Antonio bas koma sta se toliko patis oko spavanja da ti ni banana ne pomaze nadam se da ce ti skoro prestat
Ja nemam skoro nikakvih problema sa spavanjem jest da imam 8 jastuka okolo sebe ali eto mi tako spavamo mm opce nemre doprjet do mene
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
He he cure moje ja sam i nocas budna od jedan morala sam na vc i gotovo a sad nikako da dodem k sebi probala sam na sve nacine da bi zaspala ali nema pomoci,eh a brizan moj muz nekad mi ga bude zao jer se tako ponasam prema njemu ali to mu ne mogu rec a neki put i nije mi ga zao i ja patim
.
antonio svakako dijelimo iste probleme sto se spavanja na trbuhu tice... ja sam cijeli zivot spavala na trbuhu i sad se pod "stare" dane (23 godine) moram uciti spavati na bokovima...
al nejdeeee mi nikako...jedva cekam da rodim pa da si bar dva sata onak iz gusta odspavam na trbuhu...hihihi
Laura 21.08.2014 :-*
Tu si chocolate u pravu. Baš sam pričala svojoj kumi koja ima isto malu bebu da jedva čekam leći na trbuh, i ona mi kaže da se nikako nije vratila spavanju na trbuhu, a isto je prije trudnoće stalno tako spavala. Ne zna isto zašto, kao jednostavno se navikla sad ovako...
Krešimir 19.08.2014. <3
ma da??? a vjerojatno je to zato kaj je trbuh bolan nakon poroda...
ni moja mama ne moze spavat na trbuhu a ima vec 22 godine otkad je zadnji put rodila...nisam ju nikad pitala zasto... al ja sam nekak ziher da ce to kod mene ici...daj boze da ide...
Laura 21.08.2014 :-*
Ma ja sam vec u rodilistu bila na trbuhu, nisam bas spavala tamo puno, ali ono kaj sam uspjela odspavati bilo je na trbuhu :-). Jedva sam cekala!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji