Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    07. Rujan 2016. 10:57

Vučetićeva,

Čestitam. Nisam prije čitala tvoje kom.pa ne znam koja je priča, ali drago mi je da je sve ok.

Minina tetka !!!!! 
    Pa izvrsna vijest, jako mi je dragoooooo :)
    Koji si sad tjedan??
    Ja sam ok, koliko mogu biti...
    Obavljam pretrage, jucer smo MM i ja bili na kariogramu, u čet idem kod hematologa, u petak u sklopu dnevne bolnice na jos neke pretrage...i tako...vjerovatno se nista neće otkriti...ali tko zna...

Već idući mjesec, tj sad kad dobijem M planiram T, pa se veselim i pozitivnom ishodu ovaj put.
    I još sam dobila preporuku za jednu dokt. Ići ću kod nje privatno s nalazima da mi da savjet i sl 

Veselim seee :)))

Javljajjjjjjjjj

• minina_tetka
    07. Rujan 2016. 17:12

mono1111 sinoc tacno 8+3, znaci usla sam u 9 tjedan. Presrecna sam, samo da izdrzim jos malo, i bice lakse.. Mucnine su mi sad glavni problem, sve sto pojedem to ispovratim. Uzas jedan al dobro, to tako mora..
    Drago mi je zbog tebe, drzim fige da sve bude ok, i da sa sledecom trudnocom bude sve u najboljem redu..

mono1111
    07. Rujan 2016. 20:08

Minina tetka

Ma glavno da je sve ok :)) Mučnine su definitivno dobar znak :)))

Hvala ti,

I ja se stvarno, stvarno, stvarno nadam :)))))))

• minina_tetka
    07. Rujan 2016. 20:25

Samo bez straha, i ne razmisljaj. Meni je dr. u 6 tjednu rekao da mu je cudno sto nema embrijalnog odjeka, i da se ne nadam previse, da mozda prokrvarim, i imam spontani. Ali ja nisam obracala paznju na to, mazila sam i pricala sa mojom mrvicom, i nisam citala nikakve forume i tudja iskustvva, i eto, sve u najboljem redu. 
    Samo polako, i bez razmisljanja..

• ZLaToKoSaZg
    11. Rujan 2016. 19:59

Pozdrav svim mamama i onima koje ce to postati :)

Imam 21 god. Redovne i bolne menstr svaki mj tocno u dan. Ustanovljeni su mi blagi policisticni jajnici u 10.mj 2015.god.
    Nikad nisam pila nikakve tablete za to jer ne zelim.

Do sredine prosle god imala sam svaku ovulaciju tamnosmedji iscjedak. I vec godinu dana nemam ali se nedavno pojavio. Radimo na bebici vec 4 mj. Menga mi je u 6.mj ove god uranila 8 dana i bila blaga. Tak je bilo i u 7.mj. A ova zadnja mi je dosla na vrijeme 25.8.i bila jako obilna i bolna i komadi tkiva su izlazili iz mene non stop. Nisam se mogla micati a kod doktora nisam mogla jer mi je noga bila u gipsu. Jedva sam mogla ulozak promijeniti...
    Menge su mi uvijek trajale po 5 dana. Ali od 25.8. Do 30.8.je zadnja trajala i bila bolna jako ali pojavio se tamnosmedji obilan iscjedak od tad pa sve do danas kad su mi plodni dani (vodim dnevnik na app moj kalendar).
    Malo me bole jajnici. Test nisam radila. Iscjedak je ponekad tamnosmedji, a ponekad crni. Ali uvijek je obilan. Koristim uloske non stop. Nisam test radila. Radije cu ici vadit betu kod privatnika u sri pa vidjeti. Ponekad me peče desna bradavica unazad 4 mj.
    Dragi je radio sve pretrage i sve je u redu. Očito je u meni problem :(
    Da li je u ranoj trudnoći takav iscjedak? Da tak dugo traje i da je obilan?
    Oprostite na dugom postu. Ali sva sam pod stresom u Njemackoj a sutra idem za Zg da se odmorim (bez pritiska) jer sam totalno izmorena psihicki :( :( :(

• ZLaToKoSaZg
    11. Rujan 2016. 20:01

Da ispravim, svaki mj vec godinu dana mi je normalna ovulacija bila ali odnedavno je tamnosmedji crni iscjedak tad

mono1111
    12. Rujan 2016. 00:11

Zlatokosa pozzz,

Osobno mislim da nisi T.
    Što se tiće smeđeg isjedka, može se javiti u ranoj T ali kad je sve ok najčešće je oskudan i traje svega par dana.
    Kod svake osobe može biti drukcije 
    Meni je osobno kad sam bila T, počeo smeđi isjedak, i sad kad se sjetim isto mi je znalo biti akoro crno, kao neka sukrvica, jako oskudan, i ipak je došlo do spontanog.
    A ima cura koje bas jako krvare ( radi hematoma ) i sve bude ok.

Na tvon mjestu bi kupila najjeftiniji test za T, jer ako je došlo do T sigurno će pokazati, jer koliko sam skuzila tebi je sad zavrsila M i oko O si.
    Moguće da su ti se poremetili neki hormoni pa si zato dobila i jos uvijek imaš taj smeđi iscjedak.
    Isto tako je moguće imati to ovulacijsko krvarenje stalno.

Najbolje da napravis test, ili vadi betu i naruci se kod gin.za svaki slucaj.

Imas li kakve simptome?

mono1111
    12. Rujan 2016. 00:14

Zlatokosa,

Da nisi možda prije ove zadnje M bila T, pa je došlo do spontanog gdje se samo očistilo, i zato ti je bilo jako obilna M i dalje imas smeđi iscjedak jer se maternica čisti???

Mislim da bi definitivno trebala izvaditi betu ( dva puta u roku od dva tri dana ) i vidjeti da li je u porastu ili padu i otići na uzv da se ako je i bilo T da nije ostalo nešto unutra.

• minina_tetka
    12. Rujan 2016. 08:05

Mono1111,
    slazem se sa tobom, mislim da bi trebala otici doktoru. Meni to lici na spontani, daj Boze da nisam u pravu, ali Zlatokosa bolje idi na pregled.

• ZLaToKoSaZg
    12. Rujan 2016. 22:06

Hvala cure na odgovorima :)

Idem u sri vadit betu i hormone i stitnjacu privatno… A onda cu iduci tj ici priv.gin. na papa test i pregled itd. Ima puno akcija na ponuda dana.hr i na crnom jajetu za gin.kuponi pa da i to iskoristim…jer moja soc.ginicka u podsusedu je jako nestrucna… Bila sam pod ovulacijom u 10.mj 2015.i imala obilan iscjedak proziran zbog ovulacije. Zdrava kao dren a ona meni prepisala medazol vaginalete..kao da imam malu upalu a nisam imala simptome… I nakon pol sata od vaginalete mene je dole u rodnici žarilo i peklo i nisam mogla ni piskit ni hodat ni spavat… Od te jedne vaginalete mi se napravila prava upala rodnice… Obilan zeleno zuti iscjedak..po 3 normalna uloska dnevno!!!! Sve me dole peklo kao da me netko polijeva kiselinom.. Plakala non stop.. Jedino me hladni oblozi smirili na par min i ventilator kad sam ga namjestila da puse hladan zrak na golu kozu medunozja.. Ta bitka je trajala 6 mj!!!!! Nisam bila bolesna a ona mlada nestrucna mi dala taj otrov… Nakon par kremica samo me plimikol spasio.. Ali taj iscjedak zeleni..tu traumu..psihicki sam otisla otada.. To je curilo gore od menge! Nikad necu zaboravit..doktorica a unistila mi zdravlje!!!! 
    U sirokom luku izbjegavajte soc.gin u Podsusedu na aleji… Mlada i nestrucna…

Bojim se da sam mozda neplodna zbog te vaginalete.. Strah me uzasno…
    Ispricavam se na ovom postu ali morala sam podijeliti sa vama jer ovo ne bih pozeljela ni neprijatelju…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.