Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    23. Travanj 2014. 12:11

DarijaZ i ja imam slicnih problema....naime,cijeli zivot sam spavala na trbuhu,a sad se nikako ne mogu priviknuti spavanju na boku...joooj koma evo bas nocas sam se nekako nespretno obracala i tako sam si stisnula trbuh...kako to booooli...al dobro je beba...rita se sve u 16..

MarijaŠ slazem se s tobom..al ni ja ne mogu spavati vise na muzevom ramenu,a nekad sam pola noci tako prespavala...strasno...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    23. Travanj 2014. 12:15

za sad sam si uzela veliki jastuk sa kauca..pa ga nekak obgrlim, stavim pod sebe i nesto svasta....al sad mi ni to vise ne valja
    a onda kad nadjem pozu koja mi odgovara, trudim se ostat u njoj dok ne pocnem trnut....a sto se grljenja s dragim tice, i savanja na njegovom ramenu...to mi je vise onako za ususkat se prije spavanja i pomazit, jer on ne moze zaspat na ledjima 

Tina0208
    23. Travanj 2014. 12:18

a moj moze...al kad se jednom okrene na trbuh i noge na sve strane onda ga nema na ledima prije jutra...hehe

antonio
    01. Svibanj 2014. 03:46

Ja i dalje ne spavam uzalud i onaj banana jastuk uzalud bacen novac,,svi spavaju a ja kao vjestica lutam po kuci ovih dana sam se dizala peglala cistilla radila pripreme, a veceras nista ljuta sam vise radi tog spavanja koliko god bila umorna ili ne meni je isto.

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 11:46

uh antonio ti stvarno imas gadne probleme sa spavanjem kad u 4 sata po noci visis na klokanici.... reci mizu da te malo izmori prije spavanja... hehe

antonio
    01. Svibanj 2014. 18:58

Hej Tina0208 ja samu sebe tako izmorim ali uzalud a moj muz jedva da mi i pride ne usudi se jer kaze da samo vicem i da jedva ceka da se porodim da budem ona stara haha.

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 19:05

hahaha....strasna si... mozda te popusti to prije poroda da ne lumpas po noci i da naravno muz moze doprijeti do tebe..hihi 

antonio
    01. Svibanj 2014. 19:09

He he neznam vise, nekako sam bijesna na njega sve sta me smeta u trudnoci sve tegobe sve krivin njega ah brizan on samnom nije mu laka ali proci ce i to 28.07 treba moja princeza doc pa ce sve onda bit ok he he

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 19:11

ma brzo ce to doci...nisam ni ja daleko od tebe pa se nadam da ce i moje tegobe tada nestati...

antonio
    01. Svibanj 2014. 19:14

Hej onda cemo se smijat svemu ovome nadam se joj zeljna sam lec na trbuh i zaspati zeljna sam se posteno najest bez mucnina uh joj ali jos malo.

MarijaŠ
    02. Svibanj 2014. 06:59

antonio

Hej onda cemo se smijat svemu ovome nadam se joj zeljna sam lec na trbuh i zaspati zeljna sam se posteno najest bez mucnina uh joj ali jos malo.

Ja isto jedva čekam spavati na trbuhu... Iako nemam nekih velikih problema sa spavanjem, ali svejedno...
    antonio, nadam se da će tvoji problemi ubrzo nestati... Baš mi je žao da se toliko patiš...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI