Valjda cu se sprijateljit sa njim prije nego sto rodim he he
Ma ja vjerujem da hoćeš...
Krešimir 19.08.2014. <3
Hehe, ni ja se ne mogu namjestiti na njega nikako... Paše mi jedino na večer u onom poluležećem položaju dok gledam tv. Kad se spremam na spavanje onda jastuk ide suprugu, on je našao način kak zaspati s njim...ludnica..:P ;)
Evo javljam se s novim problemom vezanim za spavanje..sad kad sam se namjestila na jastuku banani bilo je super spavanje oko mjesec dana možda i malo više..sad imam novi problem u 27 tjednu počela me navečer i tokom noći ubijati strašna žgaravica...dižem se piti Donat i jesti bademe ali ne pomaže..toliko je jaka da osjećam grčeve u želucu..tako da šetam cijelu noć i kad pred jutro nestane onda odspavam sat,dva.......
evo, pocele su moje "muke na spavanju"....tao bi se njardije izvalila na trbuh, tako sam prije trudnoce jedino i mogla zaspati....sad se ucim zaspati na ledjima i boku, i tako spavati...ali nije to to ! ne napavam se, budim se vise "potrgana" nego odmorna, trnu mi ruke jer obicno nekako zavrsim lezeci na njima, pa se budim stalno..
jel valja taj banana jastuk, jel vam pomoglo sto u namjestanju i spavanju??
evo, pocele su moje "muke na spavanju"….tao bi se njardije izvalila na trbuh, tako sam prije trudnoce jedino i mogla zaspati….sad se ucim zaspati na ledjima i boku, i tako spavati…ali nije to to ! ne napavam se, budim se vise "potrgana" nego odmorna, trnu mi ruke jer obicno nekako zavrsim lezeci na njima, pa se budim stalno..
jel valja taj banana jastuk, jel vam pomoglo sto u namjestanju i spavanju??
Hehe, svi iste tegobe otprilike u istim periodima trudnoće...
Meni je banana jastuk pomogao... Obgrlim ga cijela, i ostanem tako u toj pozi dok se ne probudim na WC. OK mi je, jer me više ne boli toliko kralježnica (još i od puberteta imam skoliozu). Jedino što mi zna biti vruće, jer grije cijelom dužinom tijela, pa pušem.. Kad mi dosadi, vratim se malo na svoj "regularni" jastuk ili na MM. Ovo treće mi je nekako ipak najdraža opcija, ali i što više odmiče trudnoća, sve teže je spavati na suprugovom ramenu.
Krešimir 19.08.2014. <3
eh da i j kažem svoje iskustvo,imam neku zafrkanu dijagnozu vratne kralježnice tako da sam nakon rehabilitacije i održavanja stanja na zadovoljavajućoj razini,čitaj bez nesnosnih bolova u glavi i rukama opet po treči put u drugom stanju!s obzirom da sam prije imala velike probleme sa hernijom,gerbom sad sam u 4mj,kad me uvati moram spavat na dva jastuka dormeo obavezno,a redovno idem na masaže da uklonim bolove u rukama i održim stanje,nadam se da će sve bit dobro,veselim se bebici,tako da ako ja uza sve ove probleme odspavam o da nakon povračanja satima mi se grči želudac,popijte hladnu kamilicu,ma ok je to idemo dalje!!!!
DarljaZ ja sam si kupila taj banana jastuk i jos nista od spavanja nikako da se namjestim sa njim pa se po noci i znam posvadat sa njim pa mi se muz smije
ali nasla sam neku novu poziciju jednu nogu prebacim preko muza i tako zaspim he he
ali to spavanje netraje dugo vec u dva sata sam budna
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji