Žene, jel vi sanjate kaj? Ja ove posljednje tri noći samo sanjam neke lude snove, akcijske neke,užas jedan. Budim se sva puna adrenalina.
Ja sam preumorna da bi nekaj sanjala, ili se ničeg ne sjećam...a i budim se svakih pola sata pa valjda ni ne stignem tak čvrsto zaspati da bi sanjala nekaj.... al sad kad gledam mislim da cijelu trudnoću nisam niš sanjala
Svaki dan drugi san , na početku trudnoće sam se znala buditi zbunjena jer nisam kužila dali je to san bio ili se fakat dogodilo hehe koma
U zadnje vrijeme me mačke spopale samo mačke sanjam a jučer prestrašno... To je bila noćna mora a ne san.
Mrzim kada cijeli dan mislim na san koji sam sanjala , mogu romane početi pisati. Akcione Dada s elementima psiholoških drama trudnice
Uglavnom odgovor je da, ne prestajem sanjati, imam tamo drugi život a opet sam i tamo trudna
Cure drage kakvo spavanje-kod mene tulum. Svi pozaspaše u kući, ja došla u kupaonicu na tuširanje a kod nas je špancir -otvoren prozor a Urban pjeva. Udaljenost od koncerta mi je 5 km a imam filing da mi pjeva u dvorištukad završi onda ću pokušat zaspati i nadam se nešto lijepo sanjati
Boba
Boba tebi je super onda :D
ja sam neku noć sanjala da je pal nekakav meteor i da je kao smak svijeta a nije nigdje bilo dragoga da bude kraj mene i onda sam s nekim raspravljala da kak baš sad dok sam ja trudna je smak svijeta xD :P
gluposti sanjam.
Imala sam noćne more tipa imam samo tri stvari za obuć bebi, beba je tu ali je velika već, sve nekakve gluposti -.-
Ja već nekoliko večeri zaredom sanjam da rađam,i uvijek je druga beba,ali je svaki put ogroman? samo nekad već priča,nekad već sjedi,nekad me ljubi a ja uvijek plačem od sreće i onda se probudim u suzama....
Ja sam uvijek sanjala blizance i nista drugo sve vezano za blizance od shopinga do ogromnog trbuha do poroda .. Bas freak ..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Eh spavanje Legnem,onda se izvrtim ko na raznju na sve moguce strane,dok si podbocim stomak,noge..prodje sat vremena..i fakat spavam do jutra,mozda jednom na pi pi
Sortiraj odgovore
Najstariji