Draga mono,
napokon sam uhvatila vremena da se javim. Rodila sam 25.3. curicu Ivu (3160g i 49 cm i hrpa kosice) induciranim porodom. Sva muka koju sam prošla u trudnoći i na porodu vrijedila je. Vidim da ćeš pokušati opet za koji mjesec i želim ti svu sreću svijeta.
Amy25 moj ti je savjet da što više miruješ do tog pregleda. Ja sam na početku imala smeđi iscjedak i spasile su me duphastone tablete, vidim ti uzimaš već neke tablete to je dobro. I trebaš se još nadati jer ništa nije gotovo. Sretno
Draga mono,
napokon sam uhvatila vremena da se javim. Rodila sam 25.3. curicu Ivu (3160g i 49 cm i hrpa kosice) induciranim porodom. Sva muka koju sam prošla u trudnoći i na porodu vrijedila je. Vidim da ćeš pokušati opet za koji mjesec i želim ti svu sreću svijeta.
Amy25 moj ti je savjet da što više miruješ do tog pregleda. Ja sam na početku imala smeđi iscjedak i spasile su me duphastone tablete, vidim ti uzimaš već neke tablete to je dobro. I trebaš se još nadati jer ništa nije gotovo. Sretno
Draga Ana,
Cestitam od srca !!!!! Ne mogu si uopce zamisliti tu srecu nazalost, neki put imam osjecaj da je to toliko daleko, nezamislivo mi je !
Ali nadam se da, da ce se to i meni ostvariti.
Hvala :)
Uzivajteeeeeeeeeeee
Drago mi je da si se javila ! Nadam se da kad se iduci put cujemo da ce kod mene biti sretnije vijesti !
Veliki pozzzzzzzz
Amy,
Da li si ti sad kao 7 tjedan?? Tj u 6 tjednu si bila na uzv i vidjela se samo GV?
Nadam se da ce se do iduceg uzv vidjeti ZV i plod.
Da..po onim mjerenjima po zadnjoj m bi trebala biti sad u 7 tj.,a od transfera je je sad 5 tjedana..nadam se da bude srčeko i plod..uh...muka i iščekivanje..a šta sa iscjedkom?
Amy27🍀
Draga mono,
Hvala ti puno..nadam se najboljem...teško je to iščekivanje od pregleda do pregleda..i čestitke na kćerkici,sretno joj djetinjstvo!! 😍😘😉
Amy27🍀
Sigurna sam mono da ce ti se sav trud i zelja isplatiti i da ces i ti imati svoju bebicu uskoro u rukama
Amy znam kako ti je tesko i to iscekivanje bas ubija, sjecam se kako je meni bilo. Ja sam se tek nekako nakon 5 mjeseci malo opustila. Sretno i javi novosti :)
Pozdrav,evo novosti..nisu dobre..mojoj sreći došao je kraj..danas bila na uzv i dalje saamo gv bez žv i ploda...nažalost,to je to..doktor prekinuo terapiju,prestajem sa tabletama i čekam da prokrvarim...zanima me,dal ima tko kakvih iskustva ili saznanja dal će to sve otiči krvarenjem il će trebati kiretaža? Dr.rekao da pošto je samo gv u ptanju da bi trebalo proći bez kiretaže...nadam se da će i biti tako...nema sreće za mene...😢😢😢
Amy27🍀
Pozdrav,evo novosti..nisu dobre..mojoj sreći došao je kraj..danas bila na uzv i dalje saamo gv bez žv i ploda…nažalost,to je to..doktor prekinuo terapiju,prestajem sa tabletama i čekam da prokrvarim…zanima me,dal ima tko kakvih iskustva ili saznanja dal će to sve otiči krvarenjem il će trebati kiretaža? Dr.rekao da pošto je samo gv u ptanju da bi trebalo proći bez kiretaže…nadam se da će i biti tako…nema sreće za mene…😢😢😢
Draga Amy,
Bas mi je zao. To ti je blighted ovum, dogadja se.kad vjerovatno nesto genetski nije bilo dobro.
To da li ces se sama ocistiti sve ti zavisi od osobe do osobe i ovisi koliko je velika GV s obzirom da je ona i dalje rasla, bez obzira ima li ploda unutar nje ili ne.
Meni recimo prvi put uz jake bolove i krvarenje nije nista izaslo, mogla sam krvariti ne znam koliko i jedina opcija je bila kiretaza, to je bilo skoro u 7 tjednu a plod i GV su odgovarali samo 5 + 6 mislim....sve zavisi..
Ja se nadam da ces proci bez kiretaze ! Sretnoooo i zelim svu srecu u iducoj T.
Pozdrav,evo novosti..nisu dobre..mojoj sreći došao je kraj..danas bila na uzv i dalje saamo gv bez žv i ploda…nažalost,to je to..doktor prekinuo terapiju,prestajem sa tabletama i čekam da prokrvarim…zanima me,dal ima tko kakvih iskustva ili saznanja dal će to sve otiči krvarenjem il će trebati kiretaža? Dr.rekao da pošto je samo gv u ptanju da bi trebalo proći bez kiretaže…nadam se da će i biti tako…nema sreće za mene…😢😢😢
Amy...prosla sam isto zadnjih 20 dana. Stalo je sve ma 5+3, cekali smo da samo ode (meni je ginic rekao da se ceka 3-4tjedna ako se odluci na taj put). Na kraju mi je senzibilizirao grlic maternice da potakne ab jer se nije dogadalo nista i to me bolilo sve. Nakon par dana sam prokrvarila ali nije nista otislo i zavrsila sam na kiretazi u petak. Da sam znala da ce taj zahvat fizicki za mene bezbolno proc (uz opcu anesteziju svakako) ne bih uopce cekala da samo ode jer sam se bas namucila. U cijeloj toj prici mi je zahvat najbezbolnija stvar bila...
Sretno sa svime!! 😘😘😘
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Hvala vam cure od srca! Bit će bolje.kod mene već počeo neki tamniji smeđi iscjedak tako da se nadam da će polako i ostalo...GV nije bila velika..mislim da 7.5x5.6..tu negdje,pa se nadam da neće biti problema..koliko bi otprilike taj oporavak trajao? Znam da je glupo pitanje,jer nismo sve iste,pitam zbog bolovanja...dal nastavim il da polako krenem na posao?!
Amy27🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji