Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    26. Kolovoz 2014. 17:16

Docky ma samo ti produzi do mene ima se sta cistit kad vec imas volje ;))

DOCKY
    27. Kolovoz 2014. 10:04

Teaa2803

Docky ma samo ti produzi do mene ima se sta cistit kad vec imas volje ;))

hahah, jucer mi muz kaze, haloo jel ti nije rano prozori ..zavjese i ono bolesno ciscenje kupaone doslovno cetkicom za zube, hahaha.. Pa sam si sjela i skontala kako cu to jos sigurno 5 puta do poroda ispoocetka napraviti. ;)

DOCKY

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 13:06

Dada...ima nas još bez tog hormona :) a ne da bi mi trebao nego bi mi pod hitno trebao

Boška2
    27. Kolovoz 2014. 13:26

A ja mislila da sam jedina koja ne prestaje čistiti!!!! Vidim ima nas još! Trbuh do zuba,a ja na ljestve valjčić u ruku i farbam zidove,pa nakon toga ribanje i pranje,glancanje prozora..... I tako prostoriju po prostoriju! A za sljedeći tjedan spremno je peglanje! Očito da hormoni rade!!!! :)

<3<3<3 Karl <3<3<3

Jojo5
    18. Rujan 2014. 22:57

Nisam odspavala u komadu pet sati više od dva mjeseca a možda i više, postaje sve gore a ja postajem monster. Totalno loše volje i čangrizava.
    Nikada nisam imala problema sa spavanjem ovo me ubija!
    Legnem u 12 , budna sam u 1, 3, 4, 6 ,8 i onda počinjem odustajati od sna i vučem se kao zombi po kući nesposobna za išta dok me ne slomi oko 11 i onda odspavam dva sata u komadu. I tako mjesecima! 
    Baš se jadno osjećam

brcka1902
    19. Rujan 2014. 00:20

Ja ne mogu spavati tek od proslog tjedna od kad me muce lazni trudovi. A kad zaspim i onda me probudi bol u 4 ujutro onda neznam jel krenulo zaozbac ili opet laznjaci. A ako ovako nastavim jos par tjedana, pa tko ce cut bebu po noci kad konacno nist nece boljet.

Teea
    28. Rujan 2014. 17:33

ma joj, neznam više ni sama kako da se namjestim, evo 34 tjedan će, podmećem jastuke na sve žive naćine, i ništa ne pomaže, ponekad se od muke dignem u sred noći i dođe mi da zaplaćem... nisam se već jako dugo naspavala... ukoći me u kićmi, poćnu me boljet koljena i slično... :(

Jojo5
    06. Listopad 2014. 20:21

Uf mene je moja nesanica prošla konačno, a izmučila me je dosta. I ja sam već tulila od muke.
    Sada se budim samo dva puta po noći, kičma se drži još dobro makar me tu i tamo ukoči ali me kuk ljevi boli kao u stare babe .  A najdraže mi je na ljevoj strani spavati na desnoj me nekako sindrom nemirnih nogu hvata... 33 tjedan... Baš me zanima što će još biti do kraja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI