Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    02. Svibanj 2014. 09:50

Antonio bas koma sta se toliko patis oko spavanja da ti ni banana ne pomaze  nadam se da ce ti skoro prestat 
    Ja nemam skoro nikakvih problema sa spavanjem jest da imam 8 jastuka okolo sebe ali eto mi tako spavamo  mm opce nemre doprjet do mene 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    02. Svibanj 2014. 10:41

He he cure moje ja sam i nocas budna od jedan morala sam na vc i gotovo a sad nikako da dodem k sebi probala sam na sve nacine da bi zaspala ali nema pomoci,eh a brizan moj muz nekad mi ga bude zao jer se tako ponasam prema njemu ali to mu ne mogu rec a neki put i nije mi ga zao i ja patim.

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 16:34

antonio svakako dijelimo iste probleme sto se spavanja na trbuhu tice... ja sam cijeli zivot spavala na trbuhu i sad se pod "stare" dane (23 godine)  moram uciti spavati na bokovima...
    al nejdeeee mi nikako...jedva cekam da rodim pa da si bar dva sata onak iz gusta odspavam na trbuhu...hihihi

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    02. Svibanj 2014. 16:52

Tu si chocolate u pravu. Baš sam pričala svojoj kumi koja ima isto malu bebu da jedva čekam leći na trbuh, i ona mi kaže da se nikako nije vratila spavanju na trbuhu, a isto je prije trudnoće stalno tako spavala. Ne zna isto zašto, kao jednostavno se navikla sad ovako...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 17:31

ma da??? a vjerojatno je to zato kaj je trbuh bolan nakon poroda...
    ni moja mama ne moze spavat na trbuhu a ima vec 22 godine otkad je zadnji put rodila...nisam ju nikad pitala zasto... al ja sam nekak ziher da ce to kod mene ici...daj boze da ide...

Laura 21.08.2014 :-*

03. Svibanj 2014. 13:59

Ma ja sam vec u rodilistu bila na trbuhu, nisam bas spavala tamo puno, ali ono kaj sam uspjela odspavati bilo je na trbuhu :-). Jedva sam cekala!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.