Meni je to ful čudno kaj mi se događa tak, inače sam do sad mogla spavati ko top i to bilo di i bilo kad. Umjesto da se sad pred kraj odmaramo i spavamo, nikaj od toga... Nervozna sam radi toga, počela sam kolače raditi ko blesava, jer kak sam gladna od 5 ujutro, jede mi se nekaj slatko, onda si popodne kolače složim.
I onda vidiš MalaMuca cvili na temi: "Kilaža u trudnoći" kak se zdebljala sto kila :P
Išla sam spavati oko 1 ....6 ujutro je, ja jedem sendvič, pijem čaj i visim na klokanici...Mislim da je sve jasno...
Mene je sad uhvatila faza da.mogu prespavat noć s 1 buđenjem al sam svedno tak izmorena ujutro da bi možda bilo bolje da i ne spavam...bar bi znala.na čem sam....dada....joj da kad krenu s tim forama...ko i s onim sad moraš jest za dvoje...ubila bi nekog
mudar odgovor... mogla bi i ja tako krenuti :D meni je danas sveki iskomentirala da je mojih 11ak kg puno što sam dobila, da bi na to se nadovezala da se ona u trudnoći zdebljala 30 kg ... mislim,... jel trebam šta komentirat
Sutra sam 39+1 i krenuli su užasni problemi sa spavanjem. Prvo što nenormalno nakupljam vodu, sva sam otečena, po noći po par puta na piš-piš, pa se vrtim, okrećem, nikako se namjestiti... Onda me bole bokovi, onda probudim jadnog muža koji ustaje uzeti si drugi prekrivač jer ja od silnog okretanja sve uzmem sebi... i tak još malo pa gotovo, onda ću barem imati konkretan razlog za buđenje svako malo!
Masha još malo!!
Jedva čekam konkretan razlog podočnjaka i nespavanja, slatki ,mali mirišljavi cendravi razlog !
Ja zaspim lako, ali se budim po tri-četiri puta po noći za wc. Čim popijem i pola čaše vode, za 15 minuta mogu ponovno na wc. Onda se maleni uzlupa i nema spavanja. Budim se svaki dan u 5 i ako uspijem malo odrijemati. A nikako se ne mogu naspavati... sada jedva držim oči otvorene... Još 9 tjedana...
igorovabebica, tak točno je i meni... u 5 buđenje, sto puta piškiti, a svaki put sam žedna dok se probudim...
danas sam spavala cijelo do podne i popodne, jer sam uspjela zaspati tek oko 8 ujutro.
Sortiraj odgovore
Najstariji