Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    23. Travanj 2014. 12:15

za sad sam si uzela veliki jastuk sa kauca..pa ga nekak obgrlim, stavim pod sebe i nesto svasta....al sad mi ni to vise ne valja
    a onda kad nadjem pozu koja mi odgovara, trudim se ostat u njoj dok ne pocnem trnut....a sto se grljenja s dragim tice, i savanja na njegovom ramenu...to mi je vise onako za ususkat se prije spavanja i pomazit, jer on ne moze zaspat na ledjima 

Tina0208
    23. Travanj 2014. 12:18

a moj moze...al kad se jednom okrene na trbuh i noge na sve strane onda ga nema na ledima prije jutra...hehe

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    01. Svibanj 2014. 03:46

Ja i dalje ne spavam uzalud i onaj banana jastuk uzalud bacen novac,,svi spavaju a ja kao vjestica lutam po kuci ovih dana sam se dizala peglala cistilla radila pripreme, a veceras nista ljuta sam vise radi tog spavanja koliko god bila umorna ili ne meni je isto.

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 11:46

uh antonio ti stvarno imas gadne probleme sa spavanjem kad u 4 sata po noci visis na klokanici.... reci mizu da te malo izmori prije spavanja... hehe

antonio
    01. Svibanj 2014. 18:58

Hej Tina0208 ja samu sebe tako izmorim ali uzalud a moj muz jedva da mi i pride ne usudi se jer kaze da samo vicem i da jedva ceka da se porodim da budem ona stara haha.

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 19:05

hahaha....strasna si... mozda te popusti to prije poroda da ne lumpas po noci i da naravno muz moze doprijeti do tebe..hihi 

antonio
    01. Svibanj 2014. 19:09

He he neznam vise, nekako sam bijesna na njega sve sta me smeta u trudnoci sve tegobe sve krivin njega ah brizan on samnom nije mu laka ali proci ce i to 28.07 treba moja princeza doc pa ce sve onda bit ok he he

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 19:11

ma brzo ce to doci...nisam ni ja daleko od tebe pa se nadam da ce i moje tegobe tada nestati...

antonio
    01. Svibanj 2014. 19:14

Hej onda cemo se smijat svemu ovome nadam se joj zeljna sam lec na trbuh i zaspati zeljna sam se posteno najest bez mucnina uh joj ali jos malo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.