Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dada32
    24. Kolovoz 2014. 21:31

Žene, jel vi sanjate kaj? Ja ove posljednje tri noći samo sanjam neke lude snove, akcijske neke,užas jedan. Budim se sva puna adrenalina. 

pčelica9
    24. Kolovoz 2014. 21:40

Ja sam preumorna da bi nekaj sanjala, ili se ničeg ne sjećam...a i budim se svakih pola sata pa valjda ni ne stignem tak čvrsto zaspati da bi sanjala nekaj.... al sad kad gledam mislim da cijelu trudnoću nisam niš sanjala

Jojo5
    24. Kolovoz 2014. 23:55

Svaki dan drugi san , na početku trudnoće sam se znala buditi zbunjena jer nisam kužila dali je to san bio ili se fakat dogodilo hehe koma
    U zadnje vrijeme me mačke spopale samo mačke sanjam a jučer prestrašno... To je bila noćna mora a ne san.
    Mrzim kada cijeli dan mislim na san koji sam sanjala , mogu romane početi pisati. Akcione Dada s elementima psiholoških drama trudnice 
     Uglavnom odgovor je da, ne prestajem sanjati, imam tamo drugi život a opet sam i tamo trudna

Boba10
    25. Kolovoz 2014. 00:27

Cure drage kakvo spavanje-kod mene tulum. Svi pozaspaše u kući, ja došla u kupaonicu na tuširanje a kod nas je špancir -otvoren prozor a Urban pjeva. Udaljenost od koncerta mi je 5 km a imam filing da mi pjeva u dvorištukad završi onda ću pokušat zaspati i nadam se nešto lijepo sanjati

Boba

MalaMuca
    25. Kolovoz 2014. 07:20

Boba tebi je super onda :D
    ja sam neku noć sanjala da je pal nekakav meteor i da je kao smak svijeta a nije nigdje bilo dragoga da bude kraj mene i onda sam s nekim raspravljala da kak baš sad dok sam ja trudna je smak svijeta xD :P
    gluposti sanjam.
    Imala sam noćne more tipa imam samo tri stvari za obuć bebi, beba je tu ali je velika već, sve nekakve gluposti -.-

Gold👑
    25. Kolovoz 2014. 08:51

Ja već nekoliko večeri zaredom sanjam da rađam,i uvijek je druga beba,ali je svaki put ogroman? samo nekad već priča,nekad već sjedi,nekad me ljubi a ja uvijek plačem od sreće i onda se probudim u suzama.... 

MalaMuca
    25. Kolovoz 2014. 09:04

e pa tak je i moja beba isto, kao rodila sam a već je velika :D

Tejuska♡
    25. Kolovoz 2014. 09:08

Ja sam uvijek sanjala blizance i nista drugo sve vezano za blizance od shopinga do ogromnog trbuha do poroda .. Bas freak ..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

vesna8788
    25. Kolovoz 2014. 18:20

Eh spavanje  Legnem,onda se izvrtim ko na raznju na sve moguce strane,dok si podbocim stomak,noge..prodje sat vremena..i fakat spavam do jutra,mozda jednom na pi pi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.