Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha2
    12. Listopad 2014. 11:06

Sutra sam 39+1 i krenuli su užasni problemi sa spavanjem. Prvo što nenormalno nakupljam vodu, sva sam otečena, po noći po par puta na piš-piš, pa se vrtim, okrećem, nikako se namjestiti... Onda me bole bokovi, onda probudim jadnog muža koji ustaje uzeti si drugi prekrivač jer ja od silnog okretanja sve uzmem sebi... i tak  još malo pa gotovo, onda ću barem imati konkretan razlog za buđenje svako malo!

Jojo5
    12. Listopad 2014. 11:49

Masha još malo!!
    Jedva čekam konkretan razlog podočnjaka i nespavanja, slatki ,mali mirišljavi cendravi razlog !

Igorovabebica
    12. Listopad 2014. 12:44

Ja zaspim lako, ali se budim po tri-četiri puta po noći za wc. Čim popijem i pola čaše vode, za 15 minuta mogu ponovno na wc. Onda se maleni uzlupa i nema spavanja. Budim se svaki dan u 5 i ako uspijem malo odrijemati. A nikako se ne mogu naspavati... sada jedva držim oči otvorene... Još 9 tjedana... 

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 01:28

igorovabebica, tak točno je i meni... u 5 buđenje, sto puta piškiti, a svaki put sam žedna dok se probudim...
    danas sam spavala cijelo do podne i popodne, jer sam uspjela zaspati tek oko 8 ujutro.

ena2203
    14. Listopad 2014. 11:14

Meni je bilo gore u ranoj trudnoći ( 6,7 tjedan) nisam po cijele noći spavala, igrala sam igrice. Sad sam 18. i spavam ko beba cijelu noć.

Ana22
    08. Prosinac 2014. 22:49

Ja takodjer ne spavam. Mogla sam spavati po danu ako nocu nisam mogla, ali sada vise ni to..
    Budim se svaka 2-3 sata i kad prodjem na wc nema sanse vise zaspati do jutra. Hvata me nervoza u nogama, ne mogu se namjestiti.. Uuhhh o_O

tena123
    09. Prosinac 2014. 02:20

eh to divno spavanje..
    zadnjih dva tjedna za mene nema spavanja po noći, po 4.5 sati kao sova zujim u mraku a po danu samo zijevam, mislim da sam malo opterećena porodom pa da i to ima veze s mojom nesanicom, iako se trudim opustit što je više moguće, tješila bi se da ću se naspavat nakon poroda ali to zvuči prilično smiješno jel, da?

MalaMuca
    09. Prosinac 2014. 03:34

Pa znaš kaj tena, ja jedva čekam da rodim da se mogu naspavati.
    Recimo dok sam hranila bebe miceke i peseke na dudu, onda sam ih trebala hraniti svaka dva sata, kak bi ih nahranila, premotala, stavila spavati, odspavala sam i ja sat, dva i po noći i po danu i super sam funkcionirala. 
    A ovak ništ ne spavam, evo ja sam u zadnjih par dana spavala 5 sati maksimalno i to u razmacima. Tak da nek bude i beba i plakanje i sve, al da uspijem odspavati bar više puta po sat vremena i ja se budem oporavila.

tena123
    09. Prosinac 2014. 03:55

slažem se ako ništa drugo, dragog ću nek dadilja preko dana a ja fino odoh odspavati sat dva da nisam preumorna, evo 4 sata a nas dvije tu liječimo nesanicu
    iskreno leđa i bokovi me tako bole, imam osjećaj da mi se bedrene kosti ukoče jer samo mogu ležat na lijevom i desnom boku, a leđa me također već koče od ta dva položaja..

• Loreen
    09. Prosinac 2014. 07:07

Evo me od 5 jutros budna a zaspala u 1. Probudim se u 5 puna energije, beba udara i onda oko 9 cu pocet kljucat i spavat do podne i onda ce MM doc s posla i rec mi ; samo spavas :D 

Ne znam sto bi da radim. Prvi put u životu sam sretna što sam ostala bez posla ( tamo u 5. mjesecu trudnoce, cini mi se) jer ne mogu zamislit da moram nesto raditi s obzirom da na dane ne funkcioniram bilo to psihicki ili fizicki...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI