Bili smo danas na prvom ultrazvuku, gestacijski mesak 16.5mm, ali se ne vidi plod, velicina odgovara 6 nedelji.. Dao mi je injekcije, dep-progesterona, na svakih 5 dana, tri da primim. Sledeci uz mi je 05.09. kada bi trebali da vidimo plod i otkycaje srca. Nadam se da ce sve biti kako treba.
Eowyn,ipak si trebala ici na hitnu ako te puno boljelo.Ja sam prvi puta tako spontani 3 dana trpila tablete,ugrusci neopisiva bol kao da te neko reze i da nisam otisla dokt.nebi bilo dobro.A sada me nista nije bolilo,ma ni kao menstrualna bol krvarenje mi traajalo 3 4 dana.Sutra idem na pregled napokon,nisam mogla ranije pa cem da vidim sta kako dalje.Vec se osjecam bolje,pocinjem raditi uskoro te se nadam da cu prestati toliko misliti na to..
Minina baš mi je drago zbog tebe, sretno na idućem pregledu. Meni je najbolji doživljaj bio kad sam vidjela malo srce da kuca nešto najljepše što ćeš vidjeti 5.9.
Evo ja bila napokon na pregledu. Rekao mi je da je sve ok i da se sve samo počistilo. Savjetovao mi je da pričekamo s trudnoćom par mjeseci. Svejedno nismo ni mislili odmah, ali se nadam da će slijedeća biti uspješna :)
Meni je gin.rekla da već nakon prve M mogu planirati iduću T, a imala sam i kiretažu ( i to dvije ).
Samo da vam javim da jee sve u reduu bila sam na kontroli, potvrdjeni su otkucaji srce. Mnogo sam srecna. Ima li sta novo kod vas? Ljubim vas drage moje
mono1111, ana_nenadic bila sam na kontroli. Rezultati krvi i urina odlicni. Culi smo nase malo srculence, i porasli smo, 1.5cm. 😊 Doktor je zadovoljan, a mojoj sreci nije bilo kraja. Kako ste vi?
Sortiraj odgovore
Najstariji