Da, u pravu si, bolje da pusu i na hladno nego da imamo poslije jos vecih problema. Dr Radosevic me vodi, zasad sam prezadovoljna, odlicna mi je doktorica. Kod kog si ti?
02/2023 💔👼 22tt
Ajde super, za nju sam cula sve najbolje, ali sam ja igrom slučaja zavrsila na lijevom krilu kod prof Ivanišević i bila mi je odlicna...na srecu sve je iza nas, malena pikulica evo sisa i spava 💛🎄
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Ajde super, za nju sam cula sve najbolje, ali sam ja igrom slučaja zavrsila na lijevom krilu kod prof Ivanišević i bila mi je odlicna…na srecu sve je iza nas, malena pikulica evo sisa i spava 💛🎄
Cestitam!!
02/2023 💔👼 22tt
Hvala ti, ona je sad vec velika mrgica 💛
Sretno i javljaj stanje!
Lillyy nadam se da si dobro ❤️
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Evo drage moje, listi svojih mukah mogu dodati i preeklampsiju Tlak mi je u jednom danu počeo divljati, 140/90, navečer 150/100. Stavljena sam na Aldomet 3x250 g i on ga drži oko graničnih 135/140 / 90 zasad. Ovo je treći dan da me ovo snašlo. Želim vjerovati da je to i do vremena, -2 pa 10 stupnjeva i da će se uskoro ustabiliti. Proteina u urinu nemam.
Ah, da, i crp se opet digao na 25 (u jednom danu, sa 6!) i sad sam na velikim dozama Sumameda, drugi dan od pet.
Mislim, i dalje je sve to "granično", ali nikako mi nije svejedno i plaši me silina i brzina kojom se moje tijelo odlučilo okrenuti protiv mene.
Sutra opet sve pretrage. Ruka mi je sva modra i bolna, svaka im čast ako pronađu neku venicu.
Eto, to je zasad to, žao mi je što ne prijavljujem bolje vijesti. Skupljamo dane, molimo i nadamo se najboljem!
Pozdrav novim članicama!
Boze pa je li moguce... sreca pa si vec u bolnici pod budnim okom, nadam se da se uskoro smiri situacija. Samo hrabro 🙏
02/2023 💔👼 22tt
Hvala, i ja se nadam skupiti što više dana i da ova oluja prođe. Pomolite se za nas, molim vas!
O draga nasa. ❤️ Bas mi je zao, pa otkud sad jos i to. Uf, nadam se da je stvarno samo nesto prolazno i da ce lijekovi sve drzati pod kontrolom...
Drzi se, mislimo i molimo za vas dvije 💜
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
O Lilly, žao mi je da te sad i to snašlo. Ali to i dalje ne znaci da nećete skupiti još tjedana i tjedana :) vjeruj u sebe i svoje tijelo, i u malu pikulicu koju čuvaš
Sortiraj odgovore
Najstariji