Evo javljam se s novim problemom vezanim za spavanje..sad kad sam se namjestila na jastuku banani bilo je super spavanje oko mjesec dana možda i malo više..sad imam novi problem u 27 tjednu počela me navečer i tokom noći ubijati strašna žgaravica...dižem se piti Donat i jesti bademe ali ne pomaže..toliko je jaka da osjećam grčeve u želucu..tako da šetam cijelu noć i kad pred jutro nestane onda odspavam sat,dva.......
evo, pocele su moje "muke na spavanju"....tao bi se njardije izvalila na trbuh, tako sam prije trudnoce jedino i mogla zaspati....sad se ucim zaspati na ledjima i boku, i tako spavati...ali nije to to ! ne napavam se, budim se vise "potrgana" nego odmorna, trnu mi ruke jer obicno nekako zavrsim lezeci na njima, pa se budim stalno..
jel valja taj banana jastuk, jel vam pomoglo sto u namjestanju i spavanju??
eh da i j kažem svoje iskustvo,imam neku zafrkanu dijagnozu vratne kralježnice tako da sam nakon rehabilitacije i održavanja stanja na zadovoljavajućoj razini,čitaj bez nesnosnih bolova u glavi i rukama opet po treči put u drugom stanju!s obzirom da sam prije imala velike probleme sa hernijom,gerbom sad sam u 4mj,kad me uvati moram spavat na dva jastuka dormeo obavezno,a redovno idem na masaže da uklonim bolove u rukama i održim stanje,nadam se da će sve bit dobro,veselim se bebici,tako da ako ja uza sve ove probleme odspavam o da nakon povračanja satima mi se grči želudac,popijte hladnu kamilicu,ma ok je to idemo dalje!!!!
DarljaZ ja sam si kupila taj banana jastuk i jos nista od spavanja nikako da se namjestim sa njim pa se po noci i znam posvadat sa njim pa mi se muz smije
ali nasla sam neku novu poziciju jednu nogu prebacim preko muza i tako zaspim he he
ali to spavanje netraje dugo vec u dva sata sam budna
DarijaZ i ja imam slicnih problema....naime,cijeli zivot sam spavala na trbuhu,a sad se nikako ne mogu priviknuti spavanju na boku...joooj koma evo bas nocas sam se nekako nespretno obracala i tako sam si stisnula trbuh...kako to booooli...al dobro je beba...rita se sve u 16..
MarijaŠ slazem se s tobom..al ni ja ne mogu spavati vise na muzevom ramenu,a nekad sam pola noci tako prespavala...strasno...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji