Pozz 😊
Nisam se odavno javljala..
Otisla sam na kiretazu u privatnu kliniku međutim nakon pregleda me nije htjela kiretirati.Opet sam se ponadala sve će ispasti ok.Međutim prije par noci,perem suđe kad pljuuus lokva krvi odjednom se stvorila ispod nogu.Ode moj bebi.😢👶Zvala doktoricu,kaže samo će otići ali dođi na pregled kada krvarenje prestane.Još uvijek krvarim dns mi je 4 5 dan,ali nema ugrušaka.ABda kada ovo sve stane vadim sve moguće nalaze..Ali mislim da nakon ovog drugog spontanog već se bojim i pomisliti na novu trudnoću 😢😢
Bezveze sam panicila, ali posle jednog loseg iskustva valjda je to i normalno. Sutra idem vaditi krv i da dam urin, pa kad mi stignu rezultati idem da odnesem i na pregled. Mozete mi reci koja sam tacno nedelja, 09.07. mi je bila poslednja menstruacija. Kucala sam na netu, negde pise sesta, negde sedma, i onda sam malo zbunjena
Italina sad tek vidim tvoju objavu užasno mi je žao baš sam se nadala da će ipak sve ispasti kako treba. Obavezno napravi sve pretrage i nemoj odustajati sigurno će idući puta sve biti u redu. Držite se, ne mogu zamisliti koliko vam je teško.
Minina to ti je 6 tjedana + 1 dan. I ja sam primijetila da negdje po netu to gledaju kao 6. tjedana, a negdje kao 7. Moj ginekolog bi rekao da si ušla u 7. tjedan. Ali kad budeš na ultrazvuk išla oni će ti po veličini ploda moći reći koliko točno si trudna.
Pa da, tako mi pise i u kalendaru, menstrualnom.. Ima neka aplikacja. Pa koliko ja nesto kapiram, kao kad si sesta nedelja, onda si usla u sedmu.. Uglavnom, znacu tacno, kad budem radila ultrazvuk.
Italina da li ti je to prva trudnoca? Nemoj se sekirati, ja sam prosla kroz to, pre manje od godinu dana, jednostavno se nije dalo, nije genetski bio dobar plod i telo je odbacilo trudnocu. To se desava, tesko je naravno, ali budi jaka. Obicno posle drugog spontanog rade sve pretrqge. Ja sam posle spontanog radila samo papa test, i vaginalne, cervikalne briseve, na hlamidiju i na jos nesto, ne mogu se setiti tacno, i to kad je proslo 6 meseci od spontanog, tako mi je dr. rekao.. I bilo je sve uredu. Nalazi su bili odlicni. Samo polako, i sledeci put ne razmisljaj puno, radi sve normalno, uz malo vise odmaranjaa. Bice to sve u redu. Veliki poljubac ti saljem
Draga Italina, jako mi je žao zbog gubitka bebe. Iskreno se nadam da će slijedeća trudnoća biti uspješna i da ti se ovo više neće dešavati. Držim fige i molim Boga za sve nas!
Meni se isto desilo. U srijedu počelo. Ostala sam doma par dana i čekala. Grozno iskustvo. Iako još krvarim, ali ne kao prije par dana, čekam da krvarenje potpuno završi i da odem na pregled da vidi da li je sve otišlo. Nadam se da je, jer se ok osjećam, fizički. Phiički i nije baš nešto...
minina_tetka Pozz..Ne,ovo mi je bila druga izgubljena trudnoca .Prva prije 5 god.u 11tt i od tada nisam mogla zatrudniti jednostavno nije se dalo a sada sam izgubila u 9tt..Meni je krvarenje proslo,prvi spontani me nekako vise bolio vise krvi vise ugrusaka a sada samo neka tupa bol i nagoni..
Eowyn,zao mi je suosjecam se s tobom.Jel tebe bolilo?
Ja idem u petak na pregled,nadam se da nece biti potrebe za kiretazom 😢..I onda pocinjem sa pretragama.
Ne podnosim ovo dobro nikako 😢 placem na samu pomisao,ali bit ce bolje..
Poljubac za vas 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji