Ja bih isto mogla zaspati kada god i gdje god. Nekad me na poslu uhvati takva želja za spavanjem, da ju jedva riješim. Noći uglavnom spavam kako treba (osim odlazaka na WC). Malo sam imala problema sa odvikavanjem od spavanja na trbuhu, pa su me dosta boljela leđa, ali evo, i na to sam se naviknula nakon tjedan-dva.
Krešimir 19.08.2014. <3
Cure moje onda se naspavajte i za mene jer ja cu jos malo zaboravit sta je spavanje jos malo ce bit 4 god kako ne spavam po noci prvo radi malog a sad kad on spava ja ne mogu radi sebe UZAS
Neznam dok sam se budila radi malog nije mi smetalo sto ne spavam ali neznam zasto mi sad smeta ,ali nadam se da ce ova beba bit dobra kao moj prvi sin i da ce spavat od prvog dana od 7 do 7
Eto ja spavam ko beba na boku, al problem je da kad se probudim da me zgrči u boku i moram se okrenuti na drugi bok, zato spavam tako da kad lezim na desnom boku naslonim se tek tolko na trbuh i podignem i skvrcim lijevu nogu u koljenu i ispod nje stavim jedan deblji jastuk, i tak spavam cijelu noc osim kad se zbog wc-a probudim
Super eto ja sam spavala dok nisam isla mokrit i dok sam se vratila razbudila sam se,
Ku ku evo mene vec dva sata hodam po kuci svi spavaju tu i tamo mali trazi pit pa dudu,a ja na mojim mukama svaki dan isto.kad rodim i prode faza dojenja, napit cu se da spavam dva dana da me nitko ne dira he he
,mada nikad nisam okusila alkohol.
Kod mene puno bolja situacija. Odspavam sad u komadu sve lijepo od 22h pa do nekih 5.30h kad moram na wc. Ne budim se više radi mokrenja učestalo pa je super, jer je problem bio što bi se probudila na wc pa više ne bi mogla zaspat. Od 1h do 4h bi brojala ovčice. Jedino što je ostao problem bolova u vratu. Dižem se uvijek ukočena jer se trudim spavat na bokovima, a to mi nikako ne leži.
Sortiraj odgovore
Najstariji