Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romana33
    13. Prosinac 2017. 18:03

mblz

Pozdrav. Bila sam na prvom pregledu, vadila betu i sve u redu, osim imam u maternici miom. Pijem 2x2 utrogestan, i folnu. Trudna sam 6+3, i.prije dva dana pojavio mi se blagi smedi iscjedak. Ginekologica mi rekla da je moguće da se pojavi krv od uzrogestana. Ne znam, malo sam u panici, jer se iscjedak pojavio nakon 10 dana otkad ga uzimam. Sto vi mislite, ima netko slicnih iskustva?

Ja s tim smedim iscjetkom imam problema vec 10 dana. Od prvog pregleda kako sam bila. Jedan dan prokrvarila i na hitnu isla. No na hitnoj su mi rekli da je to cesto u pocetku trudnoce. I da je sve za sad uredno.Na hitnu sam isla s 5+-6 i vidjelo se samo GM. Za 5 dana sam isla svojoj ginekologici ˙(to je bilo jucer ) i ona je vidjela sad i ZV . Rekla je da je sve uredno i kako treba biti za tjedne i za tj.dana opet dodem da bi se sve trebalo vidjeti. Isto pijem tablete 3x1 i moram mirovati. I taj iscjedak nikako da ode. Uz tablete opet  ga imam a doktori vele da je sve za sad ok. Da su prvi tjedni takvi,rizicni. Takoder mi rekla na prvom UVZ da izgleda da sam imala miom. A oni kazu da vjerojatno zilice pucaju jer se sad stvara posteljica... 

mono1111
    13. Prosinac 2017. 20:55

Prerano je za bilo koje simptome tako rano...ako je O bila 14 dc, implantacija se jos ni nije dogodila...
    Mblz,
    I meni su rekli da stavljanjem utrog.se moze ostetiti sluznica unutra te moze biti oskudni smedji iscjedak...on moze biti potpuno normalan u ranoj T, a i ne mora...najcesce prodje sve ok.
    Sretno
    MyLife,
    Nije se plod vidio sad na 6 + nesto??
    Da li znas kad ti je O bila?

Romana33
    13. Prosinac 2017. 21:51

mono1111

Prerano je za bilo koje simptome tako rano…ako je O bila 14 dc, implantacija se jos ni nije dogodila…
    Mblz,
    I meni su rekli da stavljanjem utrog.se moze ostetiti sluznica unutra te moze biti oskudni smedji iscjedak…on moze biti potpuno normalan u ranoj T, a i ne mora…najcesce prodje sve ok.
    Sretno
    MyLife,

Prema mojem pracenju oko 20 dana u ciklusu. I od poslje nije bilo odnosa. A 30 -ti dan sam malo prokrvarila i strasno mi slabo bilo cijeli dan. Mislim da je za tjedan manja trudnoca kao prema ZM. 36 dan sam isla na prvi uvz i vidjela se samo tockica gdje se odvija trudnoca. Za tjedan dan i manje sam na hitnu isla i onda se vidjela GM a 5 dana kasnije ZV.   Zadnje mjesece mi se ciklus poremetio. Zadnju prije ove koja nije dosla sam dobila na 36-ti dan.  

mono1111
    13. Prosinac 2017. 22:48

My life

mono1111

Prerano je za bilo koje simptome tako rano…ako je O bila 14 dc, implantacija se jos ni nije dogodila…
    Mblz,
    I meni su rekli da stavljanjem utrog.se moze ostetiti sluznica unutra te moze biti oskudni smedji iscjedak…on moze biti potpuno normalan u ranoj T, a i ne mora…najcesce prodje sve ok.
    Sretno
    MyLife,

Prema mojem pracenju oko 20 dana u ciklusu. I od poslje nije bilo odnosa. A 30 -ti dan sam malo prokrvarila i strasno mi slabo bilo cijeli dan. Mislim da je za tjedan manja trudnoca kao prema ZM. 36 dan sam isla na prvi uvz i vidjela se samo tockica gdje se odvija trudnoca. Za tjedan dan i manje sam na hitnu isla i onda se vidjela GM a 5 dana kasnije ZV. Zadnje mjesece mi se ciklus poremetio. Zadnju prije ove koja nije dosla sam dobila na 36-ti dan.

Pojaviti ce se plod uskoro onda. Imas duge cikluse i O ti je ocito kasnije bila.

• Jelenamagda
    14. Prosinac 2017. 12:59

Bok, cure!

Nova sam na ovom forumu i nadam se novopecena trudnica . :-)
    Prosli tjedan sam napravila dva testa za trudnocu i oba su bila pozitivna 😊😊😊😊
    Ali se vec u nedjelju pojavio prvi strah, navecer sam dobila blag svjetlo smedji sluzav iscjedak, a u ponedjeljak tamno smedji.
    Posto sam se prepala odma sam isla na hitnu gdje sam pregledana i napravljen mi uzv.
    Doktorica je vidjela samo GV, ali ne i plod 😫
    Zadnja menstruacija mi je bila 5.11.
    I preplasila me doktorica da mozda i ne bude ploda. Prepisala mi duphastone 3x2 i mirovanje. 
    U utorak sam otisla svojoj soc.gin. ,al me ona nije pregledala, samo mi je rekla da i dalje trosim terapiju,ali 3x1 i nek si kupim elevit pronatal.
    Cure pomoc, da li je jos rano da se vidi plod  i bude na kraju sve ok?? 🤔
    Narucena sam za dva tjedna na pregled...
    Iscjedak nemam kad mirujem,al eto maloprije sam bila oko kuhinje i opet se pojavio svjetlo smedji sluzav 😧

mono1111
    14. Prosinac 2017. 22:28

Jelenamagda

Bok, cure!

Nova sam na ovom forumu i nadam se novopecena trudnica . :-)
    Prosli tjedan sam napravila dva testa za trudnocu i oba su bila pozitivna 😊😊😊😊
    Ali se vec u nedjelju pojavio prvi strah, navecer sam dobila blag svjetlo smedji sluzav iscjedak, a u ponedjeljak tamno smedji.
    Posto sam se prepala odma sam isla na hitnu gdje sam pregledana i napravljen mi uzv.
    Doktorica je vidjela samo GV, ali ne i plod 😫
    Zadnja menstruacija mi je bila 5.11.
    I preplasila me doktorica da mozda i ne bude ploda. Prepisala mi duphastone 3x2 i mirovanje.
    U utorak sam otisla svojoj soc.gin. ,al me ona nije pregledala, samo mi je rekla da i dalje trosim terapiju,ali 3x1 i nek si kupim elevit pronatal.
    Cure pomoc, da li je jos rano da se vidi plod i bude na kraju sve ok?? 🤔
    Narucena sam za dva tjedna na pregled…
    Iscjedak nemam kad mirujem,al eto maloprije sam bila oko kuhinje i opet se pojavio svjetlo smedji sluzav 😧

Po izracunu si 5+4, nije cudno sto se ne vidi plod. Nije se ni meni tad vidio, ali bi se trebala vidjeti ZV unutar GV?? Da li je prisutna ZV??

• Jelenamagda
    15. Prosinac 2017. 09:02

Nije mi se vidjela Zv,samo GV.

• Jelenamagda
    15. Prosinac 2017. 09:42

Ali na nalazu pise da je na lijevom jajniku vidljivo zuto tijelo...

mono1111
    15. Prosinac 2017. 19:10

Jelenamagda

Ali na nalazu pise da je na lijevom jajniku vidljivo zuto tijelo…

To zuto tijelo je nastalo od O...
    Moguce da je jos rano ako je O bila kasnije. Ugl.pricekaj i sretno

• Jelenamagda
    16. Prosinac 2017. 09:39

Hvala... nadam se da bude sve dobro 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.