Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nana216
    15. Lipanj 2018. 13:11

Marijaa29

Ja sam imala smeđi iscjedak par dana, al sam odmah prvi dan kak se pojavio otisla na hitnu (moja doktorica je bila na godisnjem), rijec je bila o implantacijskom krvarenju na srecu. Ja bi svakako otisla provjeriti. Bude se javio neko s vise iskustva, al znam da ja nebi mogla izdrzati.

Da al sad nema nista vise i nemam bolova nikakvih ...terapiju imam od pocetka trudnoce...u ponedeljak imam ponovni uzv ....prvi put kad se pojavilo sam bila kod dr sa 4+3 i potvrdena je trudnoca 2 male gv ...rekao je da ne vidi otkud to. 
    Zasad je mirno sve nadam se da tako i ostane.
    Zanimalo me dali je koja kad je prestao iscjedak ipak lose zavrsilai ili je dobar znak da nema iscjetka vise :) 

Redhead
    15. Lipanj 2018. 13:14

Meni je bio dobar znak sta ga nije bilo. Uzimam Utrogestan. Cak su se grcevi smanjili

Marijaa30
    15. Lipanj 2018. 14:56

Pa trebao bi biti dobar znak jer nema vise iscjetka 😁
    Isto sam dobila uttogestane i nestao je. Nisam skuzila da si bila kod doktora, a imala si iscjedak. To je druga stvar.

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    15. Lipanj 2018. 15:17

Nana216 ja ga imala 2 tjedna skoro i uz utrogestane i sve je proslo ok, ali nisam imala nikakve bolove hvala bogu, dr mi je rekao ako je bez bolova vecinom je implantacijsko, mislim da je sve ok, sretno

💙Bartol💙

• Nana216
    15. Lipanj 2018. 15:34

Hvala curke nadam se da bude sve ok ...u ponedeljak je kontrola :) 

• Nana216
    15. Lipanj 2018. 15:38

U 1 mjesecu mi se dogodilo isto ...smedi iscjedak i plod prestao sa razvijanjem...al je bio konstantno prisutan .....i vise ga je bilo nego sad ....tako da me strah uopce ici na kontrolu  :$ 

• Ticak
    16. Lipanj 2018. 12:36

Pozdrav.. Moze pomoc.. Ja sam u 11 tjednu trudnoce i smedi iscjedak mi se pojavio prvi puta prije nego sto sam saznala da sam trudna. Otisla sam kod doktorice i rekla je da imam hematom na svu sreću nije veliki i dala mi je duphaston da pijem i evo pijem ga vec skoro 2 mjeseca a smedi iscjedak se svako malo pojavljuje i traje po nekoliko dana... Jeli to zbog hematoma ili je sa bebicom nesto strah me otic doktoru. 

ana_nenadic
    17. Lipanj 2018. 17:10

Nana216, sigurno je dobar znak da više nemaš iscjedak. Sretno na pregledu 😊. 

Matea tako je meni bilo u prvoj trudnoći, iscjedak bi se svako malo pojavljivao pa prestajao, na kraju je sve dobro prošlo, curica mi ima 15 mjeseci 😊. Samo ti pij terapiju, što više miruj i redovno na kontrole. Držim fige da bude sve ok 😊

• Nana216
    21. Lipanj 2018. 18:54

Curke sve je super....na ultrazvuku 6+1 smo vidjeli dva mala srca kako kucaju :)
    Iscjetka nema vise uopce i nadamo se da tako i ostane :) 

Redhead
    21. Lipanj 2018. 19:42

Nana216

Curke sve je super….na ultrazvuku 6+1 smo vidjeli dva mala srca kako kucaju :)
    Iscjetka nema vise uopce i nadamo se da tako i ostane :)

Jupiiiii! Bas mi je drwgo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.