Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tedy95
    22. Prosinac 2017. 10:11

Hallo moj prvi dan zadnje menst. Je bio 10.11. Test sam radila 12.12 I  drugi 13.12. Pozitivna oba od pocetka tjedna imala sam blago krvarenje u pon, pa smedi iscjedak d o jucer i danas opet krvarenje blago nije puno ali recimo oko pola dnevnog uloska. Kaze mi ginekologica kod koje sam bila u srijedu da se nista jos nevidi beta je dosta niska pa ili je rana trudnoca u pitanju ili vanmatericna ugl sva sam u panici. Rekla mi je preko telefona danas da mirujem i da ako mi nebude dobro odem drugom ginekologu sljedeci tjedan jer je ona na godisnjem. Sva sam u brigi neznam sta da mislim sta smijem raditi sta ne... zbunjena skroz

Tinchyca
    22. Prosinac 2017. 19:02

Ako osjetiš jake bolove odmah pravac doktor. I ja sam imala to krvarenje na samom početku tzv implantacijsko krvarenje i prestalo samo od sebe. Ne brini se samo puno strpljenja i pozitivnih misli ❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙

kisica
    26. Prosinac 2017. 17:19

Poučena lošim iskustvima, nebi više nikada ni trenutak dvoumila što i kako nego bi išla na pregled odmah.

• madi
    03. Siječanj 2018. 15:47

Pozdrav cure! Molila bi vas za savjet..znaci u 7 tjednu sam..pijem folnu i stavljam vaginalete utrogestan3×1. Do sada je bilo sve ok,jucer malo poslije podne me par puta presjeklo u donjem dijelu trbuha..i kako sam sinoc zaspala i oko pol 12 na vecer sam isla na wc i kada sam se obrisala bio je krvavi icjedak,na ulosku ga nije bilo,samo kad sam se obrisala..bez ikakvih bolova.. Danas u jutro sam se probudila,iscjetka nije bilo,takodjer bolova nema...malo popodne svijetlo smedji iscjedak i sad opet nista..sta vi mislite? Ginekologica mi je do 10og na go,a ne bi htjela ici ovom ginekolgu jer je uzasno grub..sta da radim? Ima li itko slicnih iskustava?

03. Siječanj 2018. 17:22

madi

Pozdrav cure! Molila bi vas za savjet..znaci u 7 tjednu sam..pijem folnu i stavljam vaginalete utrogestan3×1. Do sada je bilo sve ok,jucer malo poslije podne me par puta presjeklo u donjem dijelu trbuha..i kako sam sinoc zaspala i oko pol 12 na vecer sam isla na wc i kada sam se obrisala bio je krvavi icjedak,na ulosku ga nije bilo,samo kad sam se obrisala..bez ikakvih bolova.. Danas u jutro sam se probudila,iscjetka nije bilo,takodjer bolova nema…malo popodne svijetlo smedji iscjedak i sad opet nista..sta vi mislite? Ginekologica mi je do 10og na go,a ne bi htjela ici ovom ginekolgu jer je uzasno grub..sta da radim? Ima li itko slicnih iskustava?

Smedju iscjedak je isto krvarenje,  samo je u pitanju stara krv. Najcesce je potpuno bezopasan u ranoj trudnoci i moze se javljati do 12.tt dok se formira osteljica i to sve jos spada pod impatacijsko krvarenje, medjutim ja sam kod svakog krvarenja-iscjetka isla na hitnu. Bolje da odem i da mi kazu da je ok,  i 10 puta ak treba,  nego da ne odem a ispadne lose.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mono1111
    04. Siječanj 2018. 19:31

Tako je.
    Kod svake pojave bilo kakvog krvarenja, odi na hitnu !

ami25
    08. Siječanj 2018. 16:26

Pozdrav mame,
    imam pitanje. prošli tjedan točno 7 tt sam uočila smeđi iscjedak otišla na hitnu kamo je doc tada na prvom uzv ustanovio da je sve ok s plodom i srce kuca dao mi utrogestan i mirovanje,nakon tog dana se povuklo da bi danas opet počelo više nego prvi put i tamnije dosta znači nakon 7 dana, sutra bi bilo 8 tt. Čitam da se curama dešavalo al da se nakon terapije vraća mi je zaista čudno i zabrinjavajuće. malo sam uplašena a doktor mi je na godišnjem i ponovni pregled imam tek u pon. da li je tko imao sličnu situaciju? Znam da mirujem pijem tablete i više se ništa ne može napraviti ali htijela sam čut možda pokoje iskustvo ako postoji slično.

💙Bartol💙

08. Siječanj 2018. 17:07

ami25

Pozdrav mame,
    imam pitanje. prošli tjedan točno 7 tt sam uočila smeđi iscjedak otišla na hitnu kamo je doc tada na prvom uzv ustanovio da je sve ok s plodom i srce kuca dao mi utrogestan i mirovanje,nakon tog dana se povuklo da bi danas opet počelo više nego prvi put i tamnije dosta znači nakon 7 dana, sutra bi bilo 8 tt. Čitam da se curama dešavalo al da se nakon terapije vraća mi je zaista čudno i zabrinjavajuće. malo sam uplašena a doktor mi je na godišnjem i ponovni pregled imam tek u pon. da li je tko imao sličnu situaciju? Znam da mirujem pijem tablete i više se ništa ne može napraviti ali htijela sam čut možda pokoje iskustvo ako postoji slično.

Moze se vracati i uz terapiju,  meni se vratilo.
    Prvi put je bilo u 6.om tjednu,  hitna,  terapija. Trajalo 10ak dana uz terapiju. I onda opet u 10om tjednu,  trajalo 2 dana.
    Nisam imala hematom,  nego su jednostavno zilice pucale prilikom implantacije i formiranja posteljice. I to sve kazu jos ide pod implantacijsko krvarenje do 12tt. Svaki put kad se javilo isla sam na hitnu i na tvom mjestu ja bih i sada otisla. Bolje 10puta i da je sve ok,  nego da jednom ne odes a nesto bude.
    Sretno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Romana33
    08. Siječanj 2018. 17:25

Tako i meni. Uz terapiju se vraca smedi iscjedak. Poceo isto oko 6 tj, pocela terapiju i nekoliko dana mir i onda opet . I tako do skoro 9 tj. Onda mi pojacala terapiju i opet dalje mi se pojavljuje. Sad sam skoro 11 tj i bas prije 2 dana sam imala tamno crveni izljev
     Ali ne obilan i bez boli. Danas isla na kontrolu i sve u redu. Srce kuca i bebica raste. Meni isto navodno pucaju zilice jer nemam hematoma. To samo stvara stres i brigu.. a po mojem nije normalno da se i uz terapiju to vraca

ami25
    08. Siječanj 2018. 17:29

Hvala ti proud mommy. da da bas kao da zilice pucaju jer nije onako vodenast iscjedak nego onako sluzavo kao neke crte sluzave zato me i prestrasilo jer su vise komadići. tamno tamno smeđe. budem vidjela danas kako ce bit tokom dana ako ne bude bolje onda sutra idem na hitnu, iako se sestra prošli put ponijela čudno, kao joj pa to vam nije hitno do 12 og tjedna to nije beba i ne spada pod hitnoću i naravno čekala 3 sata. kao što bude bude.

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.