Imaš pravilne cikluse? Kada bi trebala dobiti menstruaciju? Najbolje je napraviti test na dan kad je očekivana menstruacija pa nadalje. Ako ti ciklusi nisu redoviti moguće je zatrudnjeti i krajem menstruacije premda je to rijetko.
Neredovite cikluse imam i nikada mi nisu bili tocni. Trebala bi dobiti oko 27.12..
Mislim da ti je prerano za raditi bilo kakav test na trudnoću. Pričekaj 27.12..
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Imaš pravilne cikluse? Kada bi trebala dobiti menstruaciju? Najbolje je napraviti test na dan kad je očekivana menstruacija pa nadalje. Ako ti ciklusi nisu redoviti moguće je zatrudnjeti i krajem menstruacije premda je to rijetko.
Neredovite cikluse imam i nikada mi nisu bili tocni. Trebala bi dobiti oko 27.12..
Mislim da ti je prerano za raditi bilo kakav test na trudnoću. Pričekaj 27.12..
Uredu.. hvala ti puno 😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Da. Samo GM. Kao uredne velicine za ove tjedne trudnoce. jer je trudnoca valjda malo manja posto imam duze cikluse. Kao za 7-10 dana bi se sve trebalo vidjeti i cuti. I da nije za paniku i dolaziti odmah na hitnu jer se desava jos uvjek kao implatacija. Ja zbog proslog puta ne usudim se riskirati i cekati kod krvarenja . Malo me strah i dalje. Jer i na dan ocekivane menge sam imala krvarenje isto tako svijetlo. i 10 dana prije toga smedi iscjedak. i sad opet to krvarenje. Neznam. A od simptoma trudnoce bas i nemam nesto. Malo mucno ali nista jako . Apetit mi skroz nestao. Samo sam zedna. Ne hodam na wc uopce cesce.Ni ne bole me grudi ,samo su malo vece. Tako da neznam sto da mislim
Da. Samo GM. Kao uredne velicine za ove tjedne trudnoce. jer je trudnoca valjda malo manja posto imam duze cikluse. Kao za 7-10 dana bi se sve trebalo vidjeti i cuti. I da nije za paniku i dolaziti odmah na hitnu jer se desava jos uvjek kao implatacija. Ja zbog proslog puta ne usudim se riskirati i cekati kod krvarenja . Malo me strah i dalje. Jer i na dan ocekivane menge sam imala krvarenje isto tako svijetlo. i 10 dana prije toga smedi iscjedak. i sad opet to krvarenje. Neznam. A od simptoma trudnoce bas i nemam nesto. Malo mucno ali nista jako . Apetit mi skroz nestao. Samo sam zedna. Ne hodam na wc uopce cesce.Ni ne bole me grudi ,samo su malo vece. Tako da neznam sto da mislim
Jedini problem koji imam je nadutost. Ko balon sam. Kao da mi vec trudnicki trbuh raste. Drugo nista za sad. Dvije trudnoce sam imala i uopce se ne sjecam da sam imala bilokakvih problema slicnih. Nisam ni pratila toliko kao sad. I nisam mozda isla tako rano na uvz . No sad u ovim zadnjim pokusajima od prvog dana me prate problemi.
Ja sam ti bila prokrvarila sa 5+4, isto otisla na hitnu, vidjela se GV, ali bez embrijo odjeka i zumancane. Rekli mi da je ok za te tjedne i isla sam za tj dana kod svog ginica na uzv, znaci 6+4 tocno, vidio se plod i kucalo ke srce. Tako da vjerujem u dobar ishod i kod tebe. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam ti bila prokrvarila sa 5+4, isto otisla na hitnu, vidjela se GV, ali bez embrijo odjeka i zumancane. Rekli mi da je ok za te tjedne i isla sam za tj dana kod svog ginica na uzv, znaci 6+4 tocno, vidio se plod i kucalo ke srce. Tako da vjerujem u dobar ishod i kod tebe. 😉
I ja se sad stvarno nadam da cu uspjeti. Dr.tj imam kontrolu . Ako opet krene po zlu,neznam jel cu vise pokusavati da zatrudnim jer preveliki je to stres
I ja se sad stvarno nadam da cu uspjeti. Dr.tj imam kontrolu . Ako opet krene po zlu,neznam jel cu vise pokusavati da zatrudnim jer preveliki je to stres
Samo budi pozitivna, to je jedino sto mozes i u ovom trenu je jako vazno. Znam da ti je tesko, ja i dan danas proucavam wc papir kod svakog pisanja, ne mogu si pomoc. Miruj drzi se terapije i bit ce ok. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
My life mene su grudi počele boljeti kad sam bila 7+2 prije toga ništa, ni grudi ni mučnine. Tako da se ne sekiraj. Ja sam rekla da nikad više nejdem na pregled prije 8 tjedana, baš zbog ovakvih situacija.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
My life mene su grudi počele boljeti kad sam bila 7+2 prije toga ništa, ni grudi ni mučnine. Tako da se ne sekiraj. Ja sam rekla da nikad više nejdem na pregled prije 8 tjedana, baš zbog ovakvih situacija.
ja sam malo optorecena s svim tim zbog proslog spontanog i sad sve pratim i sve me plasi i sva sam u tomu.. osjecaj da sam trudna nemam ,osim sto se zapusem brzo i kratki dah imam. ali drugo nista. ranije sam isla na pregled zbog straha dan nije izvanmatericna trudnoca jer sam prije ocekivane imala strasni smedi iscjedak . i jos kad sam napravila test i kad se pokazalo pozitivno,jos veca frka me ulovila jer me i jako janjik bolio. i sad dalje opet panika.
Normalno je da te jajnik boli. Mene je cijelo vrijeme boljelo dolje ko da trebam dobiti i tako 2-3 tjedna. Čak sam na dan kad sam trebala dobiti imala krvarenje ali je trajalo samo taj jedan dan. Znam kakav je to osjećaj straha. Ja sam ove godine u 6mj izgubila trudnoću koja od početka nije davala neke nade. I sad kad sam opet ostala trudna nisam se mogla ne zivcirati i razmišljati o tome i nisam se smirila dok sa 7+2 nisam vidjela malo srčeko kako kuca. Tak da te razumijem. Ali svaka trudnoća je priča za sebe i nema veze sa prošlom. Probaj to tako gledati. To što si imala jedan spontani nema veze sa ovom trudnoćom. Probaj se ne zivcirati previše i misliti pozitivno 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji