Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolate
    07. Travanj 2014. 14:40

Meni je postalo sve teze i teze namjestiti se i uopce uspjeti zaspati, mislim da cu i ja naruciti taj jastuk, valjda ce biti koristi od njega.. Ako nista drugo da me ne zateže sve kad pokušam zaspati..

09. Travanj 2014. 17:38

Mene ne muče položaji kod spavanja, kod mene u zadnje vrijeme su noćne mučnine....poludim....sve super, zaspim navečer ko beba a onda oko 2,3 wc i grozne mučnine od kojih ne mogu opet zaspati... Sad kad su prestale (smanjile) dnevne mučnine, sad su stigle noćne! Za poludit!

majčika
    09. Travanj 2014. 20:35

Mene muče užasni bolovi u kukovima ...odem spavati oko 22h i već u 3h sam budna jer nemogu spavati od grčeva i bolova u kukovima...užass...sada sam u 33 tt i dosad nisam imala tegoba ali eto ove su sve nadoknadile,grozno..

MarijaŠ
    15. Travanj 2014. 07:00

Drage moje, nama je jučer stigao jastuk za trudnice i dojilje! I više sam nego zadovoljna - dovoljno mi je tvrd i nije prevelik... Sinoć sam ga prvi put koristila - prvo za sjedenje (odličan je, taman mi podupire kralježnicu gdje treba), a kasnije i za spavanje. Tu je malo bilo borbe. Malo sam se teže namjestila, vrpoljila, izbacila ga, pa ga vratila, pa napola bila na njemu, pa mi je bilo vruće, pa se malo odmaknula i mislila sam da ovo neće biti baš dobro jutro, ali evo - bolova u leđima nema (budući da me on spriječio da se okrenem na leđa), ja odmorna i naspavana! 

Iako će i meni trebati vremena dok se ne naviknem skroz na njega, toplo preporučam svima!

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    15. Travanj 2014. 09:27

Evo i ja sam ga dobila u petak i vec trecu noc sam se borila sa njim nikako se namjestit valjda dok se ne naucim,a ujutro se dizem kao da me teretnjak presao.

antonio
    15. Travanj 2014. 12:03

Valjda cu se sprijateljit sa njim prije nego sto rodim he he

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.