilo da vam nemogu opisati,,moj muz se digao nocas na vc a ja normalno vec sam bila budna pa me pita pa sta ti jos ne spavas joj onda sam se raspistoljila i izvikala kao jedna luda pa sam i malenog probudila,joj mene lovi ludilo cure moje ja nebi plakala ja bi samo vikala i svdala se,izgledam kao zombi s podocnjacima strah itrepet.
Ja sam toliko izluđena spavanjem tj nespavanjem da ne znam više šta da radim.. I već se pitam hoću li se ikako naspavati prije nego rodim, pa bar jednu noć da mi je u komadu odspavati mislim da bi se spasila. Ginekolog mi je rekao ako baš nikako ne mogu zaspati da mogu popiti jedan normabel da me kao opusti, jednu noć sam bila toliko očajna da sam ga u 2 ujutro i popila, uspjela sam vrlo brzo zaspati, ali sam imala takve noćne more da je to bilo strašno. Sad ne znam jeli to bilo ubog normabela ili zbog psihe ili jer trudnice navodno svašta sanjaju, al od tada ga se ja ne usudim više popiti.. Ugl moje spavanje svaku večer izgleda kao ringišpil koliko se vrtim i pokušavam zaspati, i to ne samo sada nego već cijelu trudnoću..
Da je bar do madraca, al nije. prije trudnoće sam na njemu normalno spavala i bila naspavana i sve.. A sad ili ne mogu zaspat, ili zaspem pa se probudim radi wc oko 2-3 ujutro i nema ponovo zaspat prije 6.30 ujutro, i onda već u 8 oči ko u sove, a ja luda i živčana..
Eh da i ja tako svu trudnocu ne spavam i ludujem po noci ali jos tri i pol mj pa ce i to bit gotovo
Sortiraj odgovore
Najstariji