Pozdrav. Bila sam na prvom pregledu, vadila betu i sve u redu, osim imam u maternici miom. Pijem 2x2 utrogestan, i folnu. Trudna sam 6+3, i.prije dva dana pojavio mi se blagi smedi iscjedak. Ginekologica mi rekla da je moguće da se pojavi krv od uzrogestana. Ne znam, malo sam u panici, jer se iscjedak pojavio nakon 10 dana otkad ga uzimam. Sto vi mislite, ima netko slicnih iskustva?
Ja s tim smedim iscjetkom imam problema vec 10 dana. Od prvog pregleda kako sam bila. Jedan dan prokrvarila i na hitnu isla. No na hitnoj su mi rekli da je to cesto u pocetku trudnoce. I da je sve za sad uredno.Na hitnu sam isla s 5+-6 i vidjelo se samo GM. Za 5 dana sam isla svojoj ginekologici ˙(to je bilo jucer ) i ona je vidjela sad i ZV . Rekla je da je sve uredno i kako treba biti za tjedne i za tj.dana opet dodem da bi se sve trebalo vidjeti. Isto pijem tablete 3x1 i moram mirovati. I taj iscjedak nikako da ode. Uz tablete opet ga imam a doktori vele da je sve za sad ok. Da su prvi tjedni takvi,rizicni. Takoder mi rekla na prvom UVZ da izgleda da sam imala miom. A oni kazu da vjerojatno zilice pucaju jer se sad stvara posteljica...
Prerano je za bilo koje simptome tako rano...ako je O bila 14 dc, implantacija se jos ni nije dogodila...
Mblz,
I meni su rekli da stavljanjem utrog.se moze ostetiti sluznica unutra te moze biti oskudni smedji iscjedak...on moze biti potpuno normalan u ranoj T, a i ne mora...najcesce prodje sve ok.
Sretno
MyLife,
Nije se plod vidio sad na 6 + nesto??
Da li znas kad ti je O bila?
Prerano je za bilo koje simptome tako rano…ako je O bila 14 dc, implantacija se jos ni nije dogodila…
Mblz,
I meni su rekli da stavljanjem utrog.se moze ostetiti sluznica unutra te moze biti oskudni smedji iscjedak…on moze biti potpuno normalan u ranoj T, a i ne mora…najcesce prodje sve ok.
Sretno
MyLife,
Prema mojem pracenju oko 20 dana u ciklusu. I od poslje nije bilo odnosa. A 30 -ti dan sam malo prokrvarila i strasno mi slabo bilo cijeli dan. Mislim da je za tjedan manja trudnoca kao prema ZM. 36 dan sam isla na prvi uvz i vidjela se samo tockica gdje se odvija trudnoca. Za tjedan dan i manje sam na hitnu isla i onda se vidjela GM a 5 dana kasnije ZV. Zadnje mjesece mi se ciklus poremetio. Zadnju prije ove koja nije dosla sam dobila na 36-ti dan.
Prerano je za bilo koje simptome tako rano…ako je O bila 14 dc, implantacija se jos ni nije dogodila…
Mblz,
I meni su rekli da stavljanjem utrog.se moze ostetiti sluznica unutra te moze biti oskudni smedji iscjedak…on moze biti potpuno normalan u ranoj T, a i ne mora…najcesce prodje sve ok.
Sretno
MyLife,
Prema mojem pracenju oko 20 dana u ciklusu. I od poslje nije bilo odnosa. A 30 -ti dan sam malo prokrvarila i strasno mi slabo bilo cijeli dan. Mislim da je za tjedan manja trudnoca kao prema ZM. 36 dan sam isla na prvi uvz i vidjela se samo tockica gdje se odvija trudnoca. Za tjedan dan i manje sam na hitnu isla i onda se vidjela GM a 5 dana kasnije ZV. Zadnje mjesece mi se ciklus poremetio. Zadnju prije ove koja nije dosla sam dobila na 36-ti dan.
Pojaviti ce se plod uskoro onda. Imas duge cikluse i O ti je ocito kasnije bila.
Bok, cure!
Nova sam na ovom forumu i nadam se novopecena trudnica . :-)
Prosli tjedan sam napravila dva testa za trudnocu i oba su bila pozitivna 😊😊😊😊
Ali se vec u nedjelju pojavio prvi strah, navecer sam dobila blag svjetlo smedji sluzav iscjedak, a u ponedjeljak tamno smedji.
Posto sam se prepala odma sam isla na hitnu gdje sam pregledana i napravljen mi uzv.
Doktorica je vidjela samo GV, ali ne i plod 😫
Zadnja menstruacija mi je bila 5.11.
I preplasila me doktorica da mozda i ne bude ploda. Prepisala mi duphastone 3x2 i mirovanje.
U utorak sam otisla svojoj soc.gin. ,al me ona nije pregledala, samo mi je rekla da i dalje trosim terapiju,ali 3x1 i nek si kupim elevit pronatal.
Cure pomoc, da li je jos rano da se vidi plod i bude na kraju sve ok?? 🤔
Narucena sam za dva tjedna na pregled...
Iscjedak nemam kad mirujem,al eto maloprije sam bila oko kuhinje i opet se pojavio svjetlo smedji sluzav 😧
Bok, cure!
Nova sam na ovom forumu i nadam se novopecena trudnica . :-)
Prosli tjedan sam napravila dva testa za trudnocu i oba su bila pozitivna 😊😊😊😊
Ali se vec u nedjelju pojavio prvi strah, navecer sam dobila blag svjetlo smedji sluzav iscjedak, a u ponedjeljak tamno smedji.
Posto sam se prepala odma sam isla na hitnu gdje sam pregledana i napravljen mi uzv.
Doktorica je vidjela samo GV, ali ne i plod 😫
Zadnja menstruacija mi je bila 5.11.
I preplasila me doktorica da mozda i ne bude ploda. Prepisala mi duphastone 3x2 i mirovanje.
U utorak sam otisla svojoj soc.gin. ,al me ona nije pregledala, samo mi je rekla da i dalje trosim terapiju,ali 3x1 i nek si kupim elevit pronatal.
Cure pomoc, da li je jos rano da se vidi plod i bude na kraju sve ok?? 🤔
Narucena sam za dva tjedna na pregled…
Iscjedak nemam kad mirujem,al eto maloprije sam bila oko kuhinje i opet se pojavio svjetlo smedji sluzav 😧
Po izracunu si 5+4, nije cudno sto se ne vidi plod. Nije se ni meni tad vidio, ali bi se trebala vidjeti ZV unutar GV?? Da li je prisutna ZV??
Ali na nalazu pise da je na lijevom jajniku vidljivo zuto tijelo...
Ali na nalazu pise da je na lijevom jajniku vidljivo zuto tijelo…
To zuto tijelo je nastalo od O...
Moguce da je jos rano ako je O bila kasnije. Ugl.pricekaj i sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji