Postovanje,jako sam uplasena,u ranoj sam trudnoci negdje oko 5,6,tj.i prije dva dana mi se pojavio smeđi iscjedak.zanima me dali je netko imao iskustva s tim…jako se bojim jer je moja mama imala dva spontana i tako joj je pocelo sa smeđim iscjetkom…jako zelimo bebicu i skoro dvije godine nismo mogli..i sada kada smo uspjeli nezelim je izgubiti…moze li mi neko pomoci..hvala unaprijed
Draga moze ti biti imlatacijsko krvarenje to je kada se plod formira u maternici a zna biti smeđkasto .. nemoj se brinuti u svakom slucaju odi ginek. Sa srećom ♡♡♡ i
Na pocetku trudnoce od 5 do 8 tj non stop sam polagano krvarila nije bio smedi iscjedak i nisam ni bila kod doktora do 9 tj jer me kasno narucila,i sa bebom sve ok i evo me 25 tj sve ok.
Koliko mnogo si draga krvarila ..? Ja kada mokrim konstantno mi tece krv svijetla jako.... i strah me otici u bolnicu.....
Drago mi je kaj postoji ovakva tema…zadnja M mi je bila 15.12.2014. i radila sam test nakon 3 dana kašnjenja, pozitivan sa slabom crticom…sve ok do prije tri dana kada se pojavio smeđi iscjedak i nakon toga kap krvi..nikad iste boje ali evo i sinoć krv..ali ništa ne boli..sutra idem na pregled a ako bude danas krvi idem na hitnu boli me briga jer mi je više dosta tog mučenja…
Ista situacija....... vec od sinoc krvarim ali ne bolno uopce .... isla sam danas ginek.gledao me kroz vaginalni uv i kaze ne vidim ja ovde nista a mozda i ima ... ne zna ni on.... pa cu sutra u bolnicu vidjeti detaljnije o cemu se radi... :(
Da to ne strasim, moze biti svasta i nista. Ja ne bi cekala na tvom mjestu, meni je svaki spontani krenuo smedjim iscjetkom.nije nuzno da odmah boli ako je u pitanju spontani,a moze biti i samo impla.krvarenje. Inace za sve koje mozda neznaju ako pocnete krvariti tokom trudnoce cak i kad je samo kucni test pozitivan, mozete se javiti bilo kad u hitnu gineko.ambulatnu.svako rodiliste ima takvu ambulantu i odmah dobijete sve pretrage, ne treba uputnica vaseg ginica.
Pozdrav drage dame 😊 nova sam ovdje pa bih vas zamolila za savjet ili da mi iskreno misljenje kaze neka od vas koja je imala slicna iskustva..
Naime, dragi i ja pokusavamo bebicu 3mj, zadnja menga mi je bila od 16.11-21.11… prva tri dana menge nismo imali odnose jer sam bas jako curila.. ali ostala tri dana jesmo.. e ovako, 27.11 sam imala smeđi iscjedak, onako dosta, jednom na dan i to je to, inace nikada mi se nije desilo da par dana poslije m imam smeđi iscjedak, zadnja dva dana me grudi bole za poludjeti, cijela sam napeta i zivcana, stomak kao da mi je napuhan i imam grceve kao pred m, i imam osjecaj kao da cu dobiti svaki trenutak, zanima me dali mogu napraviti vec test ili da jos cekam? I da kod ginekologa sam narucena tek 12.12 :) oprostite na duzem postu ali ne znam kako bih se osjecala i koga bih pitala za savjet! Hvala vam mackice 😘
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Imaš pravilne cikluse? Kada bi trebala dobiti menstruaciju? Najbolje je napraviti test na dan kad je očekivana menstruacija pa nadalje. Ako ti ciklusi nisu redoviti moguće je zatrudnjeti i krajem menstruacije premda je to rijetko.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Imaš pravilne cikluse? Kada bi trebala dobiti menstruaciju? Najbolje je napraviti test na dan kad je očekivana menstruacija pa nadalje. Ako ti ciklusi nisu redoviti moguće je zatrudnjeti i krajem menstruacije premda je to rijetko.
Neredovite cikluse imam i nikada mi nisu bili tocni. Trebala bi dobiti oko 27.12..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Evo mene opet.. Evo ja isto imam i dalje smedi iscjedak koji nikako da prestane. Na prvom uvz mi dok.rekla da izgleda da sam imala miom. I od onda pijem Duphaston 2 puta po 1. I da bi sinoc prekrvarila kod jednog odlaska na wc i to svijetlo crveno. I bez bolova.
Ali to meni bilo alarm za paniku jer sam vec jedan spontani imala koji je isto tako krenuo i odjurila na hitnu. Na hitni doktor me pregledao i napravio uvz i rekao da nema panike jer sam potpuno zatvorena i da krvarenje nije iz nutra, sto nisam bas razumjela. I objasnjavao mi da se to hoce dogadati u ranoj trudnoci dok se posteljica formira jer se to razvija velikom brzinom i prilikom toga pucaju zilice i stvaraju se hematomi i to curi van. Nisam bas optimisticna zbog toga jer to nisam imala u prve dvije trudnoce a ovo mi je znak za uzbunu. Pojacao mi terapiju. Trebala sam odmah 4 tablete popiti na jednom i dalje 3 puta po 1 i mirovanje . Nalaz njegov glasi . Amenoreja 5 plus 6, TVS uredan,u kavumu pravilan GM promjera 8 mm,janjici uredni,cx tvrd,cc zatvoren,uterus i podrucje adneksa palpacijski uredni. Evo prema nalazu je vjerojatno sve dobro ali mene i dalje to opterecuje i nevjerujem u nista dobroga iz krverenja u trudnoci.
Ali to meni bilo alarm za paniku jer sam vec jedan spontani imala koji je isto tako krenuo i odjurila na hitnu. Na hitni doktor me pregledao i napravio uvz i rekao da nema panike jer sam potpuno zatvorena i da krvarenje nije iz nutra, sto nisam bas razumjela. I objasnjavao mi da se to hoce dogadati u ranoj trudnoci dok se posteljica formira jer se to razvija velikom brzinom i prilikom toga pucaju zilice i stvaraju se hematomi i to curi van. Nisam bas optimisticna zbog toga jer to nisam imala u prve dvije trudnoce a ovo mi je znak za uzbunu. Pojacao mi terapiju. Trebala sam odmah 4 tablete popiti na jednom i dalje 3 puta po 1 i mirovanje . Nalaz njegov glasi . Amenoreja 5 plus 6, TVS uredan,u kavumu pravilan GM promjera 8 mm,janjici uredni,cx tvrd,cc zatvoren,uterus i podrucje adneksa palpacijski uredni. Evo prema nalazu je vjerojatno sve dobro ali mene i dalje to opterecuje i nevjerujem u nista dobroga iz krverenja u trudnoci.
Tako je, napisala sam ti vec mislim da popijes kad se takvo sto dogodi 4 duphastona odjednom.
Mogu se stvoriti hematomi, veca je mogucnost na tim spojevima ali ja sam imala isto tako i nisam imala niti jedan hematom.
Sve se to smatra jos uvijek.implan.krvarenjem.
Miruj i odmaraj !
Znaci plod se jos uvijek ne vidi. Nego se vidi samo GV.?
Sortiraj odgovore
Najstariji