Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mini999
    25. Svibanj 2018. 01:56

Pozdrav svima ,nova sam ovdje :) 

Imam pitanje ,zanima me zadnju mengu sam imala 24.4 ,imala sam nezasticeni odnos 5.5. . ciklusi su mi inace od 25 do 29 dana .medutim ovaj put menga mi je kasnila dva dana .ima dosta simptoma trudnoće,od pojaćanih mirisa do bolnih grudi .kod pms_a mi isto tako znalo biti medutim ne te duzine nego samo dan dva a trenutno vec vise od tj dna imam te simptome.jutros sm dobila puno plaze krvarenje nego inace a prije tog sam imala dva tjedna pojacan isjedak ,zadnja dva dna je postao skroz blago smeckati.sta mislite dali se to radi o laznoj menstruaciji i trudnoći te imate li kakav savjet .nisam jos do sax radila test .  lp

ana_nenadic
    28. Svibanj 2018. 13:44

Draga Mini999,

ovo što opisuješ zvuči mi kao moje obje trudnoće. Odi u ljekarnu, kupi test i napravi s prvo jutarnjom mokraćom. Nemoj čekati jer ako si trudna, a imaš krvarenje ginekolog će ti prepisati terapiju koja ti može spasiti bebu kao što je mni u obje trudnoće. 

Sretno i javi rezultate :) 

• Bubamara15
    02. Lipanj 2018. 09:43

Zdravoo menstruacija kasni 4 dana, i onda se pojavi smedji iscjedak, da li je neka imala takvu situaciju?? Sta to predstavlja??Da naglasim aktivni odnosi 😄

Redhead
    02. Lipanj 2018. 19:36

Pozdrav. Usla sam u 6 tjedan i maloprije sam isla piskit vidila crvebo kad sam se obrisala bilo je par crvenih tockica... ne mogu se smiriti

Bulbi91
    02. Lipanj 2018. 19:54

Redhead

Pozdrav. Usla sam u 6 tjedan i maloprije sam isla piskit vidila crvebo kad sam se obrisala bilo je par crvenih tockica… ne mogu se smiriti

Ako je bila svjeza krv bilo bi dobro da odes na hitnu...da ti daju terapiju za odrzavanje trudnoce i vide je li sve ok...

ana_nenadic
    05. Lipanj 2018. 16:03

Ja sam imala tako u obje trudnoće, otišla odmah kod ginekologinje, dobila duphastone i mirovanje. Prva trudnoća prošla uredno, curica ima 14 mjeseci. Druga trudnoća je sad 20 tjedana i više ne uzimam terapiju i sve super napreduje. Moj savjet, napraviti test ako je pozitivan, pravac doktoru

ana_nenadic
    05. Lipanj 2018. 16:03

Slažem se i ja bi odmah otišla doktoru za svaki slučaj

Redhead
    05. Lipanj 2018. 16:15

Isla sam  na hitnu dobila Dufastone. Odma sutradan smedi iscjedak. Jucer doktor dao Utrogestan vaginalno. Iscjetka nema vise, jedini sta tableta visak iscuri jelte, nemam nikakvih bolova osim migrene al eto to je normalno. U ponedjeljak kontrola. Al imam osjecaj da je sve u reru. Da nije, misljm da bi imala bolove nekkakce

• Nana216
    15. Lipanj 2018. 11:43

Pozdrav curke .....trudna sam 5tj+5...
    Sa 4 tj mi se pojavio smedi iscjedak i drufi dan par kapljica svjeze krvi....4+3sam isla na prvi uzv i vidljive su bile dvije male gestacijsks vrecice....poslije tog adalje smedi iscjedak samo kapljica na dnevnom ulosku..kad se obrisem nista.....u subotu na nedelju trag krvi na  papiru i malo smede krvi se iscjedilo dok sam isla na wc ...kasnije nista vise i jos jedan dan trajao smedi iscjedak samo kapljica na uloski....danas 4 dan kako nemam iscjedak ...mislite da je sve ok? 
    Ako nebi bilo dali bi iscjedak i dalje trajao ?ja si nekako mislim ako je stao iscjedak da bi moglo bit sve ok ??? 
    Inace imam utrogestan 3×1  od pocetka trudnoce.
    Pozdrav :) 

Marijaa30
    15. Lipanj 2018. 12:55

Ja sam imala smeđi iscjedak par dana, al sam odmah prvi dan kak se pojavio otisla na hitnu (moja doktorica je bila na godisnjem), rijec je bila o implantacijskom krvarenju na srecu. Ja bi svakako otisla provjeriti. Bude se javio neko s vise iskustva, al znam da ja nebi mogla izdrzati.

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.