Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romana33
    08. Prosinac 2017. 13:25

Tinchyca

Normalno je da te jajnik boli. Mene je cijelo vrijeme boljelo dolje ko da trebam dobiti i tako 2-3 tjedna. Čak sam na dan kad sam trebala dobiti imala krvarenje ali je trajalo samo taj jedan dan. Znam kakav je to osjećaj straha. Ja sam ove godine u 6mj izgubila trudnoću koja od početka nije davala neke nade. I sad kad sam opet ostala trudna nisam se mogla ne zivcirati i razmišljati o tome i nisam se smirila dok sa 7+2 nisam vidjela malo srčeko kako kuca. Tak da te razumijem. Ali svaka trudnoća je priča za sebe i nema veze sa prošlom. Probaj to tako gledati. To što si imala jedan spontani nema veze sa ovom trudnoćom. Probaj se ne zivcirati previše i misliti pozitivno 😊

Pokusavam ,stvarno... Ali svaki odlazak na vc mi stres da nebi vidjela krv. Non stop se pregledavam. I ja sam na dan ocekivane isto krvarila svijetlo isto kao i sad u srijedu dok sam na hitnu isla. Ja se stvarno nadam da mi zilice pucaju i da se cistim od mioma koji sam navodno prije ove trudnoce imala. Mozda je trudnoca potaknula prsnuce mioma , neznam. I ja imala bolove ko menstrualne ,ali sad ih vise nemam ,nego samo pritisak na donji dio trbuha i prepone. i naduta sam ko balon. 

Romana33
    09. Prosinac 2017. 09:16

Ja cu da poludim do pregleda...Evo svako jutro pojacani smedkasti iscjedak a danas obilniji tamno smedi pa cak i jedna grudica tamne krvi zgrusene. nemam bolova osim pritiska .. Za hitnu nije jer mi doktor rekao da bez jacih bolova i krvarenja nije za hitnu. Znaci nije mi drugo nek luditi i cekati... Jednostavno mi to ne sluti na dobro i sve vise si mislim da ce ishod biti isti ko i prosli put

09. Prosinac 2017. 12:56

My life

Ja cu da poludim do pregleda…Evo svako jutro pojacani smedkasti iscjedak a danas obilniji tamno smedi pa cak i jedna grudica tamne krvi zgrusene. nemam bolova osim pritiska .. Za hitnu nije jer mi doktor rekao da bez jacih bolova i krvarenja nije za hitnu. Znaci nije mi drugo nek luditi i cekati… Jednostavno mi to ne sluti na dobro i sve vise si mislim da ce ishod biti isti ko i prosli put

Ako se ne osjecas dobro odi na hitnu,  sve sto tebe uznemiruje jest za hitnu sto god oni tvrdili. I ja sam isla svaki put i boli me dupe. Bolje da mi 5 puta kazu da sam dosla bez veze i da je sve ok,  nego da ne odem a nije ok.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Romana33
    09. Prosinac 2017. 14:56

Ne boli me nista. Nemam nekih tegoba, osim ko menstrualne. Smedi iscjedak mi ujutro najjaci onda kroz dan se smanji . No danas je tamniji nego ovih dana..  valjda cu do utorka izdrzati dok nejdem na kontrolu.. mada sam otpisala i ovu trudnocu, uopce se ne nadam nicem dobrom..

Tinchyca
    10. Prosinac 2017. 08:42

Otiđi na hitnu i reci da te boli trbuh i reci za isjedak oni  ne mogu znati kolko te boli. Bit ćeš mirnija i znat ćeš na čem si ako ništa drugo. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Snoopyiica95
    12. Prosinac 2017. 19:44

Evo mene ponovno.. Bila sam kod ginekologa, radila mi je papa test i rekla da nazovem za mjesec dana za papu.. rekla sam joj sve isto kao i vama.. rekla je da mi je endometrij zadebljan 16mm, da je moguce da je doslo do trdunoce, ali da je to barem za sada ne moguce vidjeti ili da trebam dobiti tetku, (a meni ona nikada nije dosla ranije, inace bude 28 dana pa na vise), i da se javim ako ju ne dobijem u ocekivano vrijeme.. cicke me i dalje bole, danas su osjetljivije nego sto su bile narednih dana, i i dalje me pere osjecaj kao da cu dobiti.. sinoc nisam mogla zaspati koliko mi je muka bilo, kao i ujutro kad sam se probudila, stomak mi je jako napet i nadut.. i da, sve sto pojedem hvata me mucnina poslije, a do povracanja je doslo samo prije dvije noci, kada sam se probudila u ponoc i osjetila da mi nije dobro.. moze neki savjet ili nesto? Mislim da mi preostaje samo da vidim dali ce tetka doci ili ne.. 
    Koliko je vama bio endometrij zadebljan na samom pocetku trudnoce? Hvala vam i oprostite na duzem postu.. 

mono1111
    12. Prosinac 2017. 20:15

Snoopyiicaa

Evo mene ponovno.. Bila sam kod ginekologa, radila mi je papa test i rekla da nazovem za mjesec dana za papu.. rekla sam joj sve isto kao i vama.. rekla je da mi je endometrij zadebljan 16mm, da je moguce da je doslo do trdunoce, ali da je to barem za sada ne moguce vidjeti ili da trebam dobiti tetku, (a meni ona nikada nije dosla ranije, inace bude 28 dana pa na vise), i da se javim ako ju ne dobijem u ocekivano vrijeme.. cicke me i dalje bole, danas su osjetljivije nego sto su bile narednih dana, i i dalje me pere osjecaj kao da cu dobiti.. sinoc nisam mogla zaspati koliko mi je muka bilo, kao i ujutro kad sam se probudila, stomak mi je jako napet i nadut.. i da, sve sto pojedem hvata me mucnina poslije, a do povracanja je doslo samo prije dvije noci, kada sam se probudila u ponoc i osjetila da mi nije dobro.. moze neki savjet ili nesto? Mislim da mi preostaje samo da vidim dali ce tetka doci ili ne..
    Koliko je vama bio endometrij zadebljan na samom pocetku trudnoce? Hvala vam i oprostite na duzem postu..

Koji ti je dc??
    To moze biti debljina endometrija za T, a ni ne mora biti.

• mblz
    13. Prosinac 2017. 11:12

Pozdrav. Bila sam na prvom pregledu, vadila betu i sve u redu, osim imam u maternici miom. Pijem 2x2 utrogestan, i folnu. Trudna sam 6+3, i.prije dva dana pojavio mi se blagi smedi iscjedak. Ginekologica mi rekla da je moguće da se pojavi krv od uzrogestana. Ne znam, malo sam u panici, jer se iscjedak pojavio nakon 10 dana otkad ga uzimam. Sto vi mislite, ima netko slicnih iskustva? 

Snoopyiica95
    13. Prosinac 2017. 11:40

Mono1111
    Od zadnje menge danas 21 dan, ako mislis na to

Snoopyiica95
    13. Prosinac 2017. 11:46

Snoopyiicaa

Mono1111
    Od zadnje menge danas 21 dan, ako mislis na to

Da kazem da mi je uzasno zasmetao miris laka za nokte danas dok sam ih lakirala, inace mi ne smetaju ti mirisi, a i lakirala sam sa kojim inace lakiram i cigare mi smetaju.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.