Ja sam imala smeđi iscjedak par dana, al sam odmah prvi dan kak se pojavio otisla na hitnu (moja doktorica je bila na godisnjem), rijec je bila o implantacijskom krvarenju na srecu. Ja bi svakako otisla provjeriti. Bude se javio neko s vise iskustva, al znam da ja nebi mogla izdrzati.
Da al sad nema nista vise i nemam bolova nikakvih ...terapiju imam od pocetka trudnoce...u ponedeljak imam ponovni uzv ....prvi put kad se pojavilo sam bila kod dr sa 4+3 i potvrdena je trudnoca 2 male gv ...rekao je da ne vidi otkud to.
Zasad je mirno sve nadam se da tako i ostane.
Zanimalo me dali je koja kad je prestao iscjedak ipak lose zavrsilai ili je dobar znak da nema iscjetka vise :)
Meni je bio dobar znak sta ga nije bilo. Uzimam Utrogestan. Cak su se grcevi smanjili
Pa trebao bi biti dobar znak jer nema vise iscjetka 😁
Isto sam dobila uttogestane i nestao je. Nisam skuzila da si bila kod doktora, a imala si iscjedak. To je druga stvar.
26.8. Ivan 💙💙
Nana216 ja ga imala 2 tjedna skoro i uz utrogestane i sve je proslo ok, ali nisam imala nikakve bolove hvala bogu, dr mi je rekao ako je bez bolova vecinom je implantacijsko, mislim da je sve ok, sretno
💙Bartol💙
U 1 mjesecu mi se dogodilo isto ...smedi iscjedak i plod prestao sa razvijanjem...al je bio konstantno prisutan .....i vise ga je bilo nego sad ....tako da me strah uopce ici na kontrolu :$
Pozdrav.. Moze pomoc.. Ja sam u 11 tjednu trudnoce i smedi iscjedak mi se pojavio prvi puta prije nego sto sam saznala da sam trudna. Otisla sam kod doktorice i rekla je da imam hematom na svu sreću nije veliki i dala mi je duphaston da pijem i evo pijem ga vec skoro 2 mjeseca a smedi iscjedak se svako malo pojavljuje i traje po nekoliko dana... Jeli to zbog hematoma ili je sa bebicom nesto strah me otic doktoru.
Nana216, sigurno je dobar znak da više nemaš iscjedak. Sretno na pregledu 😊.
Matea tako je meni bilo u prvoj trudnoći, iscjedak bi se svako malo pojavljivao pa prestajao, na kraju je sve dobro prošlo, curica mi ima 15 mjeseci 😊. Samo ti pij terapiju, što više miruj i redovno na kontrole. Držim fige da bude sve ok 😊
Curke sve je super....na ultrazvuku 6+1 smo vidjeli dva mala srca kako kucaju :)
Iscjetka nema vise uopce i nadamo se da tako i ostane :)
Curke sve je super….na ultrazvuku 6+1 smo vidjeli dva mala srca kako kucaju :)
Iscjetka nema vise uopce i nadamo se da tako i ostane :)
Jupiiiii! Bas mi je drwgo!
Sortiraj odgovore
Najstariji