Bila sam danas na kontroli, bebac raste, potvrdjeni su sada i pokreti bebe, kao i postojanje nosne kosti, i nuhalni nabor mi je 1.5, sutra idem raditi dabl test, mada mi je dr rekao da je siguran da je sve u redu, ali, opet je bolje uraditi nego razmisljati. Kako ste vi?
Mono, ima li kakvih novosti kod tebe?
Minina tetka,
Pa pozdrav:) drago mi je da se javljaš. Dragoo mi je da je sve s bebom u redu :)) koji si sad tjedan ?? 12??
A evo nis kod mene posebno...
Došli su mi skoro svi nalazi, svi su u redu osim slabo pozitivnih antikardiokipinskih antitijela...idem u pon privatno pa ce mi nadam se reci što to točno znaći, ali koliko sam čitala na netu, uvijek je i ista terapija oko tih mojih mutacija za trombofiliju i toga..heparin za razrijeđivanje krvi, tako da to znatno nije promijenilo nista.
Planiram T, ali mislim da ovaj mjesec nije upalilo, koristila sam one LH trakice, na kraju su mi i pokazale pozitivno , ali mislim da mi je O bila prošla jer sam imala dosta one plodne sluzi i neke bolove...a tada nismo imali odnose, pošto pratimo trakicama O
Ali nikad se ne zna...nije jos vrijeme za test, ali javim svakako :)
Javljaj i dalje novosti :) ja tu pratim.
Velikiiiiiiii pozzzzzzz :)
Nazalost,25.09.16. sam imala spontani u 14+1 tjednu.Strasno,vec sam mislila da je opasnost prosla.Prva trudnoca,35 god.
Praktricki skolska,nikakvih poteskoca do te subote.
Popodne krenuo lagani rozskasti iscijedak sa laganim grcevima I proljevom.Poslije se je smirilo i nisam mislila da je nesto lose.Navecer grcevi postali sve jaci I cesci I bol presla na leđa.Odmah sam otisla na hitnu na Sv.Duh gdje je UZV pokazao da je sve uredu sam bebom.Salju me na zaraznu zbog sumnje na crijevnu virozu.Nazalost na zarazi obilno prokrvarim I hitno me prebacuju u Petrovu gdje izbacujem mrtav plod.Hit a kiretaza zbog zaostsle posteljice.Cekam nalaze.
Jako potresno iskustvo.
One koje su nazalost to prosle,koliko treba proci do slijedece trudnoce?
Crna35,
Zao mi je :(
Mislim da čim dobiješ prvu M možeš planirati. Tako su meni rekli u Petrovoj, imala drugi spontani u 9 tt, ali mislim da njje važno što si ti bila u višem tj.mislim da možeš odmah.
Što su ti rekli? Hoće ti oni raditi pretrage neke?
12.10.imam kontrolu pa ce mi do tada biti gotov patohistoloski nalaz.Nisu mi nista rekli,valjda budu 12.na kontroli.Ja jos malo krvarim.Preko dana slabije a navecer se malo pojaca.Odmaram i to je to.
Doktorica na hitnoj koja me primila je rekla da se to jednostavno desava.
Pozz svimaaa.Nisam se dugo javljala.. Poslje spontanog su mi prosle 2 uredne menstt.te sam trebala dobiti prije 3 dana..Od jucer imam mucnine,te sam povracala..Jos par dana cu sacekati ako ne dobijem radim test,nadam se da vjestica nece doci i da ce me plusic obradovati 😁
Mono,kako si ti?
Ima li sta novo?
Italina !
Drago mi je da si se javila :)
Ajmeee, držim figeee :)
Ja isto cekam M ( tj.ne čekam ju ), za nekih 4, 5 dana cu raditi test i nadam se plusu :)
Iako mislim da nije uspjelo.
Imam bol u trtici,.to mi je novi simptom, nikad me to nije bolilo...ali nije sigurno povezano s T, pogotovo ne tako rano.
I meni su dvije M prošle od kiretaže, ali nisu mi ni približno bile kao prije spontanog. Mislim da mi se sve poremetilo.
Nalazi koje sam radila su mi skoro svi uredni, osim nekih antitijela koja su mi slabo pozitivna.
Kako si ti?? Osim što iščekuješ plus?? Jesi ti radila neke pretrage?
Moja prva M poslije spontanog je trajala 2 3 dana,ali zato prosla 7 dana puna ugrusaka i jako obilna i bolna 😦
Ja nisam radila pretrage,mada sam trebala ali sve danas cu sutra cu i nisam.Sinoc poslije odnosa,na toalet papiru sam vidjela svjetlu sukrvicu samo kap i naravno razocarala se,mada menstr.nema od jutros nista 😬
Bas mi je drago sto su ti nalazi vecinom dobri ,nadam se da ti M ne dodje 😋hihih..
Sortiraj odgovore
Najstariji