Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    01. Travanj 2015. 10:01

ajme, ja ne znam do čega mi je to (pošto zadnjih par tjedana otkad se beba spustila nemam nikako žgaravicu), al jednu noć spavam bez problema, drugu se budim i okrećem bezbroj puta, već sam luda i oću bebu van! 

Vmnina
    01. Travanj 2015. 13:19

I ja sam sinoc spavala nikako, zaspem samo ako sam bas preumorna, inace mi smeta pidama, prekrivac, polozaj, odlasci na wc, ma sve, samo gledam kako vani polako svice

Aleksandra2
    01. Travanj 2015. 13:22

Mozda od uzbuđenja. Iscekivanja

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Vmnina
    01. Travanj 2015. 13:24

Svi su mi rekli, spavaj sada, to ti je zadnje sta ces spavat hahaha

Aleksandra2
    01. Travanj 2015. 13:58

Da..i meni..a priroda nas zajebala i neda nam spavat ni ovih par dana prid termin.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Tinčica3
    14. Svibanj 2015. 09:55

Mame imate li lude snove u trudnoci?? Ja non stop sanjam gluposti. Preksinoc sam bila serijski ubojica (necu u detalje jer je uzasno bilo)?!! I onda sam pod dojmom tog sna jos dva dana.
    Sinoć sam sanjala da sam rodila bebicu koja je velika kao palac na ruci.
    I ziva je bila i sve super. Ja sam se brinula o njoj i jako je voljela, i onda sam je negdje u kuci ili vani izgubila. Jednostavno mi je negdje ispala.
    Koji je to šok, trazim je pomahnitalo, placem. Nema je nigdje, a svi mi kazu: ma nema veze, dogadja se, sta ce ti takva beba?  I onda se u panici probudim. 
    Katastrofa od snova. Jel' jos tko takve gluposti sanja??

Baby1
    21. Svibanj 2015. 18:38

Joj Tinčica, ovo s malom bebom palčicom, brrrr... Najgore mi je to kad u snu kao plačem, to mi je užasno!
    Ja sam prošlu noć sanjala da me neki ludi profesor u nekakvoj školi stišće po trbuhu, i ja mu stalno mičem ruke i preklinjem ga, molim vas samo ne po trbuhu, molim vas, a on mi se kao nešto umiljava, al i dalje me jako stišće, užas... 

Baby1
    22. Svibanj 2015. 15:21

Ma proći će i to! A vjerojatno ti je i zbog stresa, da. 
    Ja sam na početku trudnoće više sanjala tako neke čudne snove, sad tu i tamo...
    Nadam se da ti je uspješno prošao stručni ispit! 

cipelica
    22. Svibanj 2015. 19:39

do sada sam spavala super, al zadnjih par noći mi toliko utrne ruka ili obe ruke da me probudi bol i moram ustat, opustit ih skroz uz tijelo, usput obavim wc i vratim se leć...jednu noć mi se to dogodilo 5 puta, svako uru vrimena...užas...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.