Jojo-znam kako ti je! Ja sam u 31. tjednu i usred noći se budim po tri puta (što zbog toga što mi ne odgovara položaj, što zbog mjehura i lupkanja bebe). Ako zaspem na desnoj strani, počnem mrmljati u snu da i samu sebe probudim, a i isto tako mi noge postaju nemirne. Gubiš li dah? Ja često, a i imam žgaravicu. I bole me rebra, maleni me baš dobro zvizne. Ali, sve se to isplati za ovakav prekrasan blagoslov!
Dosta gubim dah , mislila sam da je zbog težine ali je zbog trbuha koji pritišće ošit, jaučem ko baba kad tražim poziciju grleći taj poplun po noći. A žgaravica mi je nedavno krenula, onda tamanim kanticu jogurta u tri ujutro da se smiri
Neki dan sam pokupila prehladu tako da tri dana već ne spavam od bolova pa si mislim da kada ću se morati ustajati po noći neće biti nikakav problem s obzirom na staž koji sam stekla zadnjih mjeseci
Bebač je prva osoba na koju se ne ljutim kada me boli cijeli trbuh radi radi njegovih vratolomija
Moje spavanje je bilo super, sve dok nisam ušla u 30. tjedan, evo od onda se nisam normalno naspavala. Zaspim bez problema, ali od 5 sam budna. Bilo to da zaspim u 12, 1,4, ja se bum u 5 probudila i nema više spavanja do 8, 9.
Curka se rita, ja se razbudim od silnog pišanja i to je to.
Skupljamo iskustvo sa nespavanjem da se zna što nas čeka!
Ali stvarno sam sve očekivala a iskreno najmanje problem nesanice koji me fino muči i to već lijep period trudnoće.
Znate onu izreku očekuj neočekivano i ništa te neće iznenaditi e pa mene je zeznulo
Meni je to ful čudno kaj mi se događa tak, inače sam do sad mogla spavati ko top i to bilo di i bilo kad. Umjesto da se sad pred kraj odmaramo i spavamo, nikaj od toga... Nervozna sam radi toga, počela sam kolače raditi ko blesava, jer kak sam gladna od 5 ujutro, jede mi se nekaj slatko, onda si popodne kolače složim.
I onda vidiš MalaMuca cvili na temi: "Kilaža u trudnoći" kak se zdebljala sto kila :P
Umjesto da se sad pred kraj odmaramo i spavamo, nikaj od toga…
Najgore mi je dok mi uvaljuju one fore "naspavaj se sad, vidjet ćeš poslije"....eeee, odhebite mi u skokovima. prvo i osnovno, nemreš se sad naspavati za nekaj kaj se bu odigralo kroz mjesec dana. drugo, i ovak mi je teško kaj spavam na rate, ne trebaju mi debilni komentari
Išla sam spavati oko 1 ....6 ujutro je, ja jedem sendvič, pijem čaj i visim na klokanici...Mislim da je sve jasno...
Mene je sad uhvatila faza da.mogu prespavat noć s 1 buđenjem al sam svedno tak izmorena ujutro da bi možda bilo bolje da i ne spavam...bar bi znala.na čem sam....dada....joj da kad krenu s tim forama...ko i s onim sad moraš jest za dvoje...ubila bi nekog
mudar odgovor... mogla bi i ja tako krenuti :D meni je danas sveki iskomentirala da je mojih 11ak kg puno što sam dobila, da bi na to se nadovezala da se ona u trudnoći zdebljala 30 kg ... mislim,... jel trebam šta komentirat
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji