Dada...ima nas još bez tog hormona :) a ne da bi mi trebao nego bi mi pod hitno trebao
A ja mislila da sam jedina koja ne prestaje čistiti!!!! Vidim ima nas još! Trbuh do zuba,a ja na ljestve valjčić u ruku i farbam zidove,pa nakon toga ribanje i pranje,glancanje prozora..... I tako prostoriju po prostoriju! A za sljedeći tjedan spremno je peglanje! Očito da hormoni rade!!!! :)
<3<3<3 Karl <3<3<3
Nisam odspavala u komadu pet sati više od dva mjeseca a možda i više, postaje sve gore a ja postajem monster. Totalno loše volje i čangrizava.
Nikada nisam imala problema sa spavanjem ovo me ubija!
Legnem u 12 , budna sam u 1, 3, 4, 6 ,8 i onda počinjem odustajati od sna i vučem se kao zombi po kući nesposobna za išta dok me ne slomi oko 11 i onda odspavam dva sata u komadu. I tako mjesecima!
Baš se jadno osjećam
Ja ne mogu spavati tek od proslog tjedna od kad me muce lazni trudovi. A kad zaspim i onda me probudi bol u 4 ujutro onda neznam jel krenulo zaozbac ili opet laznjaci. A ako ovako nastavim jos par tjedana, pa tko ce cut bebu po noci kad konacno nist nece boljet.
ma joj, neznam više ni sama kako da se namjestim, evo 34 tjedan će, podmećem jastuke na sve žive naćine, i ništa ne pomaže, ponekad se od muke dignem u sred noći i dođe mi da zaplaćem... nisam se već jako dugo naspavala... ukoći me u kićmi, poćnu me boljet koljena i slično... :(
Uf mene je moja nesanica prošla konačno, a izmučila me je dosta. I ja sam već tulila od muke.
Sada se budim samo dva puta po noći, kičma se drži još dobro makar me tu i tamo ukoči ali me kuk ljevi boli kao u stare babe . A najdraže mi je na ljevoj strani spavati na desnoj me nekako sindrom nemirnih nogu hvata... 33 tjedan... Baš me zanima što će još biti do kraja
Jojo-znam kako ti je! Ja sam u 31. tjednu i usred noći se budim po tri puta (što zbog toga što mi ne odgovara položaj, što zbog mjehura i lupkanja bebe). Ako zaspem na desnoj strani, počnem mrmljati u snu da i samu sebe probudim, a i isto tako mi noge postaju nemirne. Gubiš li dah? Ja često, a i imam žgaravicu. I bole me rebra, maleni me baš dobro zvizne. Ali, sve se to isplati za ovakav prekrasan blagoslov!
Dosta gubim dah , mislila sam da je zbog težine ali je zbog trbuha koji pritišće ošit, jaučem ko baba kad tražim poziciju grleći taj poplun po noći. A žgaravica mi je nedavno krenula, onda tamanim kanticu jogurta u tri ujutro da se smiri
Neki dan sam pokupila prehladu tako da tri dana već ne spavam od bolova pa si mislim da kada ću se morati ustajati po noći neće biti nikakav problem s obzirom na staž koji sam stekla zadnjih mjeseci
Bebač je prva osoba na koju se ne ljutim kada me boli cijeli trbuh radi radi njegovih vratolomija
Moje spavanje je bilo super, sve dok nisam ušla u 30. tjedan, evo od onda se nisam normalno naspavala. Zaspim bez problema, ali od 5 sam budna. Bilo to da zaspim u 12, 1,4, ja se bum u 5 probudila i nema više spavanja do 8, 9.
Curka se rita, ja se razbudim od silnog pišanja i to je to.
Skupljamo iskustvo sa nespavanjem da se zna što nas čeka!
Ali stvarno sam sve očekivala a iskreno najmanje problem nesanice koji me fino muči i to već lijep period trudnoće.
Znate onu izreku očekuj neočekivano i ništa te neće iznenaditi e pa mene je zeznulo
Sortiraj odgovore
Najstariji