Eh da i ja tako svu trudnocu ne spavam i ludujem po noci ali jos tri i pol mj pa ce i to bit gotovo
Treba izdrzati tih dva i pol tj .:D jedva cekam, samo cu se na stomak okrenut i ne dizem se dok me mali ne probudi :P
Jel si koja od vas nabavaljala banana jastuk? Ima li kakve pomoći od njega?
Zna li tko gdje se može naći i kakve su cijene otprilike?
Pronašla sam na par web-shopova, ali mi se nešto čine stari oglasi... hm?
Jel si koja od vas nabavaljala banana jastuk? Ima li kakve pomoći od njega?
Zna li tko gdje se može naći i kakve su cijene otprilike?
Pronašla sam na par web-shopova, ali mi se nešto čine stari oglasi… hm?
Imaš u adax-u, bebe center-u i magic baby dućanu. Oko 150-200kn se kreću cijene. Ja si to nisam kupila jer imam običan jastuk koji mi služi umjesto banane. Probaj, možda će ti to pomoći. Ja sam našla ovaj oglas na njuškalu. To ti je sve novo, imaju i opremu za bebe pa si pogledaj.
http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/jastuci-trudnice-dojenje-dizajnerski-studio-mia-oglas-10615466
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Krešimir 19.08.2014. <3
Nema problema!
Ja se nadam da je kvalitetnije nego u dućanu, baš zato što ručno izrađuju, po narudžbi. Možeš sama odabrati i dezen. Samo neka ga što prije naprave i pošalju, da se konačno uspiješ naspavati.
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Eh cure moje ja danas isla u apoteku i narucila sam si taj banana jastuk da probam i sa njime jer kod nas nema ga nigdje za kupit zivi ocaj,u apoteci 280 kn ali nema veze ako mi pomogne za spavat dala bi i vise,za par dana cu ga dobit pa cu vam znat rec kako funkcioniram sa njim.
ja sam u 24 tj, spavam ok, ako preskočim popodnevni odmor onda od 10, 11 do 9 pol 10 ujutro miš i ja hrčemo.. trenutno ne trebam ponoći na wc jer izbjegavam pit navečer puno tekućine, ali kad se sjetim prvre trudnoće i zadnja tri mj kad sam cijele noći na wc provodila, ahh preživjela prvi put, budem i drugi.. btw spavam na trbuhu još uvijek, desni bok mi ne odgovara, lijevi kako kada, al kad se bacim na trbuh ko klada sam, a vjerujem da dok je ok meni, ok je i bebi, ne žali se, ne boli me, ništa mi ne smeta pa dok ide tako ide!!

url=https://lilypie.com]
Super Mmama za vas,moj maleni ima 3 i pol god i do prvog mj sad nije spavao po noci svaka dva sata budenje uzas isto sa njim u trudnoci nisam spavala,on je poceo po cjelu noc spavat sad u prvom mj ali ja ne mogu sad radi trudnoce,joj uzas,nadam se da ce mi ova bebica spavat i da ce bit dobra barem malo da dodem k sebi jer sam zivi ocaj kao smrt na dopustu sva sam crna od podocnjaka,inace i ja sam u 24 tjednu i ne mogu spavat na trbuhu a voljela bi ,zaspim na ljevom boku probudim se na ledima i gotovo,
Nadam se da će vam banana jastuk pomoći. meni je trebalo barem dva tjedna da se naviknem. Stavim jedan kraj među noge, drugi pod glavu, srednji dio je oko trbuha, i fino ga zagrlim. Ma, ko beba. Naravno, 2-3 puta se noću dižem na wc ili jesti, ali što se mora mora se. Možda se malo probudim kada se okrećem s boka na bok jer moram prebacit onaj dio što ide ispod glave na drugu stranu lica, a i svve sam tromija. E sad, ne znam jel zbog banane bolje spavam, ili zbog smanjenih mučnina, ali bolej je nego prva 3-4mj. Nema straha da ću se prevrnut na trbuh
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji