Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZLaToKoSaZg
    12. Rujan 2016. 22:10

Unazad par mj imam ponekad mucnine i opcenito mi je krvna slika losa.. Nizak tlak.. Slaba sam dosta.. Imam 60 kg na 170 cm ali sam oslabila u snazi u zadnjih 3 mj… Cesto me desna bradavica pece a ta sisa mi je za broj manja od lijeve.. Cesto mi se vrti.. Zbog lose krvne slike i niskog tlaka.. Zivcana sam i depresivna otkako sam bila zadnjih 3 mj u njemackoj… Cesto sam povracala u lipnju od muke i stresa i tad sam radila clearblue 10€ i bio je negativan..

mono1111
    12. Rujan 2016. 23:41

Zlatokosa,

Nije moguće da ti je ta vaginaleta uništila plodnost.
    Jesi radila cervikalne briseve na bakterije? Jer moguće da si imala neku bakteriju ako ti se pojavio taj zeleni iscjedak.
    Što se tiće grudi, trebala bi svakako otići na neki pregled, mislim kod kirurga da se vidi sto je s tim isto.

Počni piti vitamine neke pa ti možda malo ojačaju imunitet pošto ti je krvna slika loša.
    Za tlak moraš jesti slanu hranu.

Svakako odi kod ginekologa na pregled što prije.

• ZLaToKoSaZg
    13. Rujan 2016. 18:13

Radila sam briseve i zdrava sam.. Samo je rekla da imam blagi pcos… 
    Ma joj draga ja zderem odmalena cipseve i sve slano i pijem tablete za zeljezo vec 3 god ali mi je i dalje losa krvna slika..tak je i tati i baki isto.. Hvala vam na savjetima :) valjda cu i ja uskoro imati mrvicuu <3 slikicu sa ultrazvukaa <3

• igeci
    14. Rujan 2016. 12:37

Drage moje, imam osjecaj da se moj prosli ciklus ponavlja. Imal sam biokemijsku prosli mjesec. 15.8. Sam prokrvarila, nakon toga rijesila pregled i sve da bi imala potvrdu da je s menom sve oke i da mozemo bez problema raditi na bebi. I tako mi na moje plodne dane primili se posla, 30.8.,31.8. i 1.9., e sad kako sam bila nestrpljiva ja sam test napravila u pon, a mengu trebam dobiti danas, test je pozitivan, ja sretna, ali necemo to nista uzimati za ozbiljno. Uglavnom taman u razdoblju od 7 do 10 dana nakon ovulacije imala sam blago svijetlo smedje tockice pa ne vece od 20 lipa i to je bilo taj kedan dan i od onda nista. I sad danas opet isto, svijetlo smedje bež boje. I sad sam ja uplasena. Sto da napravim dal da idem vadit betu? To mi je bilo u planu ili da jednostavno odem doktoru ali to mogu tek sutra popodne.
    U medjuvremenu danas moram do svoje doktorice opce prakse pa ne znam dal da nju pitam sto napraviti i dal mi moze ona dati neki savjet. 
    Svjesna sam da ne mora biti apsolutno nista, ali opet da mi se ne ponovi sve ko prosli ciklus.
    Sise su mi ono natecene i bolne, dolje me bolucka ko da cu svaki tren dobiti. Ali taj bež iscjedak me u ubija, nema ga stalno malo ga je jer ima i bezbojnog. Svaki tren odem na  wc pogledati 😩
    Uopce nisam efiksna na poslu, a do 16 sam.

mono1111
    14. Rujan 2016. 20:35

Igeci,

Odi vaditi betu da vidis da li se pravilno dupla.
    Prerano je otići kod gin.nista se neće vidjeti. Ali možda bi mogla dobiti Duphastone, tj.trebala bi ga piti.

Mislim da svijetli iscjedak, tj.te bež boje je potpuno bezopasan.
    Ako promijeni boju, tj.ako postane tamniji, obavezno na hitnu.

• minina_tetka
    14. Rujan 2016. 22:18

Draga igeci tako je i meni pocelo, i otisla sam na pregled iako sam bila mozda 5 nedelja trudnoce.. Prepisao mi doktor utrogestan od 100mg 3x1. Ali nije pomoglo odmah, pretvorio se u braon iscedak, vrlo mali u toku dana. Onda sam u 6 nedelji isla ponovo, i prepisao mi je da primim 3 progesteron depo injekcije na svaki peti dan, i stalo je.. Sad u 9 nedelji kada sam bila povecao mi je dozu na 200mg, i sto je najbitnije bebica se razvija i cuje se srce. Nije nista strasno, mozda ti fali progesteron samo, kao sto je kod mene bio slucaj.

• igeci
    14. Rujan 2016. 22:54

Cure, hvala vam puno na odgovoru. Sutra sam uzela dan slobodno, tako da idem kod ginekologa, ali tek popodne kad ne radi prije.
    Za sad je oke, nema vise nicega na gacicama. Lijepo od kad sam dosla s posla mirujem i odmaram. 
    Samo dolje osjecaj ko da cu svaki tren dobiti mada opet drugacije.
    cut cemo sutra sta ce nam doktor reci i preposati.

• minina_tetka
    15. Rujan 2016. 00:14

Javi obavezno 

• igeci
    15. Rujan 2016. 11:43

Nisam mogla docekat 13 sat da odem ginekologu. Otisla ja u Breyer vadit betu.
    Nalz ce do 14 sata doci na mail, pa sad svako malo refresham mail ☺️
    E nestrpljivosti moja.
    I dalje ko da cu dobiti ali puno blaza bol, vise pritisak. A mene stvarno boli ko sam vrag kad dobijem.
    Danas je iscjedak duplo svijetliji nemoze se to nazvat ni smedje nego svijetlo svijetlo bez i ima ga fakt malo. Znaci cekamo betu, pa s rezultatima bete kod ginekologa. Drzite fige da ovaj puta bude sve u redu. Mozda sam cudna ali ja stalno pricam tom zrnu u sebi i gladim ga. Da se drzi ☺️

mono1111
    15. Rujan 2016. 11:49

Igeci,

Normalno je da imaš osječaj kao da ćeš dobiti M.
    Trebala bi betu vaditi ponovno za dva tri dana da vidis da li se pravilno dupla.
    Def.odi kod gin.da ti napiše Duphastone ili Utrogestan.

Vjerovatno će sve biti ok ovaj put.
    Ne brini, javljaj obavezno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.