Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jen_dva
    22. Prosinac 2022. 11:03

Da, u pravu si, bolje da pusu i na hladno nego da imamo poslije jos vecih problema. Dr Radosevic me vodi, zasad sam prezadovoljna, odlicna mi je doktorica. Kod kog si ti? 

02/2023 💔👼 22tt

svea
    22. Prosinac 2022. 11:17

Ajde super, za nju sam cula sve najbolje, ali sam ja igrom slučaja zavrsila na lijevom krilu kod prof Ivanišević i bila mi je odlicna...na srecu sve je iza nas, malena pikulica evo sisa i spava 💛🎄

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

jen_dva
    22. Prosinac 2022. 11:49

svea

Ajde super, za nju sam cula sve najbolje, ali sam ja igrom slučaja zavrsila na lijevom krilu kod prof Ivanišević i bila mi je odlicna…na srecu sve je iza nas, malena pikulica evo sisa i spava 💛🎄

Cestitam!!  

02/2023 💔👼 22tt

svea
    22. Prosinac 2022. 13:07

Hvala ti, ona je sad vec velika mrgica 💛 
    Sretno i javljaj stanje! 
    Lillyy nadam se da si dobro ❤️

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

lillyy
    22. Prosinac 2022. 14:56

Evo drage moje, listi svojih mukah mogu dodati i preeklampsiju Tlak mi je u jednom danu počeo divljati, 140/90, navečer 150/100. Stavljena sam na Aldomet 3x250 g i on ga drži oko graničnih 135/140 / 90 zasad. Ovo je treći dan da me ovo snašlo. Želim vjerovati da je to i do vremena, -2 pa 10 stupnjeva i da će se uskoro ustabiliti. Proteina u urinu nemam. 
    Ah, da, i crp se opet digao na 25 (u jednom danu, sa 6!) i sad sam na velikim dozama Sumameda, drugi dan od pet.
    Mislim, i dalje je sve to "granično", ali nikako mi nije svejedno i plaši me silina i brzina kojom se moje tijelo odlučilo okrenuti protiv mene.
    Sutra opet sve pretrage. Ruka mi je sva modra i bolna, svaka im čast ako pronađu neku venicu.
    Eto, to je zasad to, žao mi je što ne prijavljujem bolje vijesti. Skupljamo dane, molimo i nadamo se najboljem!
    Pozdrav novim članicama!

jen_dva
    22. Prosinac 2022. 17:12

Boze pa je li moguce... sreca pa si vec u bolnici pod budnim okom, nadam se da se uskoro smiri situacija. Samo hrabro 🙏

02/2023 💔👼 22tt

lillyy
    22. Prosinac 2022. 17:45

Hvala, i ja se nadam skupiti što više dana i da ova oluja prođe. Pomolite se za nas, molim vas!

svea
    22. Prosinac 2022. 18:52

O draga nasa. ❤️ Bas mi je zao, pa otkud sad jos i to. Uf, nadam se da je stvarno samo nesto prolazno i da ce lijekovi sve drzati pod kontrolom... 
    Drzi se, mislimo i molimo za vas dvije 💜

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

lillyy
    22. Prosinac 2022. 20:56

Hvala ti puno!

• klarolina
    23. Prosinac 2022. 11:37

O Lilly, žao mi je da te sad i to snašlo. Ali to i dalje ne znaci da nećete skupiti još tjedana i tjedana :) vjeruj u sebe i svoje tijelo, i u malu pikulicu koju čuvaš

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.