Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    25. Kolovoz 2014. 18:37

meni je u zadnje vrijeme krenulo spavanje do jutra (nadam se da se sad neću ureknuti) ono oko 1, pol 2 se pred tvom probudim i onda u spavaćoj do jutra... ali isto tako gluposti sanjam za poludit ... one full realne snove.. iako bebe do sad nisam sanjala

MalaMuca
    26. Kolovoz 2014. 07:42

Kolko vi puta idete piškiti po noći? (kak ovo glupo zvuči :D )
    al ja sam već živčana na svoj mjehur. Znači prek dana sve oke, ne piškim sto puta dnevno, ali po noći sam luda. S obzirom da sam imala problema s mokraćnim putevima, ne znam jel bi to trebala tome prepisat il je razlog jednostavno to kaj sam trudna. 
    sad sam u 25.tjednu. 
    Evo recimo ovu noć sam išla piškiti 4-5 puta, ne znam više ni sama, nisam brojala
    jel to tak normalno? 
    idem idući tjedan na kontrolu pa bum odmah i ginekologa pitala

Nalah
    26. Kolovoz 2014. 09:06

Noćas sam opet sanjala da krvarim i da sam rodila na poslu ://///

Tejuska♡
    26. Kolovoz 2014. 09:08

Malamuca .. ja sam u trudnoci isla pisat id 4-8 puta nikada manje to me je strasnoo zivciralo

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DOCKY
    26. Kolovoz 2014. 09:21

Potpuno mi je jasna ova problematika spavanha, ili tocnije NEspavanja, svakih sat na pi pi ili sam zedna kao krec ili sanjam neke astronomske gluposti pa od muke bemogu zaspati! Katastrofa!!

DOCKY

Tejuska♡
    26. Kolovoz 2014. 09:28

Docky pa di si tii :)) nije te dugoo biloo :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nalah
    26. Kolovoz 2014. 09:31

malamuca,to nam je trening za bebu :)

Iskrica1347
    26. Kolovoz 2014. 09:55

MalaMuca - ja isto idem često pišati.. U sredini trudnoće sam išla i po 5 puta sigurno. Sad nešto manje, ali meni se prebacilo na dan.
    A što se tiče snova - neki dan sam sanjala da sam išla na pregled i zaboravila da je P ostala sama doma spavati i da nisam mogla mrdnuti od doktora jedno 4 sata (u međuvremenu sam se sjetila da je P sama doma). I tako ja dojurim doma, a dijete plavo od plakanja... Probudila sam se sva u znoju...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.