Grozno jel da....
San prije toga je da na najvećem pljusku parkiram i preparkiravam auto... Neki čitač snova bi imao sa mnom posla...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja u trudnoci nisam uspjela puno sanjati jer nisam ni spavala u trudnoci a evo nas dvije i nastavile dalje ne spavati po dani super a po noci place i jede ali ajde proci ce i ti.Iskrice jesili napunila baterije kako je bilo u Rovinju si se uspjela okupat koji put.
Oprostite na off, ali da odgovorim: Antonio - jesam, uspjela sam čak. I moram priznati da mi je prilično pasalo. Ali vidjela si i sama vrijeme. Meni nije problem more (ja čak preferiram kad je hladnije 23-25 stupnjeva max), ali ak vani puše onda mi se ne ide u vodu...
Ali bilo je fora. Išli smo i na Katarinu na mini-golf i tak. Ali nisam sigurna da li sam se umorila ili odmorila jer smo imali i dosta stresnih situacija usput.. Plus - uz ovakvo šugavo vrijeme baš i nemaš kuda otpeljati Paulu na neko igranje... Stvarno bi netko trebao izmisliti neku igraonicu u Rovinju ili okolici. Brijem da bi pogotovo od jeseni do ljeta imao ful puno posla...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Docky ma samo ti produzi do mene ima se sta cistit kad vec imas volje ;))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji