Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • igeci
    21. Rujan 2016. 21:03

Drage moje, evo konacno mene sa novostima.
    Danas sam nalaz bete nosila sestri od doktora. Nisam mislila da ce me pregledavati, ali ja sestri sve ispricala i kaze ona meni ajde pricekajte pola sata pa odite kod doktora s njim popricati.
    Uglavnom, prvi put sam bila kod doktora jer sam se tek nedavno prebacila kod njega.Dokotr je odlican, stvarno je. Ukratko ja njemu sve objasnila i kaze on meni vi ste 5+2 tesko da cemo ista vidjeti zbog pravilno duplirane ali dosta niske bete. ja reko, pa znam, ali eto ne znamd a li bi bilo pametno da mi barem date Duphastone zbog proslog slucaja?
    I kaze on, ma ajmo mi vas pregledati, ionako mi opet doalzite 17.10.
    i tako ja sjednem, on krene gledati i nije prosla ni sekunda ja i on u isto vrijeme kazemo evo je, crna mrljica, maal tockica. Kaze on, ovo vam je trudnoca, ali vidite da se ne moze nista niste vidit, da ste jucer dosli pitanje da li bi i to vidjeli.
    Pokazao mi je iz svih kuteva i rekao je, budite mirni, ovo sve je potpuno normalno i kad mi dodjete 17.10, vidjet cete vec i srce kako kuca.
    Objasnila sam mu kakve osjecaje imam nadutosti, sve simptome. Reko je da sam imala implatacijsko krvarenje taj iscjedak tih par dana sto je bio.
    Da je sve na svom mjestu.

Lakse mi je, znam da nisam odma mogla vidit nesto konkretno, ali dovoljno mi je i ovo.
    Dobila sam Duphaston 2 puta po 1.
    Rekao mi je jos, uzmite USB na sljedeci pregled , snimit cemo ultrazvuk :)

I tako ja sva pozitivna. Frendica je isto bila na pregledu kad je bila 5+2 i njoj se tek sa 6+0 vidio plod.
    Tako da ako sve bude ok, cekam 17.10., eventualno možda odem privatno samo na ultrazvuk kroz 10 do 15 dana, ako me ulovi nesigurnost.

Joj sad cekat taj 17.10., mislim da je tih 12 tjedana prvih samo iscekivanja.

mono1111
    21. Rujan 2016. 21:33

Draga Igeci,

Drago mi je da je sve za sada ok. Naravno da je rano, ali glavno da se vidi ta gestacijska vrecica.
    Slijed.tj.bi vec trebali srceko prokucati, pa ako i odes negdje privatno, trebalo bi se vidjeti.

Samo ti fino pij te Duphastone i sve će biti ok.

Javljaj mi obavezno, znaš da ja uvijek tu pratim :))

• igeci
    21. Rujan 2016. 21:42

Znam da pratis, mislim da se necu strpiti i otici cu lijepo tamo oko 1.10. privatno na ultrazvuk, da vidimo da je sve oke..

Jako ti želim da i ti svoj plusić uskoro vidiš :*

mono1111
    21. Rujan 2016. 23:25

Hvalaaaa :), jojj i ja se nadam.
    Mogu li pitati ako si iz Zg kod kojeg si se gin.prebacila??

• igeci
    21. Rujan 2016. 23:51

Kod doktora Duško Pall, na srednjacima u domu zdravlja. Imam same preporuke za njega. jednomi bas me ocarao, za sada jos prima pacijentice, ali svaki puta kad sam bila do sad tamo kod sestre, uvijek je barem dvoje doslo na upis. Tako da požuri.
    :)

mono1111
    22. Rujan 2016. 10:31

Ajmee Igeciii !!!!!!!!!!

Ja sam kod njega, nažalost nemam dobra iskustva !!!!
    Ja sam se kod njega prebacila u 5 mj.

mono1111
    22. Rujan 2016. 11:01

Naime,

Svaka iskustva su razlicita, ne želim reci da je on loš doktor, ali ja s njim nemam bas neka super iskustva.

Kad sam prvi put došla kod njega, sva prestrašena, zato jer sam vec imala spontani poslao me vaditi betu i da s tim nalazima dođem ponovno kod njega. Pregledao me taj put, mislim da je bilo 4 + 2, ili cak 4 tj tocno, i rekao je da se nista ne vidi ( što znam ) i da ako mi je test pokazao plus ne znaci da je u pitanju T ( iako znam da nisam pod nikakvom stimulacijom i rijetko, bas rijetko test pokaze plus a da nije u pitanju T ). Nije bio bas preljubazan tada, ali ok, nije T ustanovljena pa nije ni on siguran. Pitam ja njega za Duphastone i kaže ne nikako još, kad stignu nalazi bete. Kao svaka T je drukcija i nema veze sto sam vec imala missed.
    I odem ja vaditi betu, prvi dan oko 300  mislim i za tri dana oko 1200, znaći super se dupla.
    I dobijem svijetlo smeđi, skoro bež iscjedak, oni su taj dan radili ujutro, i odem ja na hitnu u Vinog.i dala mi dokt.odmah Duohastone.
    I tako da odem njemu s nalazima bete i da me posalje na vađenje krvi i sl.i tada sam bas imala jake bolove, grceve, budila bi se po noci i kao to je sve normalno.
    Nakon toga kažem ja njemu kakav posao radim, u vrtićima na raznim lokacijama, fizicki sam aktivna, vjezbam, skacem s djecom, radim kao animator na rockasima, idem na izlete i svasta nesto....on me prekinuo valjda kad sam mu rekla da radim s djecom samo, znaci nije me htio saslusati da mu uopce kazem koji je opis moga posla...rekao je da mi neda bolovanje do 16 tt, ako i tada.

Stvar je slijed. Ja znam da su njima postrozili ta bolovanja i sve. Ali da je on mene lijepo poslusao i da mi je rekao, da nazalost ne moze dati bolovanje, sve bi bilo ok.

Ali posto je na takav nacin, bez ikakvog razumijevanja, bezobrazno odbio i rekao i da radim u tvornici i da dizem teske kutije ne bi mi ni tad dao bolovanje ako je sve s T ok.
    Pa je rekao neka se uclanim u grupu na facebooku ( kojeg nemam ) pa da pokrenem peticiju protiv valjda HZZO posto nije on kriv nego HZZO !!
    Pricao je sa mnom kao da smo zajedno ovce vodili na pašnjake !

Takav nacin razgovora mi je potpuno neprikladan. A nisam mu ni dovršila da su ta djeca stalno bolesna, da po vrtićima hara streptokok, šarlah, gliste....da ne pricam sto jos.

I tako ja radila, do 7 tt. Dobila smeši iscjedak, otišla na hitnu, povecali mi Duphastone i mirovanje. Kada sam mu došla s papirom za bolovanje s hitne, riječ nije rekao. Otvorio mi bolovanje.

I kako se meni iscjedak nastavio, poslala ja njemu mail da jos uvijek imam i da li možda da dođem prije na pregled - iako mi je dao uputnice za bolnicu, i rekao je da tamo vodim T, što je meni jos i bolje. Naime, odg mi je na mail da su takva krvarenja u T cesta i da ako nemam bolove i jace krvarenje da nema potrebe dolaziti prije ( nisam imala nikakve bolove niti krvarenje, samo smeđo oskudni iscjedak ) - to mi je sve normalno odg.

I da ne duljim, imala sam spontani. Kad sam došla s papirima i sve to, rekao je da bolje da T pratim recimo u Petrovoj, gdje sam imala kiretažu jer ako je sve ok mogu ja kod njega a ako nije onda trebam se voditi gdje su rizicni slucajevi.
    Što je ok i u pravu. Kasnije smo se jos culi jer mi je trebao slati antib.radi kiretaže pa je preko tel.bio ok.

Ajmee, ovo se oduzilo.

ana_nenadic
    23. Rujan 2016. 19:52

Draga Igeci jako mi je drago da je sve u redu, samo pij duphaston i miruj što više. Vjerujem da će sve biti u redu.

Meni je jučer nakon brisanja poslije mokrenja bilo krvavo i jako sam se uplašila. Odmah sam otišla kod ginija i Bogu hvala sve je bilo u redu, beba raste, srce kuca. Užasno sam se uplašila. Za svaki slučaj mi je pojačala duphaston na 3x2. Nikad kraja brigama.

ana_nenadic
    25. Rujan 2016. 10:27

Ma kaže da hematoma nema  i da vjeruje da je samo žilica pukla, nije to bilo puno, samo kad sam se obrisala malo na papiru. I nakon toga ništa. Vjerujem da je sve u redu, ali sam se onda uplašila jako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.