Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamy24
    20. Siječanj 2015. 00:25

evo i ja teško spavam, tj. zaspim al se budim svakih sat dva za ppiškanje, naravno i neizostavno al slatko beba se budi upravo kada ja pokušavam ili kad usnijem i to škaklja me po rebrima i tak.... više ni ne znam koji postoji sve položaj za spavati osim boka

• AngieMarrie
    31. Ožujak 2015. 06:06

Ja sam u 33. tjednu tr. I isto imam problema sa spavanjem. Cijelu noc hodam na wc. A onda negdje oko 03:00 ujutro se toliko "razbudim" da nema sanse da zaspim vise.   O otezanom disanju da i ne govorim. Mislila sam da cu umrijet jer zrak hvatam na skrge. Onda otvorim sirom prozor, nabacim tri jastuka i dodem nekako k sebi. Uz sve to tu su jos bolovi i nogama... i da dalje ne nabrajam...

Drage trudnice, kako Vi to sve podnosite? Ja ludim vec polako... 

Marlameri
    31. Ožujak 2015. 07:34

A ja se čak i naspavam iako se isto budim neznam koliko puta po no noći jer moram piškit i isto nemam zraka. Mužu hladno a meni vruće. On otvori radijator, a ja otvorim vrata. Pa se guramo sa mlađom kćerkicom koja će sad 7 i ima svoju sobu, ali i dalje radije spava s mamom i tatom još ovo malo dok ne dođe braco. Isto me muče tzv. nemirne noge ali najteže mi se namjestit. Moram imat jako povišen jastuk da uspijem doći do zraka. Dobro je to što ja za čas zaspem pa i uz puno buđenja uspijem se naspavat. Imala sam par epizoda sa napadajem panike pa se onda dignem i gledam tv da se smirim.

Aleksandra2
    01. Travanj 2015. 03:49

Evo kako lipo spavam. Glupa glupa gluuupa zgaravica. Zaspat cu sideci ovako.. a muz kraj mene lipo spava...blagee mu se..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Sara9
    01. Travanj 2015. 10:01

ajme, ja ne znam do čega mi je to (pošto zadnjih par tjedana otkad se beba spustila nemam nikako žgaravicu), al jednu noć spavam bez problema, drugu se budim i okrećem bezbroj puta, već sam luda i oću bebu van! 

Vmnina
    01. Travanj 2015. 13:19

I ja sam sinoc spavala nikako, zaspem samo ako sam bas preumorna, inace mi smeta pidama, prekrivac, polozaj, odlasci na wc, ma sve, samo gledam kako vani polako svice

Aleksandra2
    01. Travanj 2015. 13:22

Mozda od uzbuđenja. Iscekivanja

Vmnina
    01. Travanj 2015. 13:24

Svi su mi rekli, spavaj sada, to ti je zadnje sta ces spavat hahaha

Aleksandra2
    01. Travanj 2015. 13:58

Da..i meni..a priroda nas zajebala i neda nam spavat ni ovih par dana prid termin.

Tinčica3
    14. Svibanj 2015. 09:55

Mame imate li lude snove u trudnoci?? Ja non stop sanjam gluposti. Preksinoc sam bila serijski ubojica (necu u detalje jer je uzasno bilo)?!! I onda sam pod dojmom tog sna jos dva dana.
    Sinoć sam sanjala da sam rodila bebicu koja je velika kao palac na ruci.
    I ziva je bila i sve super. Ja sam se brinula o njoj i jako je voljela, i onda sam je negdje u kuci ili vani izgubila. Jednostavno mi je negdje ispala.
    Koji je to šok, trazim je pomahnitalo, placem. Nema je nigdje, a svi mi kazu: ma nema veze, dogadja se, sta ce ti takva beba?  I onda se u panici probudim. 
    Katastrofa od snova. Jel' jos tko takve gluposti sanja??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI