Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    16. Rujan 2016. 11:40

Javiiii odmah nalaz bete :))))

• igeci
    17. Rujan 2016. 09:32

Stigla sa vađenja bete, na kraju mi zena na recepciji kaze , ali nalazi tek u pon, reko u mailu ste mi rekli jucer da ako je hitno da napomenem i da cu dobiti nalaze danas. I zvala ona negdje, nitko joj se nij javio, pa me zamolila da proslijedim mail da ce vidjeti sto moze napraviti.
    Tako opet krece refreshanje maila.
    Ako bude i u pon nekako cu se strpiti.
    Kako ja nebi bila ja, reko nista, sve testove sam radila dosta rano, a kako mi sad vec kasni 3 dana, idem ja jos jedan popiskit, a ono plus ko kuca :)
    svaki do sad je bio neki bljedunjavi ali opet vidljivi. I ovaj puta sam radila sa rozim crtama da nema zbunjivanja.

Iscjetka nema, jucer je bio zuti onak svijetlo zuti, danas normalni bijeli.
    Pa sam i tu mirnija.
    Jedino me kod kihanja jucer tolko probolo u trbuhu, ali opet tko zna. cekamo beticu, pa doktoru s nalazima u pon ili srijedu. Svakako javim.
    Mono1111, hvala ti na punoj podrsci, puno mi to znaci :)

mono1111
    17. Rujan 2016. 09:42

Igeci,

Taj isjedak ti je vjerovatno bio implatacijsko krvarenje, koje se javlja kada se oplođeno jajašce ugnijezdi u maternicu, i to može biti taman tada kad i trebas M dobiti.
    Tko zna, možda ti i dns pošalju nalaze :) drzim fige da to dns bude, ali vjerujem da xe sve biti ok :)
    Mislim da je kod kihanja to normalno, mene zaboli kad kihnem a nisam T.
    Vjerovatno beta raste i zato je test bio jače vidljivi, iako to isto ovisi o koncentraciji beta hcg u urinu, ovisno koliko si tekućine pila prije rađenja testa i sl.

Ma nema na čemu, ako nekome mogu pomoći kojim savjetom...tu sam :)

• igeci
    17. Rujan 2016. 17:14

stigla druga beta, 152. prva 64,67 u cetvrtak, a u subotu 152, ok dupla se, i vidim da je prosjek.. ali meni to ful malo. pocinjem razmisljat da je ovulacija bila kasnije, a ne 1.9.

mono1111
    17. Rujan 2016. 18:30

Igeci,

Beta se pravilno poduplala, to je dobar znak. Moguće da ti je O bila kasnije, beta počinje rasti kada se oplođeno jajašce već ugnijezdilo, a to bude 6 do 12 dana nakonO.
    Znaći ako ti je i O bila recimo 01.09., do implatacije je moglo doći tek 12.09.i beta je polako rasla i ti si prvu betu radila u čet i to ti je to.
    To ti je sve ok. Ako želiš biti sigurna odi ponovno vaditi betu u pon ili utorak, da se uvjeriš.

Da li O pratiš trakicama ili jednostavno znaš kada ti je O?

• igeci
    18. Rujan 2016. 09:57

Ovo ima definitvno smisla što si napisala.
    Moguce da je ovulacija stvarno bila kasnije i da su decki strpljivo cekali jajasce :D mozda i dva dana hahaha
    Ovulaciju sam pratila po nekoj svojoj procjeni kak mi se tijelo osjeca i po iscjetku. I po apliakciji u koji sam upisivala cikluse, teoretski i da su odstupanja od tri dana opet je dosta veliak razlika.
    Uglavnom betica raste, to je bitno, u srijedu cu ici kod doktora da vidimo sto ce nam reci, prvi pregled su me zapisali tek 17.10., ali je sestra rekla dodjite sa beta nalazima kod nas sad sljedeci tjedan pa cemo vidjeti, možda me oni jos posalju na vadjenje krvi, a možda i uguraju ipak barem nekih 10 dana prije na pregled.

mono1111
    18. Rujan 2016. 12:09

Naručili su te valjda kada bi trebali vidjeti sve, i plod i otkucaje. Ti si sad u 4 tj, vec u 4 tj se nekome vidi mrlja na uzv ( meni se nije vidjela kad sam isla na uzv 4 + 2 ), u 5 tj bi se trebala vidjeti gestacijska vrečica, a u 6 tj i otkucaji ( meni su se vidjeli na 6 + 1 a O mi je bila 16 dc ).
    Da ne računam sad, ti ćeš 17.10.biti cca u 8 tj već.

Odi ti s nalazima bete, i pitaj, možda te uguraju i prije.
    Javljaj novosti :))

ana_nenadic
    18. Rujan 2016. 12:44

Nije me bilo neko vrijeme, ali vidim da ima lijepih vijesti.

Zlatokosa znam kako ti je s tlakom i željezom i mene to muči praktički od puberteta, baš jedem puno slanog i volim zasoliti, ali ništa ne pomaže. Željezo stalno na lijekovima, evo i sad u trudnoći pijem sirup za željezo. Nisi javila jel sve u redu s tobom?

Igeci drago mi je da imaš plusić, nemoj se bojati sigurno će sve biti u redu. Možda ti je i bolje da si naručena odmah s 8 tjedana da sve lijepo vidiš da se ne živciraš ako se ranije ne bi nešto vidjelo (znam koliko sam ja bila nervozna jer sam rano otišla zbog smeđeg iscjetka). Što kaže mono ne bi bilo loše da piješ duphaston zbog prošlog slučaja, ne može štetiti. Pa najbolje u srijedu pitaj i napomeni još jednom što ti je bilo, vjerujem da će ti dati tablete.

Mono nadam se da si ti dobro i da pokušavate, sigurno ćeš i ti uskoro dobiti svoj plusić, vjerujem u to.

Ja sam vam sada 13 tjedana i ne mogu vam opisati kolika sam sretna, pogotovo kad se nakon svakog ultrazvuka uvjerim da je sve u redu. Idući pregled mi je 12.10. i mislim da će se onda već i spol vidjeti.

Sretno svima 

mono1111
    18. Rujan 2016. 16:32

Ana Nenadic,

Upravo pratim ciklus trakicama, nije mi još bila O, sad mi je tek 8 dc, pa se nadam da ce upaliti iz prve. Nadam seeee.

Ajmee, kako vrijeme letiii ! Drago mi je da je sve ok s tobom !:))
    Javi nam spol:)))
    Pozzzz

ana_nenadic
    18. Rujan 2016. 17:09

Sretno mono javit ću čim nešto saznam i ti javi obavezno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.