Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • minina_tetka
    24. Kolovoz 2016. 20:43

Bili smo danas na prvom ultrazvuku, gestacijski mesak 16.5mm, ali se ne vidi plod, velicina odgovara 6 nedelji.. Dao mi je injekcije, dep-progesterona, na svakih 5 dana, tri da primim. Sledeci uz mi je 05.09. kada bi trebali da vidimo plod i otkycaje srca. Nadam se da ce sve biti kako treba.

• minina_tetka
    24. Kolovoz 2016. 21:17

I ja se nadam, bas sam srecnaa.

• Italina
    25. Kolovoz 2016. 23:53

Eowyn,ipak si trebala ici na hitnu ako te puno boljelo.Ja sam prvi puta tako spontani 3 dana trpila tablete,ugrusci neopisiva bol kao da te neko reze i da nisam otisla dokt.nebi bilo dobro.A sada me nista nije bolilo,ma ni kao menstrualna bol krvarenje mi traajalo 3 4  dana.Sutra idem na pregled napokon,nisam mogla ranije pa cem da vidim sta kako dalje.Vec se osjecam bolje,pocinjem raditi uskoro te se nadam da cu prestati toliko misliti na to..

ana_nenadic
    01. Rujan 2016. 12:42

Minina baš mi je drago zbog tebe, sretno na idućem pregledu. Meni je najbolji doživljaj bio kad sam vidjela malo srce da kuca nešto najljepše što ćeš vidjeti 5.9. 

• Eowyn
    02. Rujan 2016. 19:24

Evo ja bila napokon na pregledu. Rekao mi je da je sve ok i da se sve samo počistilo. Savjetovao mi je da pričekamo s trudnoćom par mjeseci. Svejedno nismo ni mislili odmah, ali se nadam da će slijedeća biti uspješna :)

mono1111
    02. Rujan 2016. 23:56

Meni je gin.rekla da već nakon prve M mogu planirati iduću T, a imala sam i kiretažu ( i to dvije ).

• vuceticeva
    06. Rujan 2016. 21:21

Samo da vam javim da jee sve u reduu  bila sam na kontroli, potvrdjeni su otkucaji srce. Mnogo sam srecna. Ima li sta novo kod vas? Ljubim vas drage moje

• minina_tetka
    06. Rujan 2016. 23:29

mono1111, ana_nenadic bila sam na kontroli. Rezultati krvi i urina odlicni. Culi smo nase malo srculence, i porasli smo, 1.5cm. 😊 Doktor je zadovoljan, a mojoj sreci nije bilo kraja. Kako ste vi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.