Treba izdrzati tih dva i pol tj .:D jedva cekam, samo cu se na stomak okrenut i ne dizem se dok me mali ne probudi :P
Jel si koja od vas nabavaljala banana jastuk? Ima li kakve pomoći od njega?
Zna li tko gdje se može naći i kakve su cijene otprilike?
Pronašla sam na par web-shopova, ali mi se nešto čine stari oglasi... hm?
Krešimir 19.08.2014. <3
Nema problema!
Ja se nadam da je kvalitetnije nego u dućanu, baš zato što ručno izrađuju, po narudžbi. Možeš sama odabrati i dezen. Samo neka ga što prije naprave i pošalju, da se konačno uspiješ naspavati.
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Eh cure moje ja danas isla u apoteku i narucila sam si taj banana jastuk da probam i sa njime jer kod nas nema ga nigdje za kupit zivi ocaj,u apoteci 280 kn ali nema veze ako mi pomogne za spavat dala bi i vise,za par dana cu ga dobit pa cu vam znat rec kako funkcioniram sa njim.
ja sam u 24 tj, spavam ok, ako preskočim popodnevni odmor onda od 10, 11 do 9 pol 10 ujutro miš i ja hrčemo.. trenutno ne trebam ponoći na wc jer izbjegavam pit navečer puno tekućine, ali kad se sjetim prvre trudnoće i zadnja tri mj kad sam cijele noći na wc provodila, ahh preživjela prvi put, budem i drugi.. btw spavam na trbuhu još uvijek, desni bok mi ne odgovara, lijevi kako kada, al kad se bacim na trbuh ko klada sam, a vjerujem da dok je ok meni, ok je i bebi, ne žali se, ne boli me, ništa mi ne smeta pa dok ide tako ide!!
url=https://lilypie.com]
Super Mmama za vas,moj maleni ima 3 i pol god i do prvog mj sad nije spavao po noci svaka dva sata budenje uzas isto sa njim u trudnoci nisam spavala,on je poceo po cjelu noc spavat sad u prvom mj ali ja ne mogu sad radi trudnoce,joj uzas,nadam se da ce mi ova bebica spavat i da ce bit dobra barem malo da dodem k sebi jer sam zivi ocaj kao smrt na dopustu sva sam crna od podocnjaka,inace i ja sam u 24 tjednu i ne mogu spavat na trbuhu a voljela bi ,zaspim na ljevom boku probudim se na ledima i gotovo,
Nadam se da će vam banana jastuk pomoći. meni je trebalo barem dva tjedna da se naviknem. Stavim jedan kraj među noge, drugi pod glavu, srednji dio je oko trbuha, i fino ga zagrlim. Ma, ko beba. Naravno, 2-3 puta se noću dižem na wc ili jesti, ali što se mora mora se. Možda se malo probudim kada se okrećem s boka na bok jer moram prebacit onaj dio što ide ispod glave na drugu stranu lica, a i svve sam tromija. E sad, ne znam jel zbog banane bolje spavam, ili zbog smanjenih mučnina, ali bolej je nego prva 3-4mj. Nema straha da ću se prevrnut na trbuh
Avidjet cu moja Bajp iskreno se nadam da ce pomoc to mi je prijateljica savjetovala da kupim kod nje u apoteci jer normalno kod nas toga nigdje nema za kupit sve sam jutros obasla,eh da rekla mi je da su unutra neke granule koje te smiruju i da bolje zaspis pa vidjet cemo i to cudo.
Sortiraj odgovore
Najstariji