I ja razmišljam o tom jastuku za spavanje, u zadnje vrijeme stvarno loše spavam. Imam trnce u nogama, u gležnjevima pa su mi noge onak nervozne. Pijem magnezij ali nemam dojam da pomaže. I teško mi je sad već namjestit se od trbuha, a mala se rita ko luda. A tek je 27 tjedana, kako će tek bit sa spavanjem u zadnjem mjesecu?! Znate li koliko se čeka dostava jastuka preko sunasce.hr?
I ja razmišljam o tom jastuku za spavanje, u zadnje vrijeme stvarno loše spavam. Imam trnce u nogama, u gležnjevima pa su mi noge onak nervozne. Pijem magnezij ali nemam dojam da pomaže. I teško mi je sad već namjestit se od trbuha, a mala se rita ko luda. A tek je 27 tjedana, kako će tek bit sa spavanjem u zadnjem mjesecu?! Znate li koliko se čeka dostava jastuka preko sunasce.hr?
Meni su rekli za dostavu 7 - 10 dana. Naručila sam si u srijedu ili četvrtak čini mi se. Sad, vidjet ću kad će doći pa te obavijestim! :)
A što se tiče tih trnaca u nogama i nervoze, tako ti i meni isto. Baš neki čudan osjećaj, kao da nemam snage u njima, a ne mogu ih ni umiriti.
Krešimir 19.08.2014. <3
Meni je postalo sve teze i teze namjestiti se i uopce uspjeti zaspati, mislim da cu i ja naruciti taj jastuk, valjda ce biti koristi od njega.. Ako nista drugo da me ne zateže sve kad pokušam zaspati..
Mene ne muče položaji kod spavanja, kod mene u zadnje vrijeme su noćne mučnine....poludim....sve super, zaspim navečer ko beba a onda oko 2,3 wc i grozne mučnine od kojih ne mogu opet zaspati... Sad kad su prestale (smanjile) dnevne mučnine, sad su stigle noćne! Za poludit!
Mene muče užasni bolovi u kukovima ...odem spavati oko 22h i već u 3h sam budna jer nemogu spavati od grčeva i bolova u kukovima...užass...sada sam u 33 tt i dosad nisam imala tegoba ali eto ove su sve nadoknadile,grozno..
Drage moje, nama je jučer stigao jastuk za trudnice i dojilje! I više sam nego zadovoljna - dovoljno mi je tvrd i nije prevelik... Sinoć sam ga prvi put koristila - prvo za sjedenje (odličan je, taman mi podupire kralježnicu gdje treba), a kasnije i za spavanje. Tu je malo bilo borbe. Malo sam se teže namjestila, vrpoljila, izbacila ga, pa ga vratila, pa napola bila na njemu, pa mi je bilo vruće, pa se malo odmaknula i mislila sam da ovo neće biti baš dobro jutro, ali evo - bolova u leđima nema (budući da me on spriječio da se okrenem na leđa), ja odmorna i naspavana!
Iako će i meni trebati vremena dok se ne naviknem skroz na njega, toplo preporučam svima!
Drage moje, nama je jučer stigao jastuk za trudnice i dojilje! I više sam nego zadovoljna - dovoljno mi je tvrd i nije prevelik… Sinoć sam ga prvi put koristila - prvo za sjedenje (odličan je, taman mi podupire kralježnicu gdje treba), a kasnije i za spavanje. Tu je malo bilo borbe. Malo sam se teže namjestila, vrpoljila, izbacila ga, pa ga vratila, pa napola bila na njemu, pa mi je bilo vruće, pa se malo odmaknula i mislila sam da ovo neće biti baš dobro jutro, ali evo - bolova u leđima nema (budući da me on spriječio da se okrenem na leđa), ja odmorna i naspavana!
Iako će i meni trebati vremena dok se ne naviknem skroz na njega, toplo preporučam svima!
Ja sam kupila na kraju bananu u magic babyju u king crossu za 225 kn. Navlaka se skida a racunala sam da je to prakticki ista cijena kao preko weba zbog troakova dostave - a ipak sam ga malo ispipala uzivo :) Svidja mi se jer je velik i dosta tvrd, najbolji mi je za sjedenje bas kako ti kazes, super podupire kraljeznicu. Ali i spavanje mi je ok s njim, obgrlim ga nogama i to mi najvise pase, a ako spavam na ledjima dignem noge na njega da su mi povisene (manje su nervozne). Ide sad sa mnom i na more :) I muz se brzo navikao na barijeru medju nama...
Krešimir 19.08.2014. <3
Evo i ja sam ga dobila u petak i vec trecu noc sam se borila sa njim nikako se namjestit valjda dok se ne naucim,a ujutro se dizem kao da me teretnjak presao.
Evo i ja sam ga dobila u petak i vec trecu noc sam se borila sa njim nikako se namjestit valjda dok se ne naucim,a ujutro se dizem kao da me teretnjak presao.
Huh, meni je baš ok... Možda malo i psihološki djeluje na mene, jer znam da mi treba pomoći, pa mi je možda i bilo lakše. Ali da sam imala isprekidanu noć - jesam. Još je kod nas noćas grozno puhalo, padala kiša i baš me i to ometalo u snu...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji