Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    21. Svibanj 2015. 18:38

Joj Tinčica, ovo s malom bebom palčicom, brrrr... Najgore mi je to kad u snu kao plačem, to mi je užasno!
    Ja sam prošlu noć sanjala da me neki ludi profesor u nekakvoj školi stišće po trbuhu, i ja mu stalno mičem ruke i preklinjem ga, molim vas samo ne po trbuhu, molim vas, a on mi se kao nešto umiljava, al i dalje me jako stišće, užas... 

Tinčica3
    21. Svibanj 2015. 22:03

Baby1

Joj Tinčica, ovo s malom bebom palčicom, brrrr… Najgore mi je to kad u snu kao plačem, to mi je užasno!
    Ja sam prošlu noć sanjala da me neki ludi profesor u nekakvoj školi stišće po trbuhu, i ja mu stalno mičem ruke i preklinjem ga, molim vas samo ne po trbuhu, molim vas, a on mi se kao nešto umiljava, al i dalje me jako stišće, užas… 

Uzas, ta bespomocnost u snu je najgora. Zavidim mamama koje sanjaju sunce i cvijece.

Evo i sinoc sam sanjala opet bebu, ovaj puta trudove i sam porod, i rodio se moj sin, ali ne dise! I ja ga drzim na grudima i molim da prodise, a on ne reagira. Skoro sam se ugusila u suzama. Gledam non stop na sat, koliko jos vremena imamo. Kad je prosla sesta minuta trgnula sam se i probudila. 

Ja ne znam zasto ovakve snove sanjam. Bas me iscrpi to. Pretpostavljam da je stres zbog ispita sutrasnjeg u pitanju pomijesan sa hormonima. Ma... Samo da sve prode i da mi svoje bebe ljubimo i grlimo, a ovoga se necemo ni sjecati :)

Baby1
    22. Svibanj 2015. 15:21

Ma proći će i to! A vjerojatno ti je i zbog stresa, da. 
    Ja sam na početku trudnoće više sanjala tako neke čudne snove, sad tu i tamo...
    Nadam se da ti je uspješno prošao stručni ispit! 

cipelica
    22. Svibanj 2015. 19:39

do sada sam spavala super, al zadnjih par noći mi toliko utrne ruka ili obe ruke da me probudi bol i moram ustat, opustit ih skroz uz tijelo, usput obavim wc i vratim se leć...jednu noć mi se to dogodilo 5 puta, svako uru vrimena...užas...

Maka2
    23. Svibanj 2015. 10:28

Evo ja sma u 29. tj i vec par dana se budim zbog grčeva u listovima. Užasni su bolovi, počela sam piti više Mg i Ca možda bar malo pomogne ali kroz cijelu trudnoću do sad nema spavanja duže od pol 6. Diži se,na wc i onda doručak. Sve je to bilo idealno dok sam još išla ujutro na faks,pa se ide na vlak ali sad otkad sma na mirovanju me to ubija 

dea32
    25. Svibanj 2015. 08:59

Ja sam do sad spavala super. Ponekad sam se znala razbudit kad sam isla na wc, al rijetko. No, zadnja 2 tj me rastura gornji dio leda ( vec sam muza optuzila da me u snu tuce ), uzas ko da me vlak pregazio. A nocas se nikako namjestit. Ni sa 3 jastuka ni bez njih, zujala sam u strop od 3 do pola 7 kad sam konacno nasla polozaj ( polusjedeci-polubocni) i zaspala. I sve bi to bilo ok da moji susjedi u zgradi nisu odlucili renovirat stan i krenut u 8 nabijat!! 

dea32
    25. Svibanj 2015. 09:00

U 33tt sam..

Tinusha
    13. Listopad 2015. 11:33

pozdrav svima ovo je moj prvi post u životu, no čitajući svakodnevno vaše postove odlučila sam se i ja priključiti sa svojim pitanjima i komentarima  
    sada sam u 17-tom tjednu i što se tiče spavanja nemam velikih problema...mokrenje mi nije problem..no do trećeg mjeseca mi je užasno bilo teško tijekom noći se okretati jer bi osjetila bolove, grčenje i znalo bi me "prerezati" dolje..stoga je moje svako okretanje bilo vrlo pažljivo...nakon 3.mj.sve se smirilo i napokon sam odahnula...no sada, već dva puta u možda tjedan dana mi se dogodilo da sam opet prilikom okretanja i mijenjanja strana osjetila bol..jednom onako ošrtu, a drugi put bol..više kao grčevi...jako me to uplašilo, tako da sam se odmah razbudila...inače spavam još i na trbuhu,ali više sa strane...eto..nadam se da nisam "udavila" s ovim mojim prvim postom, ali pomalo me to brine pa me zanima da li itko ima sličnih iskustava...
    pozzz

• SunnySmile
    13. Listopad 2015. 16:18

Da se i ja malo priključim raspravi... 18t, super spavam, nema bolova, grčeva, mokrenja. Još mi ni trbuh nije velik pa ne smeta, tako da se probudim i na trbuhu i leđima... Malo me strah za spavanje na lađima jer sam čitala da maternica pritisne venu pa beba ne dobiva dovoljno krvi  Uopće ne znam kako da se zadržim samo na boku, a  prije trudnoće sam spavala samo na lijevom boku

dillb
    14. Listopad 2015. 12:00

ja sam u 38tt i spavam kako mi paše. i na bokovima i na leđima. kad dijete natjera, promijenim stranu. doktorica mi je nedavno rekla da se priroda lijepo pobrine za to, kako mama spava tako se i dijete namjesti. okretanje je pravi horor. bolovi u zdjelici, kod stidne kosti su ubitačni. ali moram se nekako okrenuti ili dignuti. primijetila sam da se bolovi pojačaju kad nosim starijeg sina. srećom, još malo do poroda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI